Arama sonuçları: *

1. I

Steam Hesap Satın Alacağım

Steam Hesap Satın Alacağım, csgo, rust oyunlarını almıyorum daha çok yeni çıkan oyunlar varsa alabilirim birde fc25
  2. I

Telefon doğrulaması olmayan Steam hesabı ele geçirilebilir mi ?

steam hesabımı birine vereceğim ama bu kişi mail hesabı olmadan hesabı ele geçirebilir mi ? bildiği bilgiler , şifre mail ve kullanıcı adı
  3. I

Bu model PS5 alınır mı ?

Model numarası CFI-2016A sizce alınır mı? bugün alınması lazım, varsa tavsiyeniz şurdan burdan al bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sony-ps5-digital-cfi-2016-2-yil-garanti-canta-hediye-1238100408/detay
  4. I

Bilgisayarım 2. El ne kadar eder Yardım

Arkadaşlar haziranda askere gideceğim için bilgisayarı satmayı düşünüyorum, sizce ne kadara satmalıyım . 2. el fiyat bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? Ekran Kartı : GTX 1050 Tİ İşlemci : Intel Core i3-10100F 3.6 GHz 4 Çekirdek 6MB Cache LGA1200 Soket 14nm İşlemci Fanlı Anakart :MSI PRO...
  5. I

Youtube Video İzlerken Monitor Kapanıyor

aşağıdaki videoyu izlerken 5:37 dakikada monitor kapanıp açılıyor, o saniyede durdurursam komple kapalı kalıyor :) sizce sorun nerede
  6. I

rtx 2060 modellerinde sıkıntı mı var ?

2. el rtx 2060 bakıyorum ama çoğu satıcının furmarkta ekran kartı sıcaklığı +75 derece ve fan hızı +%75 bu normal mi? bende msi 1050ti tek fan var ve fan hızı yük altında bile 50 yi geçmiyor
  7. I

Rtx 2060 için bu değerler normal mi ?

Ekran kartı alacağım test istediğimde bunu yolladı sizce nasıl, tam anlamadığımdan size sormak istedim Zotac rtx 2060 Edit Diğer bir satıcının zotac 2060 modeli
Geri