Arama sonuçları: *

1. CtrlAltDefeat

Ekipmanları koymak için masa önerir misiniz?

Genişliği en az 90 cm olan bir masa önerir misiniz? Klavye, mouse ve mikrofon koymak için kullanacağım. Ayırdığım bir bütçe yok en ucuz hangisiyse onu alırım, 500-600 tl civarı var mı?
  2. CtrlAltDefeat

Bu masa alınır mı / sallanır mı? 349₺

Bu masa klavye ve mouse koymak için alınır mı? 90 cm mouse pad'im var, tuhaf durur mu, sorun çıkarır mı? Masa sallanır mı?
  3. CtrlAltDefeat

Sons of the Forest Ücretsiz Sürümü Arkadaş Arıyorum

Sons of the Forest ücretsiz sürümünü birlikte oynamak için arkadaş arıyorum, +18 olursa sevinirim. Dc: ctrlaltdefeat0
  4. CtrlAltDefeat

Oyunlara Çok Para Veremeyen Arkadaş Arıyorum

Oyunlara çok para veremeyecek ( benim için limit 100 tl mesela ) arkadaş arıyorum, ücretli ücretsiz tüm oyunları oynayabiliriz. Aklımda sons of the forest, green hell, stranded deep, human fall flat var.
  5. CtrlAltDefeat

2010'dan Sonra Çıkmış Film Önerileri

2010'dan sonra çıkmış, iyiliği topluluk tarafından kabul edilmiş, korku ve gerilim içermeyen film önerir misiniz?
  6. CtrlAltDefeat

İyi filmleri nasıl bulabilirim?

Hayatım boyunca çok az film seyrettim ama şu sıralar film izlemek sarıyor. O yüzden en iyi filmler hangileridir diye araştırmaya başladım. Google'a yazınca çıkan listeler berbat, Intersetellar'ın adının bile geçmediği, 50 yıl önce çıkmış pikseller arasında boğulacağım film önerileri ile dolu...
Geri