Arama sonuçları: *

• Users: eyyomannn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eyyomannn

Gpt mi MBR mi seçmeliyim?

Flash belleğe Windows ISO dosyasını rufus ile yazdıracaktım ama Mbr ve Gpt diye iki şık karşıma çıktı hangisini neye göre seçmeliyim?
  2. eyyomannn

FreeDos bilgisayara Windows kurarken USB belleği ne zaman çıkartacağım?

Evet sorum başlıkta.
  3. eyyomannn

FreeDos bilgisayara Windows kurduktan sonra BIOS güncellemesi yaparsam ne olur?

Yeni bir hazır sistem bilgisayar alacağım ve FreeDos olacak. İlk Windows'u kurup daha sonra BIOS güncellemesi yapmayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkar mı?
  4. eyyomannn

Çözüldü✓ Hazır sistem önerisi.(Güncel)

Arkadaşlar bütçem maksimum 30.000 Lira bana uygun güzel bir hazır sistem önerir misiniz? Bu arada sistemin yanına bir monitör de alacağım ona göre önerin.
  5. eyyomannn

Bulduğum hazır sistem f/p açısından nasıl?

YouTube'dan gördüm nasıl fiyatı felan güzel mi? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-mirandus-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-v2-8gb-rx6600-oyun-bilgisayar-p-50714
  6. eyyomannn

Trendyol'da bulduğum f/p sistem(!)

Alabilirsiniz arkadaşlar ben memnun kaldım(!)
  7. eyyomannn

Eski bilgisayarıma BIOS güncellemesi yapacağım birisi yardım edebilir mi lütfen?

Eski bilgisayarıma BIOS güncellemesi yapacağım ama nasıl yapılacağını bulamadım. BIOS'un markası American Megatrends olarak geçiyor ve üretici firma İntel yazıyor. Birisi yardımcı olursa sevinirim.
  8. eyyomannn

Çözüldü✓ BIOS güncellemesini güvene almanın bir yolu var mı?

BIOS güncellemesi yapacağım ancak elektriğin yarıda kesilmesinden korkuyorum. Bunu güvene almanın bir yolu (UPS kullanmak hariç) var mıdır?
  9. eyyomannn

Çözüldü✓ Asus Prime A520M-K anakartta Tpm 2.0 desteği var mıdır?

Belirttiğim anakartta Tpm 2.0 desteği var mı bilen varsa yazsın çünkü Windows 11'e geçmek istiyorum.
  10. eyyomannn

Çözüldü✓ Trendyolda ki hazır sistem güvenilir mi?

Trendyol'da böyle bir sistem buldum ve almayı düşündüm ama sormak istedim güvenilir mi bu? https://ty.gl/96aa1dcf0 1712967511 Buna cevap gelirse sabah okuyacağım.
Geri