Arama sonuçları: *

• Users: MeMoLi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri Sistemim için hangi power supply i tercih etmeliyim?

Herkese selam arkadaşlar yeni bir sistem diziyorum. herşeyi tamamladım sadece psu kaldı ve çok kararsız kaldım iyi bir psu olsun istiyorum. Sistem Özellikleri; Ryzen 5 7600 Colorful Battle-Ax A620M-Pro Apacer Nox RGB 16GB 1x16 6000Mhz Sapphire Pure RX 7700 XT Frostpunk 2 Edition Deepcool LE520...
  2. M

Yardım Asus Dual 5060Ti 16GB vs Colorful Battle Ax Duo 5060Ti 16GB

2 kart arasında kaldım ne dersiniz arkadaşalr hangisini alayım soğutma perfleri vs nasıl
  3. M

Yardım "Thermal Grizzly Kyronaut Extreme" Laptop Uyumluluğu

Arkadaşlar elimde asus tuf gaming a15 (ryzen 7 7735hs rtx 4050) laptopum var ilk senesinde ben termal macun değişimini yaptım thermal grizzly hydronaut ile 1 senesi daha doldu yine değişim yapacaktım elimde mx-4 vardı uygulamasını gerçekleştirdim ilk sıcaklıklar çok iyiydi fakast sonradan...
  4. M

❌İndirim Bitti! Kingston Renegade 2TB Gen4 M.2 SSD 5399TL

Bence Çok İyi Fiyat Az Stok Var https://www.incehesap.com/kingston-renegade-srngd-2000g-2tb-7300-7000mb-s-pcie-4-0-nvme-ssd-disk-fiyati-74285/
  5. M

6500 Tl ye Bu Sistem Alınır mı?

Evet arkadaşlar parçaların garanti durumları bilinmiyor. Bir arkadasımdan alacağım. Parçalar şu şekilde; Ryzen 5 3500x 8GB Ram 2666 mhz 500GB Lexar M.2 SSD A320M asus anakart(modeli tam biilmiyorum) RX 550 ekran kartı msi low profile Kasa Power Powerboost marka mesh 500w psu yanında ek olarak...
  6. M

Tuf Gaming A15 Ekranda Bişeyler Çıkıp Yok Oluyor

Laptopun Ekranında video izlerken böyle bişeyler çıkıyor masaüstünde rastlamadım, operada denedim aynı ama daha az sıklıkla yapıyor. Genellikle chromeda oluyor aynı zamanda egdede de denedim onda hiç olmadı oyunlarda sıkıntı yok. Şuanda pc de 8 gb ram var chrome'a girince %85-90'ları vuruyor...
  7. M

Asus Tuf Gaming A15 Kasası Açık Geldi

Asus Tuf Gaming A15 FA507 Model Laptop Daha sıfır Arkadaşlar daha cumartesi sipariş ettim bu ürünü ve bu gün geldi laptopta bi sorun gözükmüyor gibiydi fakat şimdi fark ettim kasanın ön tarafında alt kasa ile üst kasa arasında sçıklık var elimle ittirerek açıklığı kapattım fakat şuanda...
  8. M

2.el satılık gaming laptop arıyorum

arkadaşlar 11.500 ü geömeyecek şekide satılık gaming laptop istiyorum ortalama istediğim özellikler i7 9.nesil ve üstü olması sorunu olmaması
  9. M

Yardım iPhone imei uzatma !!

iPhone 6s telefonum var 4 aylık kullanım süresi yeni doldu e devlet üzerinden uzatma yapılabiliyor fakat benim pasaportum yok başkasının pasaportu üzerine uzatma yapsam telefonu kendi hattım ile kullanabilirmiyim acaba ?
  10. M

Yardım internet değiştireceğim fakat...

internetim şuanda 65mbps vdsl2 türknet gayet memnunum fakat haziran ayında fatura 140 tl olacak ve o kadar para ödemek istemiyorum mahalleye süperonline altyapısı döşendi ama hala işleme geçilmedi şimdi sizce hangi iss'na geçmeliyim fiber kullanmak istiyorum ve faturada fazla olsun istemiyorum...
  11. M

Yardım Harddisk Durumları için yardım

arkadaşlar selamlar elimde biri 1tb biri 500gb harddisk var bunların hd tune de ki fotolarını koyuyorum bana sorunlarını söylerseniz sevinirim :)
  12. M

Msı b450m a-pro Max görüntü sorunu

Anakartımı sıfır olarak aldım geldiğinde hiç denemedim sistem tam olmadığı için ilk deneyişimde sistem açıldı (Sistem özellikleri ryzen 3 1200 8gb 2666 MHz ram 500 GB HDD 1gb ekran kartı(kısa...
  13. M

Psu alacağım ama çok kararsızım

Simdi ben bir sistem topladım kendime özellikleri yazayım Xeon x3450 3.2ghz (Oc) 16 GB 1600mhz ram 240 GB sata SSD 1. Disk 250 GB 7200 rpm 2. Disk 500 GB 7200 rpm GTX 950 gaming x oc 2gb (bunda haricen oc yok) Kasada 2 kontrolcu 7 tane rgb fan var Power da 400 w hadron du. Bu power...
  14. M

Gtx 950 mi gtx 750ti mı

Gtx 950 1.100 TL Gtx 750ti 850 tl Hangisini almalıyım sizce karar veremedim
  15. M

R7 260x mi gtx 750 ti mi

Arada kaldım arklar öneriniz varmıdır veya bu bütçede neler alabilirim
  16. M

Bu 2li darboğaz yapar mı

Xeon x3450 işlemci stock R9 380 2 GB İşlemciyi OC yapamıyorum anakart desteklemiyor Darboğaz olur mu olursa % kaçlık olur İnternette düzgün bir test bulamadım Teşekkürler
  17. M

Overclock yapıcam ama sorularım var!!

Elimde bir adet Xeon x3450 işlemci var bunu overclock yapacagım ama anakartım overclock yapmayı desteklemiyor ben bunu bilgisayarcı da overclock yaptırsam benim anakartıma taksam çalışır mı acaba çok merak ediyorum overclock yapmamın nedeni ekran kartı için daha rahat olması için kule tipi...
  18. M

Modem veya router önerisi

Evet dün itibari ile türknet 35 mbpslik internetimi 75 mbpsye çıkardım kablolu test de 62 mbps yi görebiliyorum bunda sorun yok fakat wifi de 43 mbps yi geçemiyorum telefonda 42 gördüm laptopda 43 bizde interneti kablo ile kullanan bir aile değiliz genellikle wifi kullanıyoruz hem bu hızı...
  19. M

Çok acil modem veya router önerisi

Türknet abonesiydim 35 mbps internet paketim vardı ve bunun 33 mbps ni alabiliyordum Modemim TP-link td-w9970v3 Şimdi 75 mbpslik pakete geçtim fakat 43 Mbps den fazla hız göremedim Şimdi bu durumda yeni b modem mi almak gerekir yoksa router mi 2 sinden birisini her türlü alacagım zaten bi...
  20. M

H110m vd pro anakart işlemci desteği

H110m vd pro anakart 1151 pin işlemcileri destekliyor Ben i5 8.nesil veya 9.nesil takabilirmiyim uyum sağlar mı teşekkürler Eğer işlemci satmak isteyen varsa alabilirim Teşekkürler
Geri