Arama sonuçları: *

• Users: stwrtxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ 4 KANAL RAM SAĞLIKLI OLUR MU?

CMT32GX5M2B6000C30 model numaralı ramlere sahibim, hali hazırda 32GB 2x16 şeklinde sistemimde takılı. 4 kanal yapmak için bir kit daha almak istiyorum; sizce mantıklı olur mu? Bazı yerlerde anakart modeli destekliyorsa sıkıntı olmaz yazıyor, bazı yerlerde performans düşürür diyor anlayamadım...
  2. S

Çift monitör 1. ekran sorunu

Pc açılırken veya güncelleme felan olurken ana ekran yerine yan ekranda çıkıyor bilgiler, açılıştaki logoda yan ekranda bunu nasıl çözeriz? 1. olarak soldaki monitörü atadım ekran ayarlarından. Ekran kartın girişindeki ilk portta da ana monitörün displayi takılı
  3. S

DLSS4 ve Frame Generation nasıl açılacak?

Oynadığım oyunlardaki Frame Generation'u açamıyorum, hep kitli görünüyor sebebi nedir? Anlayan birisi discord üzerinden yardımcı olursa sevinirim. DC: machpriv
  4. S

GPU Riser performans düşürür mü?

Merhaba, Elimde NZXT markasına ait riser var ve 5090 satın aldım. Bilindiği üzere PCI-E 5.0 destekli bir kart. Anakarr olarak Rog Strix X870-F modeli var. Kafama takılan şu: Riser’ın PCI-E slotunun kaç olduğunu nasıl anlarız. Ya da anakarta bağlasak, 5.0 olarak mı aktarım sağlar? Performans...
  5. S

5090 sistem yorumu, sizce nasıl?

GPU: Rog Astral 5090 CPU: Ryzen 9 9950x3D MB: Rog Strix X870-F RAM: Corsair Dominator Plat. 6000mhz 2x16 SSD: Samsung 9100 Pro PSU: Asus Tuf 1000w 80+ Gold CPU COOLER: Asus Tuf LC II 360mm Case: Hyperion GR701 Monitor: ROG XG27UCS
  6. S

Çözüldü✓ RTX 4090’dan 5090’a geçiş.

Selamlar, Eski sistemimde 4090 vardı ve onu dağıtıp Anakart - İşlemci - Ram ve SSD değişimiyle birlikte Rog Astral 5090 satın aldım. PSU ve Sıvı soğutmamı elde tuttum. Soru şu; 4090’da Asus Tuf 1000w Gold 80+ PSU kullanıyordum ve PSU’nun kendi gpu güç girişi vardı 4090’dan çıkanı hiç...
  7. S

Discord banından nasıl kurtulabiliriz?

2 ay önce Discord'dan topluluk ilkelerini ihlal ettiğim gerekçesiyle perma ban yedim. Ana hesap komple gitti, yan hesabım vardı ona geçtim ve 20-25 gün süre onu kullandıktan sonra o da yan hesap olarak banlandı. Tekrar 0'dan başka bir hesap oluşturdum ve 34. günde bu hesapta yan hesaptan...
  8. S

Bunu nasıl çözebilirim ya da bir zararı var mı?

Sistemi freedos olarak aldım ve dxdiag kısmında böyle bir hata gösteriyor bir problem yaratır mı veya çözümünü bilen var mı?
  9. S

Yayın için yeterli bir sistem midir, sorun yaşar mıyım?

Bu sistem aldım arkadaşlar, yayın yapmayı düşünüyorum ve oyunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Geri