Arama sonuçları: *

• Users: Herucane
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Herucane

Texture shimmering flickering problemi nasıl çözülür ?

Herkes yaşadığı sorunu resim çekerek atsın ve karşılaştıralım ve çözüm bulmaya çalışalım. Bu lanet sorunu hiçbir donanım sayfası çözmeye çalışmıyor. Madem biz çözmeye çalışalım yabancılar bu konuyu öyle kafaya takmış ki? 200 sayfa konu vardı bu lanet sorundan. Çok sıkıldım bıktım 25k verdiğim...
  2. Herucane

Netflix görüntü kalitesi kötü ?

Telefondan bir sorun yok ama bilgisayardan görüntü çamur gibi bitratede baktım 1080p gösteriyor ama ekran sanki karıncalı bulanık görüntü var
  3. Herucane

Rx 6750 xt oyunlarda sorun ?

Abi anlamadım ya Asus dual rx 6700xt kartımız vardı sırf texture shimmering tırtıklı ve oynar cisimlerden degişim istedik kart geldi oyunlarda test ettim ulan ondada texture shimmering ve piksel piksel ekran sorunu var anlamıyorum ya sizdede oyunlarda varmı sorun artık herkeste oldugunu...
  4. Herucane

Rx 6700 xt Gaming gen tr degişim süreci

Sistem mugello rx 6700 xt sistemi aldıktan 6 ay sonra sistem sorun çıkardı mavi ekran kasma donma oyunlarda yırtılma piksel piksel görüntüler bulanık görüntüler coilwhine sorunu yüksek sesle neyse Asus'a gönderdim garantiyle birlikte 5 gün sonra ürünün onarılamadıgını degişim veya iade için doa...
  5. Herucane

Kenar yumuşatma kenarları tam pürüzsüz yaparmı ?

Hitman absoulation oynuyorum 8x msaa açık halde tam pürüzsüz olmuyor ama baya bi fps düşürüyor 190 fpsten 75 80 fps neden ?
  6. Herucane

Furmark test sonuçlarım iyi mi? ?

Sonuçlar böyle
  7. Herucane

Mafia definitive edition grafikler kötü gözüküyor ?

Steamden indirimle aldım oyunu oynadım oyun akıyo kasma donma yok ama grafikleri çok kötü geldi 2020 oyununa göre neden ?
  8. Herucane

Nihai performans modu açılmalımı ?

windows 10 kullanıyorum nihai performans modu açılmalımı
  9. Herucane

Bios nasıl güncelleyebilirim ?

Asus b550m a csm anakartım var bios 3404 güncellemesi gelmiş normalde bitlocker diye bişey demez ama güncelleme notlarında bitlocker şifrenizi yedekleyin diyor ben windows 10 home kullanıyorum ve bitlocker yok güncellesem şifre istermi ?
  10. Herucane

Ram alıcamda bakarmısınız ?

bilgisayarda 8+8 ram var ama 2 tam slotu boş bende bunu doldurmak istiyorum ve 8+8 ram takıp 32 gb yapmak istiyorum bir sorun olurmu (stabilite sorunları gibi)
  11. Herucane

Amd 23.9.1de ses sıkıntısı?

Oyunlarda yada normalde ses yok amd uygulamasına giriyorum sağ tık sol tık yapıyorum tıkladıgım anda kasadan click sesi geliyor sizde oluyormu ?
  12. Herucane

Amd virtual super resulation nedir (açılmalımıdır)?

Açılsa ekran kartına sıkıntı olurmu sistemim rx6700xt Ryzen 5 5600 1080p 165 hz ekrana sahibim
  13. Herucane

Furmark sonuçlarım nasıl ?

Rx6700xt ryzen 5 5600 1690667379 @Mehmet Yılmaz Abi sen anlarsın
  14. Herucane

Amd 23.7.2 sürücüsü çıktı

Kim atlamak ister :D
  15. Herucane

Mavi ekran hatasını anlayan varmı ?

Dün valorantdaydım işim çıktı sistemi kapattım geri açtıgımda mavi ekran yedim ama başka yemedim sebebi nedir sistemi alalı 1ay oldu daha dün ilk defa mavi ekran yedim
  16. Herucane

Mavi ekran hatası yedim yardım

Valoranttan çıktım işim vardı sistemi kapattım geldigimde sistemi bir daha açınca mavi ekran yedim ama bidaha yemedim sıkıntı olurmu ? 1690232297 Minidump dosyamı paylaşamıyorum rar çıkart dedigimde erişim engellendi hatası veriyor
  17. Herucane

Hitman sevenler baksın

Hitman absoulation eski bir oyun ama bütün ayarlar ultrada msaa 8xde hitman 3den daha iyi oluyor sizce neden ?
  18. Herucane

batman arkham asylum fps drop sorunu ?

Sistem oyun için çok güçlü ama drop yiyorum bazı yerlerden geçerken neden ? Rx6700xt ryzen 5 5600
  19. Herucane

Amd 23.7.1 driver sorunu ?

Güncellemeden önce 23.5.1deydim bilgisayar akıyodu bir güncelledim drop mu dersin fps düşmesimi dersin hangi sürücüye geçmeliyim 23.5.2mi 23.5.1mi sistemim rx6700xt ryzen 5 5600
  20. Herucane

Resident evil 4 remake fps drop sorunu ?

Sistemim Rx6700xt ryzen 5 5600 16gb ram oyunun optimizasyon sorunumu var tek bendemi böyle anlamadım durmak testinde ekran kartı 64 geçmiyor resident evilde 72 derece oluyor ilk yüksek ayarlardaydım chapter 1 rahattı 2 3 aşırı drop yedim
Geri