Arama sonuçları: *

1. M

08.04.2025 yani dün cekilis kazandım insta dan dolandırıcı cıktılar

Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl...
  2. M

Görüyorum ki firmayı kötüledim olarak görlüyor

Sacmalık tan baska bisey degil yazdıklarınız ben düzgünce izah etmisim sirketi kötülemedim care olarak nasıl bi yöntem arıyayım diye yazdım bura dingiller ahırı herkes hemen bi sirketi kötülüyon diye duyar kasmıs bide üstüne konuyu kapatmıslar yogundum son 1 haftadır bakamdım siteye bi cevap...
  3. M

Sin erji gen gelen pc de bicoin miner cıktı

Pc yi alalı 1 sene oldu bi virüs vardır dedim malwarbytes kurdum diekt windows un icinde kurulu olan bitcoin miner i buldu bu pc 0 olarak aldım bu konu da napabiliriz aldıgım siteyle iletisime gecsem bi faydası olurmu
  4. M

Yardım CPU Kullanım Sorunu ve Çözüm Önerileri

Cpu kullanımı görev yöneticisini acar acmaz yüzde 60 ve 90 aralıgın da gezerkem bi anda yüzde 5 lere düsüyor 1742583474
  5. M

Çözüldü✓ Zio venom fabric bu fiyata deger mi

Bu fiyat extralar la deger mi biraz pahalı geldi farklı bi site üzerinden mi alayım yoksa kampanya mı bekliyem degerli yorumlarınız icin simdi den tesekkürler 1740491024 Boyum 1.90 kilo 70 gereksiz dediginiz bi parca varmı
  6. M

Çözüldü✓ Oyuncu koltugu önerisi asagıdaki ni öneren oldu kararsızım

https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/ bunu önerdi bi arkadas ama fiyatı tuzlu bütcem 7k dı 10k ya zorlancam Boyum 1.90 kilo 70 Önerisi olanlar ve bu ürünü kullanmıs olan lar destek cıkarsa cok sevinirim
  7. M

Çözüldü✓ Fiyat aralıgı 4k ile 7k aradında oyuncu koltugu arıyorum

Aklımda net bi sey yok rahat ve konfor arıyorum uzun saatller oyun oynadıgım icin bel agrısı cekmeye basladım bundan dolayı almaya karar verdim önerilere acıgım f/p olan geaming koltuk önerisi yaparsanız sevinirim Boyum 1.90 kilo 70 kg buna göre önerirseniz sevinirim
  8. M

Çözüldü✓ Birisine oyun hesabı satıcam bana bu linki attı

https://trust.unv.icu/index/register.html ne yapayım güvenli mi bu site
  9. M

Öneri Ucuz ve garantili klavye önerisi yaparsanız sevinirum

Ben bir miktar arastırdım kara borsaya düsmüs olan arora f75 alıcaktım güvene medim vaz gectim almaktanhttps://www.incehesap.com/gamepower-eva-3-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69625/ bunu ve...
  10. M

Yardım Fotolar daki 2 klavye arasında kaldım hangisi daha fp

Önerilerinizi bekliyorum
  11. M

Çözüldü✓ Bu klavye fiyatına degermi yoksa indirim mi bekliye yim

https://mecmonkey.com/products/ajazz-ak820-pro-mekanik-klavye?srsltid=AfmBOopPtbmGaTR6tVn9huKu5yEVk8pQhue_Biwmm0dizSb7Rp5la9oe
  12. M

Çözüldü✓ 1k 2k bandında red swich klavye önerisi

Oldukca fazla secenek var ve benim kafam karıstı hangi marka daha iyi OYUN OYNAMAK İCİN ALİCAM MEKANİK OLURSA GÜZEL OLUR sİmdi den önerileriniz icin tesekkürler
  13. M

Çözüldü✓ Monitör olarak bunu almayı plan lıyorum

Ekran kartım amd 6600 bunun özel lik lerini desteklermi ben kararsız kaldım bi sizlere danısayım dedim
  14. M

Çözüldü✓ Yakın zamanda asagıdaki monitörü iade etmeye gönderdim

İade etmeye karar verdim monitörü Geldigi kargodan almıyıp direk geri götürmelerini istedim Tahmini kac güne geri gider Bilen varmı (Sürat kargoyla geldi) 1720055969 Düzeltme ege tarafında oturuyorum
  15. M

Çözüldü✓ Odyssey G4 25" 1ms 240Hz fiyatına degermi

Arkadaslar asagıdaki monitörü iade edip samsung g4 almaya karar verdim fiyatı f/p midir
  16. M

Çözüldü✓ Satın almada kararsız kaldıgım ici son kez bi sizlerin fikirene danısmak isterim

Bu monitörlerin arasında kaldım tavsiye eden cok kisi var hepsi cok güzel tavsiyeler bundan dolayı kafam karıstı ve kararsız kaldım BU hafta ici satın almayı pilanlıyom sistemimdeki parcalar asıgıdaki gibi İslemci amd r5600 4.40ghz Ekran kartım amd rx66000 Oyun olarak karısık pvp ve hikaye...
Geri