Arama sonuçları: *

• Users: Quincy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quincy

Kızla nasıl iletişim kuracağım

Öncelikle kızla aynı okuldayım bir alt sınıfta bir suredir hoşuma gidiyor bugün halısaha yaparken halısahanın yanından geçiyorlardı o sıra arkadaşla kıza bakıp hakkında konuşuyorduk o da farketti arkadaşıyla beni konuştular sonra maçtaykwn geldi saçım sarışındır evet evet sarışın falan dedi...
  2. Quincy

Depersonilizasyon yaşıyor olabilir miyim?

öncelikle selamlar ben yaklaşık 5 yıldır okbye sahip biriyim yaklaşık 7-8 ay önce tedavi olmaya başladım ve olduğum dönem yüksek miktarda kaygı bozukluğu yaşıyordum ve bununla birlikte depersonilizasyon da yaşadım kendime yabancılaşma çevreme yabancılaşma kendimi bazen rüyada gibi hissediyorum...
  3. Quincy

Ryzen 5 5600x soğutucu önerisi

sıvı mı almalıyım yoksa kule tipi yeterli midir mesh kasa almayacağım akvaryum tipi olacak kasam
  4. Quincy

Hoşlandığım biri var ve durum çok garip

napıcam ben beyler şimdi şöyle ben lise çağı bir ergenim ve düzenli olarak gyme gidiyorum gymde bir tane kadın antrenör var ve son birkaç haftadır ondan aşırı hoşlanıyorum bugün benimle bayağı ilgili gözüküyordu çıkarken 1-2dk sohbet ettik bu zaten gayet notmal bir şey ama aşırı hoşlanıyorum daha...
  5. Quincy

Ryzen 5 5600x soğutucu önerisi

6. Quincy

Sizce hangi anakartı seçmeliyim?

7. Quincy

Hangi soğutmayı almalıyım?

arkadaşlar bir sistem topladım işlemcim AMD RYZEN 5 5600x sizce sıvı soğutmaya gerek var mı
  8. Quincy

SİZCE HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM?

bu ikisi
  9. Quincy

İTOPYA PC TOPLAMA PARÇA SEÇİMİ

selam arkadaşlar ben itopyadan bir hazır sistem beğendim üstünde birkaç oynama falan yaptım mesela işlemciyi falan değiştirdim orada ekstra olarak çıkan işlemci seçenekleri falan o pcyle uyumlu olarak mı çıkıyor yoksa rastgele mi
  10. Quincy

Kızla nasıl iletişim kurabilirim

bizim sınıfta bir kız var kendisinden yaklaşık 1 aydır hoşlanıyorum ama bazı durumlar var özgüvenim çok yüksek değil cesaretim de yok ara sıra çok nadir konuşuyoruz yaptığım şakalara gülüyor ara sıra bakışıyoruz bilmiyorum nasıl ilerleyeceğimi bizimkiler bununla bayağı samimi mesela ben o...
  11. Quincy

Discord hesabım hacklendi ne yapcam

öncelikle bna bir sunucu atıldı işte mesajları kanalları falan görebilmem için Google’dan bir şey onaylamamı falan istediler hesabımın şifresini falan girdim baktım 2-3 saat sonra herkese o sunucunun inviteını göndermişim ne yapıcam şifreyi değiştirdim
  12. Quincy

itopyadan hazır pc alınır mı?

ıtopyadan youtuberların yada yayıncıların hazır pcleri var sizce alınır mı? bütçe 35-40k arası ama bu bütçenin içine direksiyon setide dahil olacak gibi
  13. Quincy

fen lisesi kazanabilir miyim

konularda eksiğim yok çalışmam orta denilebilir kendime güvenim tam sizce fen lisesi gelirmi kapasitem yüksek çalışmadan 465 aldığım oldu bi ara
  14. Quincy

2 hafta kaldı lgsyi kazanabilirmiyim

2 ay kala bir soru daha sormuştum o zamandan beri çalıştım matematikte ufak eksiklerim kaldı onun dışında ara dersler zaten full Türkçe max 2 fen max 3 sizce iyi bir yere gider miyim
  15. Quincy

son 2 ay kala lgs kazanılır mı

konu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
Geri