Arama sonuçları: *

• Users: Mamiss7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mamiss7

Face cam önerisi 5 k falan

Facecam lazım dc de kamera falan accam arklarla konusurken max çok büyük bir beklenteli bişey istemiyorum ama çöpte olmasın bütcede cok sıkıntım yok ama aldıgım paraye değsin.
  2. Mamiss7

Indirilenler kısmında ki herseyım silindi

Eve geldim actım pc yi daha dün gece hersey normalken simdi İndirilenler kısmında ki hic bir seyı göremiyorum ya silindi yada baska bir yere tasındı mı noldu amkkk
  3. Mamiss7

Usb wifi adaptör önerisi kaliteli 5g 2.4g ikiside var

Yeni eve geçtim etherneti kablosunu pc ye bağlayacağım bir pozisyonda değil kabloyla pis bir görüntü oluşturmak istemiyorum kaliteli usb wifi adaptörü gerek
  4. Mamiss7

Windows 11 etkinleştirme nasıl yapılır

Merhaba windows 11 pro bir pc im var fakat etkinleştirmedim bilgim olmadığından dolayı nerden ve nasıl etkinleştirmeliyim hiç bilmiyorum lütfen yardım edin böyle bir video var sizce bu yöntem sıkınıtlımıdır cevap verirseniz sevinirim
  5. Mamiss7

Telefon anakart yanması poco x 3 pro

Telefonum poco x 3 pro kullanırken bir anda kapandı ve hic bir şekilde acılmadı ayak üstü tanıdık bir telefoncuya gönderdik anakart yanmıs dedi ve tamirine 7 bin civarı fiyat söylemiş ve yapılsa bile içindeki bigilerin fotoların videolarının gidiceğini belirtmiş. Bu bilginin doğru olduğuna pek...
  6. Mamiss7

Çözüldü✓ Kasayi temizledim no Signal veriyor yardimm

Bayadir temizlemiyodum içi çok tozlanmistir diye banyoya aldım tozunu fön makinesiyle falan biraz temizledim ekran kartının ustundeki tozları kulak copuyle yavaşca aldım biraz, kabloları taktım hepsini doğru taktigima eminim no Signal atiyor ekran kartının fanları dönmüyor suan normalde...
  7. Mamiss7

PC bir ekranı bir anda donuyor hiç bir şey kullanilmiyor

Sistem rtx 4060 ti ryzen 5 5600x valorant oynuyorum diyelim Windows tuşuna basıp başka bir şey açıcam arkadan Spotify chrome vb bastığım an ekran donuyor mouse dışında hiç bir şey kullanılmıyor ekran donup kalıyor zaten sadece kasayı kapatıp açınca düzeliyor yapmam lazım çok olmaya başladı...
  8. Mamiss7

RAM Uyum sorunu

2x16 bir ram vardı elimde birisi calismiyordu çıkartıp tekrar takiyodum rgbsi falaan yaniyodu ama monitör de no Signal veriyordu garantiye yolladım gaming gen trden aldım bu arada sistemi bana böyle bir dönüş yaptılar Rami anakarta doğru taktigima eminim ki yanliş taksam rgbler nasıl yansın Ne...
  9. Mamiss7

Bilgisayar ekranı bir anda donuyor

Valorant oynuyorum diyelim windowsa basıp arkadan herhangi bir uygulama açıyorum ve bir anda ekran donuyor sadece mouse calışıyor onun dışında hiç birşeyi kontrol edemiyorum kasayı kapatip yeniden aciyorum ancak böyle duzeliyor nasıl duzeltirim PC 3 haftalık özellikleri ryzen 5 5600 x 4060 ti
  10. Mamiss7

Gaming gen tr bozuk ram

3 hafta önce gaming gen tr den bir sistem aldım her şey güzel fakat ramlerden bir tanesinin çalışmadığını farkettim çıkardım tekrar taktım no signal hatası verip durdu değişim yaparlar mı her ürünün 2 yıl garantisi var yazıyordu alırken herhangi bir sorun olur mu değişimde
  11. Mamiss7

Kaliteli jumpscare bol korku filmi acil

Jumpscare bol izlediğime değcek korku filmi acilll
  12. Mamiss7

1500 TL ye mekanik numlocksuz red Switch klavye önerisi acil

Resmini koyduğum ürün kaliteli mi iyi midir bilen kullanan varsa yazarsa sevinirim
  13. Mamiss7

Kulaklık mouse klavye onerisi

Kulaklık mouse ve klavye önerisi her biri için 2.5 k bütçem var
  14. Mamiss7

2 k monitör önerisii 10 bin lira bütçe

2 k çözünürlüklü monitör bütçe 7 bin ile 11 bin arasi ucuza bişey olursa daha iyi olur
  15. Mamiss7

Anakart uyumlu mu? ve yeterlimi ?

Bu sistemdeki anakart rtx 4070 ve ryzen 5 7500 f için yeterlimi değiştirmem gerekirmi onun dışında SSD ve Rami yükselttim fakat anakart konusunda kararsız kaldim cevaplarsaniz sevinirim...
  16. Mamiss7

Rtx 4070 35000 bin Alınır mı? lütfen cevap verin

Normalde 4060 ti lı ryzen 5 5600 x li bir sistem almayı düşünüyordum bileşenleri yükseltilmiş 33 bin lira gibi bir fiyata bulmuştum fakat 35 bine 4070 li ryzen 5 7500 f li bir sisteme denk geldim indirimde olduğu söyleniyor böyle bir sistem bu fiyata olabilir mi ve güvenilir mi çok kararsız...
  17. Mamiss7

4070 ryzen 5 7500 f için monitör önerisi

Ryzen 5 7500 f + Rtx 4070 li sisteme nasıl bir monitör almalıyım 1080P li monitörlerin 4070 le darboğaz olacağını duydum doğrumu doğruysa nasıl bir monitör almalıyım ?
Geri