Arama sonuçları: *

1. agesistaken

Boş Slotu Kalmayan Anakarta NVMe M2 SSD Nasıl Takılır?

Tek m2 slotu olan anakartıma 500 GB olan M2 SSD'yi 1 TB alarak yükselttim, eskisi de elimde kaldı kullanayım diye düşündüm. İnternette dönüştürücü ile takılabilecegini falan yazmışlar ama anakartıma uyumlu mu onu anlayamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Anakart : B450 MK 2 Eski Kulandıgım SSD ...
  2. agesistaken

Steam HDD'ye oyun indirirken bozuk disk hatası vermesi

Bilgisayarıma depolama olsun diye önceki kullandığım kasadan 1 TB HDD takmıştım. Normalde steamde HDD'ye oyun kurarken sorun yoktu. RDR 2 indirmek istedim, oyunun 35 GB'si indi ve Bozuk Disk hatası ile karşılaştım. Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa yardım edebilir mi?
  3. agesistaken

R5 5600 İşlemci İçin Kule Tipi Soğutma Önerisi

R5 5600 İşlemciye sahibim. Adana'da yaşıyorum ve havalar cidden çok sıcak olmaya başladı stok fan ile yük altında 86-88 dereceleri bile gördüğüm oluyor, bu yüzden kule tipi 1000 ila 1500 TL arası soğutucu öneriniz var mıdır?
  4. agesistaken

Aldığım yeni hazır sisteme işlemci fanı takviyesi gerekir mi?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-5500-asus-rog-strix-radeon-rx-6650-xt-oc-8gb-prime-b450mk-ii-kioxia-500gb-16gb/ Attığım linkteki hazır sistemi Ryzen 5 5600 yaparak aldım fakat bir sorum olacaktı, stok fan sizce yeterli seviyede iş görür mü? ek fan takviyesi ileri zamanda gerekli midir?
Geri