Arama sonuçları: *

1. yataginaltindakicanavar

Ekran kartı demirinden kulaklık askısı

beyler bayanlar nasılsınız ekran kartı vidaladığımız demirden kulaklık askısı yaptım nasıl olmuş vida başlarını nasıl kapatabilirim
  2. yataginaltindakicanavar

Öneri Asus Rog Pelta vs Hyperx Cloud 3 S

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-kirmizi-1248418.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-pelta-beyaz-rgb-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1325838014.html aralarında 7.1 farkı olduğunu biliyorum...
  3. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Laptop klavyesi değişim ücreti - Asus

selam asus tuf laptop klavyesine 3-5 ay önce kola döküldü tüm tuşlar çalışıyor fakat yapışkanlık var. Asus’a mail attım ve anakartın/klavyenin oksitlenmeye karşı değiştirilmesine gerek olduğunu söylediler. Klavye+işçilik 2.050₺+1.500₺, anakart ise 25.255₺+1.500₺ Sadece klavye değişimi...
  4. yataginaltindakicanavar

Roll sigara için çarsaf önerisi

selam baylar bayanlar gizeh yeşil çarşaf kullanıyorum arap kağıdı kullandım bir paket. normalde çok iyi sarar içerim fakat benim ellerim yıkandıktan sonra kaymıyor. defter sayfası çevirirken, kitap okurken parmağımız tutmaz yalarız ya aynı o şekil. işim gereği sürekli ellerimi yıkıyorum veyahut...
  5. yataginaltindakicanavar

Hyper termal yazıcı sürücüsü

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var elimde 58 serisi bir termal yazıcı var, turuncu ve pembe site fişi için. durmadan beyaz boş fiş çıkartıyor sanırım sürücüyle alakalı. ne yaptıysam sürücüsünü bulamadım yardımcı olur musunuz.
  6. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ AMD Chipset Driver %99da kalıyor

Asus Tuf Gaming FA506NC kullanıyorum, AMD chipset driver %99da kalıyor, uzun zamandır bu sorun var çok önemsemedim belki driver hatalıdır falan filan. varmı yardımcı olabilecek amd softwaredan güncelleştirmeleri denetleden indiriyorum
  7. yataginaltindakicanavar

Hawk fab sallanma, göçme sorunu

arkadaşlar selam hawk fab c5 almıştım 7-8 ay oldu gayet rahat falan filan ama gıcırtı ve sallanma sorunu vardı. sallanma sorunuda böyle bi taş varda 1-2 cm sağa sola falan sallanıyor sabit değil yani oturunca. neyse mailden iletişim kurdum mekanizma ve amortisör değişimi yaptık. yeni gelen...
  8. yataginaltindakicanavar

Tuttu tutmadı oynayalım

tuttu tutmadı oynuyoruz alttaki yatarken foruma girdi
  9. yataginaltindakicanavar

Mutfak fayansı nasıl boyanır

arkadaşlar selam, iş yerimin mutfak fayanslarını boyayacağım. buhar, nem, yağ sıçraması vs. hangi tür boya kullanmalıyım yardımcı malzemeleri nelerdir ya da zımparayla temizleyip sprey boya ile boyasam daha sonra dayanıklı olması için üzerine ne geçmek gerekir. boya badanacı arkadaşlar ihtiyacım...
  10. yataginaltindakicanavar

Asus Rog Gladius III vs Razer Cobra Pro

selam. Asus Rog Gladius III , Razer Cobra Pro ikisi de aynı fiyat amazon üzerinde. başka mouse tavsiye istemiyorum. sizce hangisi 1743345351
  11. yataginaltindakicanavar

ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint vs HyperX Pulsefire Haste 2

kablosuz mouse arayışındayım HyperX Pulsefire Haste 2-1.899 TL ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint-3.500 TL malzeme kalitesi, sinyal gücü, bilmem ne hz'i car curt sizce hangisi. asus çok hoşuma gitti ama aradaki fiyat farkı biraz kafamı karıştırdı
  12. yataginaltindakicanavar

Bayram zamanı amazon siparişi

selamlar şimdi azamondan 3 ürün sipariş verdim tahmini teslimat 10 nisan yazıyor. bayramdan kaynaklı teslimat aksar mı acaba ya da erken gelme durumu olur mu? bayram zamanı olması teslimat sürecini etkiliyor mu?
  13. yataginaltindakicanavar

Kablosuz beyaz mouse öneri

arkadaşlar selam kablosuz beyaz, ağır mouse almak istiyorum fiyatlara hakim değilim ama 4-5 bin ₺ bandında bütçem var razer cobra pro almayı düşünüyorum sizler ne önerirsiniz daha önce kullandığım ve istediğim mouse tipi, tutuş şeklini görsel olarak koyucam
  14. yataginaltindakicanavar

BU HANGİ BÖCEK TÜRÜ NEDİR

selam bi kaç gündür yatağımda, duvarda 4-5 tane karşılaştım bu arkadaşlarla bugün detaylı aradım ilaçlarım, perdeyi astığımız yerde sülaleleriyle karşılaştım. bunlar nedir kimdir ne işe yarar daha devamı varmı yurmurtaları varmı bilmiyorum ne yapabilirim
  15. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Fotoğraftaki ramler kaç mhzde çalışıyor

selamlar 5600mhz iki ram takılı fotoğraflarda farklı değerler var, ramler kaç mhzde çalışıyor aydınlatır mısınız? 1737278526 1737278597 görev yöneticisinde neden 4800 yazıyor anlamadım
  16. yataginaltindakicanavar

Iphone fotoğrafları google fotoğraflara kaydediyor

selam galeride ki gereksiz fotoğrafları siliyorum aynı fotoğrafları birde google fotoğraflardan siliyorum. google fotoğraf yedeklemesini kapattım fakat sorun devam ediyor. çektiğim fotoğraf aldığım ssler google fotoğraflara gitmesin istiyorum varmıdır böyle bir ayar
  17. yataginaltindakicanavar

W11 22H2 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB5044285)

selamlar 2024-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 22H2 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB5044285) 6-7 kere denedim, hep hata veriyor sizce bu update gereklimidir. güncellemesem de olur mu? 1736676109
  18. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Hangi Asus Tuf Gaming modelini almalıyım?

selamlar asus tuf gaming a15/f15 modellerinden birini almak istiyorum bütçem 30.000-35.000 TL hikayeli oyunlar ve fps oyunları için alıcam. fiyat değişikliği için ram önemli ama kaç gb olduğu önemli değil 8gb model olursa ekleme yapıcam amd ya da intel, 3060-4050 vs. 25bin 30bin tl aralığında...
  19. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Aşağıdaki sistem için satış fiyatı ne olabilir

Selamlar, sistemimi acil satmam gerekiyor, fiyatlandırma için yardımcı olabilir misiniz piyasaya çok uzağım. Msi B150M Bazooka DDR4 4 slot İntel İ3 6100 işlemci HyperX 2x4 8gb CL15 2800mhz ram Sapphire R7 260x 2gb Ekran Kartı Kingston 250gb ssd 1T Harddisk MSI Mag Forge 4rgb 2 mavi...
  20. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Sistemim için önerebileceğiniz 16 GB ram

selam i3 6100 sapphire r7 260x msi b150m bazooka 4 slot - 2133mhz destekliyor fury hyperx ddr4 4+4 gb CL15 2800mhz böyle bir sistemim var ramleri yükseltmek istiyorum bi kaç forumlardan vs. araştırdım corsair gskill gibi markaları kullananların yazılarını okudum. kimileri diyor corsair 4-5...
Geri