Arama sonuçları: *

• Users: NuriCans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NuriCans

Pc Upgrade Aklima takılanlar

Anakart ram işlemcimi satarak ddr5 geçmek istiyorum.12400f,Asrock h610,2x8 ram var 8000e alıcı buldum.Fiyatlar hep değiştiği için cok hakim değilim bu fiyat iyi midir? Islemciyi 2.el alacağım 7500f 4500-5000 gibi fiyatlara bulabiliyorum anakart olarak b650m-r diye düşündüm daha mantıklı seçenek...
  2. NuriCans

AM5 Mİ? EKRAN KARTI UPGRADE Mİ?

Elime ddr5 2x16 6400mhz ram geçti.Şuan mevcut sistemim ddr4 h610 anakart 12400f 4060.2 seçenek arasında kaldım: -Anakart,işlemci,ram satıp ddr5 a620 anakart ve 2.elden 7500f alarak az bir masrafla ddr5 geçmek (kule tipim var) -elime geçen ramı ve elimdeki 4060ı satıp daha iyi bir ekran kartı...
  3. NuriCans

XPG RAM KAZANDIM (Yarışma)

Sadece mutluluğumu paylaşmak istedim geçen günlerde xpg tarafındsn yapılan en sevdiğin oyunu en yaratıcı şekilde yorum yap yarışmasını kazanıp Bu güzelliği aaldı.Ram fiyatlari artmışken su gibi geldi...
  4. NuriCans

🔥İndirim NOTHING PHONE 1 9999TL

https://www.ciceksepeti.com/nothing-phone-1-siyah-8128-gb-nothing-turkiye-garantili-kcm31052403?fbclid=PAb21jcAN74ORleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAacVSbnkRT-7YqUSeQS_eFSxuI-92wt2RKrY9bB0NBWwmTCFelf32pjYpoe0pw_aem_uaWXJCNDoc_u5g2vbeUd2Q Bu seferki durak çiçeksepeti olmuş...
  5. NuriCans

🔥İndirim NOTHING PHONE 1 9999TL

https://www.pazarama.com/nothing-phone-1-siyah-8128-gb-nothing-turkiye-garantili-p-6974434220232?magaza=nothing-turkiye&fbclid=PAb21jcAN5YLlleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAac-nRp0cBppbqlxgydM7iOsyfJ5VSspDnDhmfWesqiiiPnchw_396wcW4tdmw_aem_SXuFzji0x7-7AuWPJ-Ah_g pazarama
  6. NuriCans

Nothing Phone 1 bu zamanda 11.999TL ye alınır mı

Kardeşim için bakıyorum desteği kesilmiş galiba
  7. NuriCans

Samsung a36 alınır mı

128gb modeli almak istiyorum 15.5k fiyatı var.Butcenin üstüne çıkamam bu fiyatta iyi midir çok oyun oynamam
  8. NuriCans

Euro Truck Simülatör Konsollara duyuruldu

Yakında Ps5&Xbox S/X için çıkış yapacak şuan mağaza sayfası mevcut
  9. NuriCans

Anakart Bip Sesi Geliyor

Bu olay 2 hafta önce başıma geldi.Steam de birinin profiline tıkladım ekran döndü Bip sesleri geldi.Şuan yine Steam profiline tıkladım oyun dondu ekran gitti Bip sesi geliyor.Ses durunca mouse ile tıklıyorum yine gelmedi için,bazen 3 kısa,5 kısa veya daha fazla ses geliyor.3 hafta önce korsan...
  10. NuriCans

G29 + Nakit ile Ps5 Takas

Vitessiz g29 + 7000tl vercem Ps5 digital alacağım mantıklı mı
  11. NuriCans

Letgo Cüzdanım Güvende Güvenli mi

G29 Direksiyon setine cüzdanım güvende teklifi geldi ama bir şey olur diye korkuyorum.Güvenli mi
  12. NuriCans

G29 ile Series S takas etmek mantıklı mı?

Vitessiz kutulu ve temiz bir g29 um var.Tek kol bir Series S ile takas etmeyi düşünüyorum.Genelde FIFA ve rocket league oynanacak (kardeşimi bilgisayarın başından almak istiyorum :)) aslında PS4 pro ile arasında kalmıştım fakat oyun fiyatlandırmaları ve eski olduğu için vazgeçtim.Bu takas...
  13. NuriCans

RDR2 UZAKLAR DALGALANIYOR

SORUNUM VİDEODA BU VİDEODAKİ AYARLAR İLE OYNUYORUM
  14. NuriCans

RDR2 UZAKLAR DALGALANIYOR

sorunum videodadır. bu videodaki ayarlar ile oynuyorum bir türlü çözemedim
  15. NuriCans

STEAM RDR 2 15 DOLAR

Epicte de düştü steamden almak isteyenler bakabilir
  16. NuriCans

İyzico İtopyada geçerli mi?

Ram bu ürünü almak istiyorum ama kampanyada bayram alışverişi %25 itopya gözükmüyor ve ilk alışveriş 500tl orda da gözükmüyor.İtopyadan iyzico ile ürün alan varsa yardımcı olabilir mi?oluyorsa 729tlye geliyor parolaparayla
  17. NuriCans

Bilgisayarımda sorun yaşıyorum

2-3 hafta önce birden bilgisayarım olduğundan daha yavaş açılmaya başladı.Bios süresi 7-8 iken 14 oldu bir türlü çözemedim,sadece o da değil cs oynarken maçlara yavaş girmeye başladı,maç sonu ana ekrana çok yavaş dönüyor.Bugün eski Windows sürümüne döndüm yine düzelmedi.Simdi de bios süresi 28...
  18. NuriCans

34K Setup Önerisi Monitör Dahil

Arkadaş masaüstü alacak.Kasa ve monitör lazım
  19. NuriCans

HyperX Cloud 3 Alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-red-headset-727a9aa-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-kirmizi-1231539.html?utm_content=nonbrand&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rt_search_generic_nsp_na_acc-sku-kulaklik&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw-qi_BhBxEiwAkx...
  20. NuriCans

HAYLAYF 2 RTX DEMO ÇIKTI

Hayırlı olsun
Geri