Arama sonuçları: *

1. entryfinished

IPAD için klavye önerisi

İpad 11'e sahibim, bütçem kısıtılı. 1k'ya kadar alabileceğim en fiyat performans klavye nedir?
  2. entryfinished

🔥İndirim XFX RX 9070 XT Mercury Gaming 32.459,70 TL

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-9070-xt-mercury-gaming-edition-rx-97tmercb9-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965200110.html Güzel indirim var, öyle giriş seviye de değil güzel bir model.
  3. entryfinished

8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

Israrla 8GB 1080p high-ultra'ya yeter diyenlere birkaç oyun göstereyim. Bu saydıklarım oyunlardan bi o kadar daha sayılabilir uğraşılsa. 1080p high-ultra gaming hedefleyenler için, günümüzde bile sınır değer olan 8GB VRAM'i önermenin bir mantığı yok. Güzel bir fiyata alınmadığı sürece...
  4. entryfinished

🔥İndirim Lenovo Legion R24E monitör 4.274,05 TL

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r24e-67ccgac4tk-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html
  5. entryfinished

3D Mark Time Spy Test Sonuçlarım Nasıl?

Victus 15 Rtx 4060 60tdp (75w turbo boost) ve i5 12500h Cpu'ya sahibim. Sizce değerler nasıl? Ekstra olarak: Laptopu alalı 3-4 ay oldu ve cpu sıcaklıkları absürt seviyelere çıkmaya başladı. Laptopu 30-35 arası bir fiyata satmak istiyorum, geldiği kutusu olsun fişi olsun vesaire her şey...
  6. entryfinished

Victus 15-FA1XXX'in i5-12500H işlemci sıcaklığı

Dostlar selamlar HP Victus 15-FA1XXX laptop modeline sahibim. Bilgisayarı alalı 4-5 ay oluyor sonunda bir Gaming test yapayım dedim. 2 oyun denedim. Sistem özellikleri: 16 GB DDR4 RAM. i5-12500H 45W işlemci. RTX 4060 60W TDP(75W Boost, genellikle oyunlarda zaten 60-75 arası çalışıyor) 1.oyun...
  7. entryfinished

Çözüldü✓ 30K gaming laptop önerisi

Dostlar merhabalar gaming laptop almayı düşünüyorum bütçe olarak 30kya kadar çıkabilirim ne önerirsiniz?
  8. entryfinished

Çözüldü✓ CPU üstünde kalıp termal macun

Dostlar iyi günler dilerim eski bilgisayarımda klavye değişimi yaparken CPU üzerindeki termal macun gözüme takıldı. Şu anda termal macun yenileyemiyorum sizce böyle kalsın mı yoksa söksem daha iyi mi olur
  9. entryfinished

İntenso Performance mı Hi-Level Elite mi

Dostlar selamlar eski bilgisayarımda hdd'den ssd'ye geçmek istiyorum 500 tl gibi bir bütçem var 2 tane ssd buldum aynı okuma ve yazma hızlarına sahipler .Biri hi-level diğeri intenso fiyatları da aynı sizce hangisini almalıyım...
  10. entryfinished

Çözüldü✓ Laptop Şarz Soketi Kabloyu Takınca Geri Kayıyor

Bilgisayarımın soketi kabloyu takınca geri doğru kayıyor ve bu yüzden sarj olmuyor. Elimde arkadan turarsam sarjı doluyor ,yani problem herhangi bir kabloda veya portta değil. Sanırım orda onu sabit tutan bakır kablo kopmuş .Evimde lehim yok fakat 502 gibi alternatifler var .Kaymaması için ne...
  11. entryfinished

Eski bilgisayara yeni bir SSD almalı mıyım ?

Arkadaşlar hayırlı günler dilerim. Çok eski donanımlı bir bilgisayara sahibim ve öğrenciyim. Öğrenci olduğumdan dolayı da yeni bir bilgisayar almam pek mümkün gözükmüyor. Sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum; ıntel i3 3.nesil duo core cpu ıntel hd graphics 620 you 60 hz 1366×768 monitör 4...
Geri