Arama sonuçları: *

1. GermiyanWithPlan

Çaresizim,KPSS mi DGS mi?

dostlar selamlar,bir derdim ilgilenirseniz sevinirim şuan yaşadığım ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum,asıl amaç burayı DGS ile YBS bölümüne geçmek için bir basamak olarak kullanmak DGS'ye hazırlanıyorum test kitabımın türkçe bölümü bitti sadece Genel Denemeler ve sözel mantık kaldı...
  2. GermiyanWithPlan

Chevrolet Avea 1.4 Alınır mı?

Dostlar 200K KM altı,en az 2010 model,otomatik benzin+lpg taleplerime uyacak şekilde değişensiz ve ağır hasar kayıtsız en ucuz chevrolet 1.4 geliyor,o paralara cherry veya geely almayı tercih ederim donanım olarak çok daha dolu ama alırken birazcık aile büyüklerinin "içine sinmesi" gerek ne...
  3. GermiyanWithPlan

Tarayıcı eklentisi yayınlayamıyorum

dostlar hayırlı günler,ben kendimi yazılım alanında geliştirmeye çalışıyorum ve tarayıcı eklentisi geliştirdim,içeriği HTML/CSS,JS ve JSON kodları oluşturuyor tarayıcı eklentimin adı mediachieve,kısaca tarayıcı açıkken kopyaladığınız metinleri ve aldığınız ekran görüntülerini topluyor,ayrıca...
  4. GermiyanWithPlan

Windows Access Nereden Bulabiliriz?

dostlar sa hayırlı akşamlar hayırlı cumalar durum biraz acil okuldaki veri tabanı hocamız bizim bi yemek uygulamasının veri tabanını yapıp form arayüzü haline getirmemizi istedi,ama bendeki win lisanslı değil,arkadaş crack buldu ama yeni versiyon windowslarda çalışmıyormuş,okuldaki pc yi...
  5. GermiyanWithPlan

(Hafif Acil)568A/B kablolama hk.

arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı akşamlar bir sorunum var ben şuan BP okuyorum 2. sınıfım bu dönem internet ve ağ temelleri dersimiz var hoca haftaya pazartesi yapacak bunu,internet kablosu çakanların final sınavına ek puan verecek 568/A-B standartında hoca nasıl yapıldığını yeri çok hızlı...
  6. GermiyanWithPlan

Beyler gelin ada alalım

https://earth.google.com/web/search/Church+of+Saint+Panteleimon,+Thessaloniki,+Greece/@38.50915898,26.21793746,7.15135662a,694.01747297d,35y,9.52712665h,3.25220076t,0r/data=CigiJgokCdMYVf6-XURAEdjKaaTuWERAGWrRRh4myTVAIVO_yTL_uzVA 3.6 Hektarlık Alan,Sadece ve Sadece 4 Milyon Euro,Beyler 182K...
  7. GermiyanWithPlan

Kendini web sitemi nasıl live'a alabilirim?

arkadaşlar bizim veri tabanı hocası bize bir öğrencisinin yerel işletmelere barkod okuma uygulaması yaparak nasıl para kazandığını anlattı bu da bana ilham oldu bizim ilçedeki bir tanıdığın işletmesinin web sitesini pratik olsun diye yapıyorum ama anlaşırsak siteyi yayınlamak istiyorum,anladığım...
  8. GermiyanWithPlan

Java'yı Sublime Text Editor'da nasıl kullanırım?

arkadaşlar şimdi ben BTK dan Java kursu almaya başladım adam orada Text editor olarak intellij idea kullanıyor ama ben pythonda zaten sublime text editor kullanıyorum ikisi için de sublime text editor kullanmak istiyorum nasıl ayarlayabilirim JDK'yı indirdim
  9. GermiyanWithPlan

Cs2 skinim buga girdi?

beyler eylülün sekizi bitmek üzere bi anda envantere bakınca fark ettim ne kadar takas koruması bitmedi
  10. GermiyanWithPlan

Mesleki Yabancı Dil Dersi Örgün mü

Mesleki yabancı dil dersi örgün mü yoksa ünide ing 1-2 gibi online mı oluyor cuma boş perşembe günü sadece o ders var o ders online oluyorsa hafta içi 2 günüm boş olduğu anlamına geliyor bilen birisi cevaplarsa sevinirim,teşekkürler
  11. GermiyanWithPlan

YouTube Kanal Büyütme Hk.

Beyler Sa benim eskiden tezek gönderi paylaştığım bir kanalım vardı 200 aboneye kadar zorlamıştım,sonra kanal çöküşe geçti ve bitti,bir tane video ve 150 civarı abone var, çekmek istediğim içerik gene tezek gönderi üzerine olacak Amiral Bitikoğlu Apolyon MVCİT ackie vs. Mantığında sizce o kanalı...
  12. GermiyanWithPlan

Şu CS Skini Ne Kadar Eder

Arkadaşlar ben bunu 6 adet Saflaştırılmış Metal karşılığı aldım,CS Trader'ı arkadaşlar ederinin ne kadar olduğunu söyler misiniz acaba 1 Saflaştırılmış Metal=0.030-0.031$ Not,Float 0.3181 değerinde
  13. GermiyanWithPlan

Yardım İnternet hızlarım inanılmaz yavaş

babam sırf ucuz diye Vodafonea geçti pandemi dönemi ve sürekli bunda devam ediyor gördüğünüz gibi modemin dibindeyim ama internet hızlarım inanılmaz düşük bunun için yapabileceğim bir şey var mı acaba Teşekkürler
  14. GermiyanWithPlan

Şu üniversite bursu gerçek mi

https://www.tekinder.org.tr/burs-basvuru.html Ayın 31ine kadar sürüyor başvurular ama TC Kimlik no falan istiyor bu gerçek mi dolandırıcılık var mı bunda
  15. GermiyanWithPlan

Kart şifremi bilmiyorum

Beyler okulun bize aldığı paraf gençlik kartım vardı onu hiç kullanmadım işte e ticaret için onu kullanmaya çalıştım kullanmadığım için şifreyi bilmiyordum fazla yanlış girince ATM kartıma el koydu kart geri geldi şimdi Kart şifremi nasıl öğrenebilirim Bir de o hem kredi kartı hem banka kartı...
  16. GermiyanWithPlan

Yardım Acer Nitro Menteşe Sıkıntılı mı

Beyler laptopu tamirciye bakım için verdim ondan önce olup olmadığına dair hiçbir fikrim yok ekranı açıp kapamada sorun yasamiyorum model mi böyle yoksa bir sıkıntı var?
  17. GermiyanWithPlan

Kariyer Hedefim Mantıklı mı

Şuan kendi ilçemdeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum ilk senem bitti 2.87 ortalama ile bu senenin sonunda hem dgs hem yks girmeyi düşünüyorum tekrardan DGS den AÖF YBS Bölümüne girmeyi düşünüyorum 3. Seneden başlayacağım sene kaybım olmayacak O sırada o iki senede de kendi ilçemdeki...
  18. GermiyanWithPlan

F/P Canavarı Öğrenci Bursu Tavsiyesi

Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı akşamlar şuan 2 yıllık örgün eğitim okuyorum birinci senem bitti başvurabileceğim burslar nelerdir ben 5. Sınıfta bursluluk sınavını 1 soruyla kaçırmışım ondan dolayı travma var ondan dolayı bir daha herhangi bir bursla ilgili bir şeye başvuru yapmamıştım arada...
  19. GermiyanWithPlan

300K Araba Önerisi :3

Beyler geçen Geely almayın dediniz o zaman tavsiyeleri alalım Min 2009 Model Max 170K KM Direk internet sayfasında açılan ilan linklerini atarsanız bakarım ülkenin ücra köşelerinde olmasın hatay gibi teşekkürler
  20. GermiyanWithPlan

Şöyle bir araba alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-aktas-otomotivden-2012-geely-emgrand-1.5-premium-benzin-lpgli-1262231889/detay Max 170K KM olmalı 2010 ve üstü model olmalı Tercihen Değişen parça olmamalı Bunun dışında öneriniz varsa yazabilirsiniz,biliyorum satılamaz bu araba...
Geri