Arama sonuçları: *

1. A

GoFile sitesinde dosya indirme sınırı var mı?

Arkadaşlar GoFile sitesinden indirme yapacağım. 160 GB. İndirme limiti falan oluyor mu? İndirmeye verip yatacağım da, bilgisayar boşu boşuna açık olamsın.
  2. A

Final Fantasy 7 Rebirth kırıldı mı?

Arkadaşlar merhaba. Final Fantasy 7 Rebirth kırıldı mı?
  3. A

Windows işletim sistemini neden çok kötülüyorlar?

Arkadaşlar merhaba. Windows 10 ve biraz daha bloatware'li Windows 11'i, macOS ve Linux (GNU/Linux) işletim sistemlerine göre aşırı kötüleniyor ve yerden yere vuruluyor. Ben bunu çok yanlış buluyorum. Öncelikle Windows 11'in sorunları vardır. Lakin bloatware'leri temizlerseniz hızlanıyor. Buna...
  4. A

Günümüz oyunları güzel mi?

Arkadaşlar merhaba. Sizce günümüz oyunlar sizce nasıl? İyi mi güzel mi? Ben birçok güncel oyundan keyif alamıyorum hiç. 10 saat oynasam bile sıkıcı geliyor. Nedeni ise oyunlarda çok görev var ve oynanışları eğlenceli değil gibi hissediyorum. En son büyük oyun olarak Legend of Zelda ToTK...
  5. A

Telefonlarda radyo olması gerekmez mi?

Arkadaşlar merhaba. Birçok şey sanki eskimiş gibi es geçiliyor ama sizce telefonlarda radyoların olması güzel bir şey olmaz mıydı? Hele ki Türkiye'de internet ateş pahası zaten. Böyle yürüyüş falan yaparken güzel olabilirdi yani. Günümüzde yok galiba.
  6. A

SSHD depolama birimleri neden tercih edilmiyor?

Arkadaşlar merhaba. SSHD depolama birimi hem ucuz hem de performanslı ürünler. Çünkü içinde SSD bölümü de barınıdırdığı için oyunlarda performansı iyi oluyor. Bu SSD bölümü, genellikle o an kullandığınız ya da sık kullandığınız içeriklerde devreye girdiğini söylüyebilirim. Örnek GoW...
  7. A

Linux kullananlar neden C kodluyor?

Arkadaşlar merhaba. Linux kullananlar neden sürekli C dili kodluyor? İnternette hep görüyorum, C kodluyorlar.
  8. A

Aerocool CS-107 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Aerocool CS 107 çok küçük ve fiyatı çok iyi. Sistemim; B450M S2H, Ryzen 5 5600, stok fan. Galax RTX 4060 Ti çift fanlı versiyonu. MSI A550BN PSU. Küçük kasa almak istiyorum ve piyasada bu mATX için çok küçük duruyor. Sizce alayım mı? Birde uygun fiyatlı bir soğutucu almak...
  9. A

Hugh Laurie neden Marvel'da oynama mışdır?

Arkadaşlar Dr. Jimmy Gluglu House karakteri çok süper bir karakterdi. O oyuncu Marvel'da Dr. Strange olabilirdi sanki.
  10. A

Dead Space Remake kırıldı mı?

Arkadaşlar merhaba. Bu oyun kırıldı mı?
  11. A

Dark Souls oyunları dışında oyun sarmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dark Souls oyunları dışında yani Dark Souls üçlemesi, Sekiro, Elden Ring, Bloodbrone dışında hiçbir oyun sarmıyor. Siz de Dark Souls oynadıktan sonra başka oyun oynuyamıyonuz mu? Yoksa her türlü oyunu mu oynuyorsunuz? Yani diğer oyunlar çok sıkıcı geliyor arkadaşlar.
  12. A

Anonymous Çeviri yama satın alınıyor mu?

Arkadaşlar, Anonymous Çeviri'den yama satın alıp, aylık abonelik hakkım olmadan istediğim zaman kullanamaz mıyım? Böyle bir şey yok mu?
  13. A

Yazılımda iş bulmak zorlaşır mı?

Arkadaşlar merhaba. Bir sürü Junior iş ilanlarına başvuru yaptım. Spring temelleri biliyorum, Springboot kullanabiliyorum, Hibernate ve JPA ile de veritabanları işlemleri yapabiliyorum.
  14. A

Monitor vs TV hangisi tercih edilmelidir

Arkadaşlar merhaba. 4060 Ti kasam var. TV mi yoksa Monitor mü tercih etsem daha güzel olur? Oyun oynamak ve film izlemek için. Ama rahat olun kesinlikle rekabetçi oyunlar ve Ubisoft oyunları oynamayacağım.
  15. A

500 MB Ram kullanan Gnome var mi?

Arkadaslar merhaba. Guncel ve 500 MB kadar bosta kullanan Gnome olan Linux var mi?
  16. A

React Native vs Flutter vs Android Native

Arkadaşlar merhaba. Java bilgilerimin ve skillerimden ödün vermeden mobil uygulama için konu başlığında hangi teknolojileri seçeyim? Not LibGDX'te iddialı bu konuda. Scene2D UI'a sahiptir.
  17. A

Yazılım mesleği artık bir meslek olarak ele alınmalı mı?

Arkadaşlar merhaba. Tamam kullandığımız tüm ürünler artık yazılım ama o yazılımı biz yapmadık ve yani doğrudan yapabilecek kapasite de değiliz yada yaptık diyelim para kazanacağımız da belli değil. Şimdi her şey ama her şey yazılım ama bir tekellik içinde yazılım. Örneğin Android uygulama...
  18. A

Oyun oynamaktan nasıl keyif alınır?

Arkadaşlar Ghost of Tsuşima oyunu mesela çok güzel grafikleri var. GoW oyunu hem güzel grafikleri var, hem sinematiği çok iyi, hem de oynanışı falan çok iyi, Daha niceleri; Zelda, Elden Ring, Dark Souls Remastered, Sekiro falan ... Yada güzel indie oyunlar. Ama arkadaşlar hiç eğlenceli ve...
  19. A

PS harika oyunları neden PC'ye çıkıyor

Yani şu zamanlara kadar PC'de şu oyunlar ile idare ediyordum; God of War I, II, Darksiders II, PSP oyunlarıi Dark souls Remastered, Legend of Zelda BotW, Super Mario Odyseey, Batman Arkham serisi. Diğer birçok oyun serisi de bana hitap etmediği için oynamıyordum. Çünkü çok sıkıcılardı. Örneğin...
  20. A

AC Odyssey hakkında düşüncelerim

Arkadaşlar bu oyun hakkında düşüncelerim biliyorum sizler için çok önemli olmaz ama okursanız belki size yardımcı olur ve bu oyunu oynamazsınız. Hatta hiçbir AC oyununu oynamazsını belkli. Öncelikle oyunun uçsuz, bucaksız ama bir o kadar herbir şeyiyle aynı olması? Oyunu ilk oynadığım...
Geri