Arama sonuçları: *

• Users: baso
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Gsync açınca beyazlarda kırılma

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1 hafta önce oled g8 34 modelini satın aldım. Bugün arka planı beyaz olan bir video izlerken beyazın içinde kırılmalar olduğunu gördüm. G sync özelliğini kapatınca bu kırılmalar yok oluyor. G sync özelliğinde bir sorun var galiba ama bu bana gelen ürüne özel mi...
  2. B

Ekranda anlık titreme ve parlaklık artışı (Alan Wake 2)

Arkadaşlar selamlar, yeni bir oled monitör aldım ve birkaç gündür sorunsuz kullanıyorum fakat bugün Alan Wake 2 indirdim ve oynarken ekranda milisaniyelik bir titreme ve parlaklık artışı oluyor ve gidiyor. Oyunda sahnelerde, menüde de mouse veya klavyede herhangi bir tuşa bastığımda...
  3. B

2k 240hz Monitör Önerisi

Bütçe 20.000-25.000 Arkadaşlar selamlar, min 2k ve 240hz olan 30+ inç monitör bakıyorum da fiyatlar çok yüksek çıkıyor. 27 inç güzel modeller var ama 30+ inç için bulamadım. Gerekirse bütçeyi çok az daha arttırabilirim. Yardımcı olabilir misiniz ?
  4. B

Kablosuz kulaklığın mikrofonu çok kötü

Merhabalar, 1 hafta önce razer kraken v3 pro aldım fakat kulaklığın mikrofonu çok kötü ses veriyor. İncelemelerde veya mic testi yaptığımda kendi sesimi gayet iyi duyuyorum fakat discordda arkadaşlarımın duyduğu ses baya kötü. Usb dongle yerine jak girişiyle kulaklığı bilgisayara bağlayınca...
  5. B

BIOS donma sorunu yardımcı olabilir misiniz?

Yeni pc aldım ve ve sorunsuz kullanırken açılma süresini azaltmak için biostan memory context restore’u enabled yaptım ve mavi ekran almaya başladım.Tekrar biostan ayarı autoya almaya çalıştığımda ise bios donuyor. Yardımcı olabilir misiniz? 1714038414 Şimdi biostan memory context restore...
  6. B

Çözüldü✓ Benchmark yaparken işlemci 35.000 mhz gördü

Selamlar arkadaşlar. Yeni PC aldım ve benchmark testi yaptım. Aldığım değerler şu şekilde: http://www.3dmark.com/spy/47467496 Benchmark testinde bir an için işlemci 35.000 mhzde çalıştı sonra normal değerine düştü. Bu durum ilerde bir sıkıntı çıkarır mı ? Ayrıca diğer sonuçlar nasıl...
  7. B

Anakartın mhzini nasıl rame eşitlerim ?

Yeni PC satın aldım ve anakartım (Asus Prime A620M-K) 5200 mhz ama 6400 e kadar oc ile çıkabiliyormuş. Aldığım ramler de 5600 mhz [Corsair Vengeance 32GB (2x16)]. Anakartı oc yaparak ramin mhz ine çıkartmam gerekiyor mu yoksa otomatik olarak 5600 mhzde çalışırlar mı? Detaylar hakkında çok bir...
Geri