Arama sonuçları: *

• Users: KYLORIN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KYLORIN

Monitör için hoparlör önerisi?

monitör için hoparlör lazım sizce nasıl birmşey almalıyım ve piyasayı hiç bilmesiğimden bütçe veremiyorum ona göre çok yüksek fiyatlı olmayan bir hoparlör önerin.
  2. KYLORIN

PS5 Cüzdana para ekleme sorunu?

ps plus aboneliği alıcaktım ve playstation her zamanki gibi satın alırken hata verdi. Youtubedan araştırdıktan sonra cüzdana para ekleyerek yapıldığını gördüm ve yapmaya başladım, tam 3000tlye kadar ekleyebildim ve son 650 tl kalmıştı fakat ordan itibaren işlem yaparken hata oluştu daha sonra...
  3. KYLORIN

Expedition 33 Pc vs Ps5

Daha önce hiç sıra tabanlı bir oyun oynamadım ve bu kadar övgü gelince bu oyunu denemek istiyorum. Sizce oyun mekanikleri pcyemi daha uygun yoksa playstationamı? Yada pc de biraz daha ucuz, pcye alıpda playstation kolunu bağlasam aynı hesaba denk gelirmi.
  4. KYLORIN

Sporda kullanılabilecek kulaklık önerisi?

Gyme gidiyorum böyle jbl tarzı önerebileceğiniz kulaklık varmı veya jblde olur fakat piyasasını bilmediğim için size soruyorum.
  5. KYLORIN

Çözüldü✓ Mini klavyede numpad?

Klavyemde numpad bölümü yok, yinede aktif ediliyormu ediliyorsa nasıl?
  6. KYLORIN

Elden Ring Dex/Arcane kılıç önerisi?

oyunun daha başındayım ve wretch sınıfını seçtim yani sadece sopayla başladım , sizce dex arcane kombosu için oyun başında hangi silahı kullanmam gerek yani en azından margiti öldürdüm ordan itibaren.
  7. KYLORIN

Elden Ring rya görevi?

şuanda rykardın ordayım fakat kesmiyorum çünkü diğer yan görevleri kaçırma ihtimalim varmış, bu ryanın görevinide youtubedan falan baktım ama devam edemiyorum ne yapmam lazım? en son bu cümleleri söylüyor. Under lady tanish guidance, may you tread the path of valour.
  8. KYLORIN

Elden Ring STR/FAİTH stat dağılımı?

Oyunda ortalama 70 seviyeyim, oyuna başlarken vagabond sınıfını seçmiştim ve full strenght vigor odaklı basmıştım. Şimdi gidip renelladan strenght faith buildi için statlarımı değiştirmek istiyorum fakat hangi stata ne kadar vermem gerektiğini bilemedim, Greatsword ile beraber kullanacağım. Yani...
  9. KYLORIN

1k Kulaklık önerisi?

1-1.5k arası kablolu kulaklık arıyorum hem playstation koluna hirecek hemde pcye takılacak. Yani eğer gerçekten gerekirse bütçe biraz daha oynayabilir ama genel bütçe bu durumda. @LoserIl
  10. KYLORIN

Beyaz kulaklık önerisi?

Bütçe 1k kablolu güzel beyaz bir kulaklık önerin. malzeme kalitesi fena olmasın bide diğer özellliklerde vasatın üstü olsun.
  11. KYLORIN

Yardım DPI Kablosu 120hz veriyor

170hz lik bir monitörüm var, 3 ay öncesine kadar 170hz de çalışıyordu monitör ne oldu anlamadığım bir şekilde artık 120hz çalışıyor, kullandığım dp kablosu falan hiç değişmedi çözümü nedir?(dp ekran kartta)
  12. KYLORIN

Yardım Monitör HZ değerini tam sağlamıyor?

Monitörüm 170hz fakat sadece 120hz çıkartabiliyor, normalde böyle değildi yeni olmaya başladı. Kablo ekran kartına bağlı ve display portun en son sürümünü kullanıyorum yani bunlarla alakası yok.
  13. KYLORIN

Deniz tuzu spreyi önerisi?

Saçım için deniz tuzu spreyi almak istiyorum fakat hangisi fp veya hangi markalar alınmaz vb. bilgilerini bilmiyorum öneriniz varmıdır?
  14. KYLORIN

Max 25k sistem toplama

biliyorum hazır sistem almak faha mantıklı her şey daha ucuza geliyor, fakat bana max 25klık en fp sistemi toplayabilirmsiniz?
  15. KYLORIN

Monitör Hz sorunu???

Monitör 170hz ama 120hzlık bir görüntü veriyor. bu olayı şimdi fark ediyorum önceden 170 hz di bir baktım 120hz.Displayport kullanıyorum. 1736193788 @emreBeoa
  16. KYLORIN

Saç için Pudra önerisi?

beyler saçım için pudra alacağımda hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum varmı öneriniz?
  17. KYLORIN

Minecraft FPS drop sorunu?

Minecrtaft oynarken sürekli fps drop yiyorum. Sistemim 4070 super r7 7800x3d ve bu bileşenlerde ısınma sorunu gibi bir sorun yok. Oyuna yeterince ramde veriyorum o konudada sorun yok. Çözümü nedir bilen varmı? bu kırmızı çözgiler her saniye yediğim droplar.
  18. KYLORIN

Öneri Beyaz Mini klavye önerisi?

Gri switch, mini (%60)lık klavye, beyaz bide max bütçe 2.5k önerileri bekliyorum. @Gurkanpiro @MuratTheFounderOfGariban @Palo DAYI 👑 @LoserIl
  19. KYLORIN

🔥| Colorful RTX 4070 Super NB EX 24.499 |🔥

https://www.incehesap.com/colorful-rtx-4070-super-12gb-gddr6x-192bit-dx12-nb-ex-12gb-v-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-71259/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.37.2 3 fanlı 4070 super, bide galax dual markası 23kdan 24e çıkınca kesinlikle en mantıklı tercih.
  20. KYLORIN

Öneri Dizi-Film öneriniz varmı?

Şimdi beyler ben dizi veya film izlemesini genelde sevmem, fakat canım izlemek istedi. Film izlemesini sevmiyorum çünkü 2 saat boyunca bir şeye dikkatlice odak vermek hem üşendiriyo hemde biraz sıkıcı geliyor, kısacası izlemeyi denesem bile filmi atlaya atlaya izliyorum. Bana şöyle sürükleyici...
Geri