Arama sonuçları: *

• Users: Canzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

500GB HDD önerisi sadece oyun depolamak için

neden ssd değil diye sormayın sadece 500gb hdd önerisi istiyorum
  2. C

İşlemci soğutucumu değiştirmeli mimiy

Bilgisayarımda bu soğutucu takılı2 fanlı olmasına rağmen bazençok yüksek derecelere çıkıyor ve kasam rgbsiz birkasa içede hoş durmuyor sizce 2. attığım fana geçmelimiymhttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ag300-fiyati,825061470.html
  3. C

HDD önerisi 1TB f/p olsun

fp ürünü ve bilindik marka olması önemli.
  4. C

Max 1500 tl kasa önerisi

1500 geçmesin rengarenk olmasın bu kadar.
  5. C

Güç kaynağı önerisi R5 3600+RX570 8GB (Güç tüketimi hakkında...)

Bu ikiliye kaliteli bir 500w güç kaynağı yeterli olurmu yoksa 600 mü almalıyım? (RX570 8GB ekran kartının tdp si 150w olduğu yazıyor bu değer ulaştığı maksimum değermi yoksa ortala bir değermi aynı şekilde işemcinin tdp si 95w aynı sorular bunun içinde geçerli)
  6. C

Güç Kaynağı Önerisi R5 3600+ RX570 8GB

RX 570 8GB ve R5 3600 işlemcim var RGB siz bir kasa kullanıyorum. Sistemde eski 550w kalitesiz bir psu var. Fiyat olabildiğince makul ve bilindik kaliteli marka olan bir psu arıyorum öneriniz var mı? Sisteme yapacığım max yükseltme ekran kartını işlemcimin desteklediği (yani darboğaz yapmayacak)...
  7. C

YARDIM BF1 AÇILMIYOR

oyunu bu güm alıp indirdim oyunu başlattığımda bu çıkıyır
  8. C

2023 MODEL COROLLA VS FOCUS VS CİVİC

Hepsi 1.5 mn civarı sizce hangisi tercih edilmeli
  9. C

Nasıl Transfer olurum fc24

isteğe bağlı maaşı nasıl yapacağım
  10. C

Gelişmiş başlatma seçenekleri açılmıyor YARDIM

w11 bilgisayarım var sıfırlamak için yeniden başlatma seçeneklerine girmeye çalışınca siyah ekranda kalıyor görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim
  11. C

PC de fifa oynamak için konsol önerisi

xbox series x in kolu ve ps5 in kolu arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı hangisini almalıyım daha önce ps5 kolu kullandım elime ergonomik geliyor xbox nasıldır
  12. C

RDR2 150tl xbox sitesinde

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/red-dead-redemption-2/9n2zdn7nwqkv burda gözüküyo ama xboxın uygulamasında gözükmüyor bi sorun olurmu 1721402525 pc için alacağım ama sadece konsol versiyonu olabilirmi
  13. C

PUBG TABA BASINCA FPS DROP YİYORUM

Oyunu daha yeni oynamaya başladım fpsm 90 lardan taba basınca 1 e düşüyor nasıl çözebilirim
  14. C

FORZA 5 ve FİFA için oyun kolu önerisi

PS4 kolu alsam sorun olurmu başka tavsiyelerde olur 1719080998 PC için
  15. C

İşlemci çok ısınıyor

R5 3600 işlemcim var 2 fanlı dark kule tipi soğutucu ile soğutuyorum cinebenchte 94 derece oluyor 2 dk çalıştırınca cpu fan hızını nasıl arttırabilirim. NOT: kule soğutucunun fanlarından bir tanesi remi engelliyor diye fanın yerini değiştirdim sorun olur mu?
  16. C

A320 ve r5 3600 sorunsuz çalışırmı

Bu anakart ve bu işlemciyi kullanmak sorun yaratırmı
  17. C

Bu kart alınır mı? (sosyal deney)

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000EAGAE?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.2 1718046785...
  18. C

Ortalama oyunları oynatabilecek 10 12 arası pc

Olabildiğince FP Olsun
  19. C

Dell latitude 3510 Laptop nereye satabilirim?

İ5 10210u işlemcili bir laptopum var nereye satabilirim sahibindene koysam ne kadara koymalıyım
  20. C

10000TL PS4 Alınır mı?

Sıfır olarak 10 bine
Geri