Arama sonuçları: *

• Users: otunc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

İtopya İndirimli Bu Klavye Alınır Mı

Merhaba. Kablolu kablosuz olabilir. %100 tam klavye almak istiyorum. İtopyada şuan indirimli bu klavye alınır mı, alınmaz mı? Bu değilse hangisini almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v4-x-green-switch-kablolu-turkce-gaming-klavye_u24797
  2. O

F/P Kablosuz Kulaklık Önerisi, Yardım, Tavsiye

Merhaba. Şuan HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık kullanıyorum. Memnunum, ama tek sıkıntım kablo. Keşke ilk başta kablosuz tercih etseydim. Ama hiçbir şey için geç değil. Sizden iki konuda tavsiye istiyorum. İlki, Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Genellikle hikayeli oyunlar ve film dizi...
  3. O

Asus, Razer, MSI Klavyelerde Bu Seçeneklerden Hangisini Almalı

Merhaba. Alttaki seçeneklerden birini düşünüyorum. Fiyatları birbirine yakın ürünler. Özellikle numerik tuşların olmasını istiyorum. Onun dışında genellikle oyun oynamak ve temel bilgisayar, internet işlemleri için kullanılacak. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Bu fiyat...
  4. O

WİN 11 PRO İSİM DEĞİŞTİRME NASIL YAPABİLİRİM?

Merhaba. Geming gen'den hazır sistem almıştım. Bilgisayar ismini görüntüdeki gibi Gaming olarak kurmuşlar. Bunu nasıl değiştirebilirim? Windows 11 PRO için. Adım adım anlatabilir misiniz?
  5. O

DDR5 RAM ÖNERİSİ 32GB

Merhaba. Sistemim için ram alacağım. Hiçbir bilgim yok neye dikkat etmeliyim? fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. 7500F işlemci Asus B650M-R Anakart ve 7700XT ekran kartı ile kullanacağım. Sistemi hazır sistem olarak almıştım. İçinde tek 16 GB 5600mhz ram ile geldi. Hem 32GB yapmak...
  6. O

FC25 AYARLARI HAKKINDA

Merhaba. FC25 indirdim. Ayarlarına bakıyordum. Oyun içi ayarlarda Ekran yenileme hızı 144hz olarak mı ayarlanıyor? Monitörüm 180Hz verebiliyor.
  7. O

En İyi F1 Oyunu Hangisi

Formula 1 oyunu oynamak istiyorum. Biraz araştırma yaptığımda özellikle 2024 versiyonu hiç beğenilmemiş diye anladım. Sizce en iyi versiyonu hangisi? Hangisi indirip oynamaya değer? Buna ek olarak F1 Maneger oyunlarında yarış yapabiliyor muyuz? Yoksa biz sadece takımı yönetiyoruz yarışlar...
  8. O

SEN OLSAN HANGİSİNİ TERCİH EDERSİN?

Hemen hemen aynı fiyata siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Ayrıca bu fiyata yakın başka öneriler de açığım.
  9. O

Kablolu-Kabloluz 4.000 TL f/p Tavsiye

Merhaba. 4.000 TL bütçeye kadar kablolu, kablosuz en iyi en mantıklı hangi kulaklıklar alınabilir? Genellikle hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum. Ama arada bir FPS oynadığımda yanımdaki adamın sesini de duymak isterim. Aklımdaki bazı modeller, bir de şunu sormak istiyorum, hyperx cloud ile...
  10. O

GAMEPASS HAKKINDA YARDIM

Merhaba. PC için Gamepass üyeliği almayı düşünüyorum. PC oyunları içinde FIFA görünmüyor ancak verilen özellikler içinde EA play aboneliği yazıyor. Gamepass aldığım zaman pc sürümü oyunlar içinde görünmese de EA play üyeliği üzerinden aylık Gamepass aboneliğe dahil olarak FIFA oynayabilecek miyim?
  11. O

ANTİVİRÜS PROGRAMI KULLANMALI MIYIM?

Merhaba. Yeni oyuncu masaüstü bilgisayarım ile şuan sadece Steam ile YouTube, haber kanalları ve burası gibi orijinal bir kaç forum sayfalarına giriyorum. Sizce antivirüs programı kullanmam gerekli mi? Şart mıdır? Windowsun kendi güvenlik duvarı bu kullanım için yeterli olur mu?
  12. O

STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merhaba. Bugün başlayacak deniyordu ama saat kaçta başlar? İlk defa oyun indirimi kovaliyorum. Bu konularda bilgisizim.
  13. O

BİLGİSAYAR TOPLAMAMA YARDIM LÜTFEN

Merhaba. 7700xt ekran kartını B650M-R Anakarta taktım. Tık diye oturdu, vidaları ile sağlamlaştırdım. Kafama takılan şey şu. İki tane kablo giriş yuvası var ekran kartında. Boşta da iki tane kablo başı var. Ama biri ekleme gibi sanki. Yerleri fark ediyor mu? 1733181834 Foto atmak istedim ama...
  14. O

SONUNDA YENİ MONİTÖRÜMÜ ALDIM. H.O? G.O?

Gün boyu kırk tane monitöre baktım, konular açtım sorular sordum sonunda aklıma en çok yatan monitörü aldım. Hepsiburada da fiyatının arttığını görünce tamam yeter artık deyip trendyolda aynı satıcıdan kampanya fiyatlı ve peşine 6 taksitle yapıştırdım. Hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun...
  15. O

2K MONİTÖR HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.

Merhaba. 8 ile 12 bin ortalama fiyatla Peşin fiyatına taksit imkanı ile alabileceğim ve takip ettiğim bu ürünler içinde hangisi daha iyi seçim olur? Siz olsanız hangisini neden seçersiniz? Bunlar dışında başka tavsiyelerinizi de beklerim. https://ty.gl/6hlpz1xqeg9ep https://ty.gl/vd97a2u1zx89d...
  16. O

Masaüstü bilgisayar için wifi adaptör tavsiyesi istiyorum.

Merhaba. Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için wifi adaptör araştırıyorum. Modem salonda, odama yaklaşık 10m kablo çekmem gerekecek. Kablo karmaşasından kurtulmak için bunu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Modem ile arasında bir duvar olacak. Çekim gücünde bağlantıda vs artısı eksisi ne...
  17. O

Vatan'dan monitör hakkında

Merhaba. Monitör almayı düşünüyorum maksimum 5 bine kadar 24" 1080p. Online olarak çok seçenek var ama ölü piksel vs gibi hatalarda uğraşmak gerekiyor. Bu yüzden vatandan almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şey ise vatan'da monitör alırken test ettirebiliyormuşuz diye duydum. Monitörü seçtim...
  18. O

YENİ ALDIĞIM SİSTEM İÇİN TAVSİYE.

Merhaba, Uzun bir beklemenin sonunda f/p olarak ve kanımın en çok kaynadığı bu sistemi Ram, SSD ve kasayı değiştirerek aldım. Dün gece sipariş oluşturdum şuan kargoya verildi gözüküyor. Gaming gen hızı için tebrikler. Sizlerden ricam, bu sistem için ekonomik ama üzmeyecek şekilde monitör ve...
  19. O

35 BİNE KASA MONİTÖR TAVSİYESİ

Merhaba. Maksimum 35 bine kasa artı monitör araştırması içindeyim. Gaminggen üzerinden bir kombinasyon yaptım görsel ekte. Artısı eksisi var mıdır? Bu fiyata bu şekilde alınır mı? Başka tavsiyelere de açığım.
  20. O

R5 7500f, 7700xt ile 1080p uygun mudur?

Meryaba. PC hocası R5 7500f, 7700xt sistemi almayı düşünüyorum. Monitör olarak Total fiyatı aşağı çekmek için 1080p almayı düşünüyorum. Sizce sistem oyun performanslarında darboğaz yer miyim? Ciddi performans kayıpları yaşar mıyım? Almayı düşündüğüm monitör...
Geri