Arama sonuçları: *

• Users: lyrxreal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Lisede İngilizce ile Ne Yapılabilir

9. sınıfım, ingilizce seviyem b2 c1 arası, ingilizce üzerinden neler yapabilirim yurt dışında çalışma vesaire nasıl olur? İngilizce ile lisede nasıl bir yol izleyebilirim.
  2. L

Lisede ingilizce ile ne yapabilirim?

9. Sınıfa gidiyorum, ingilizce seviyem b2 c1 arası, okuldaki tüm öğrencilere göre en iyi ingilizcesi olan benim, lisede bu ingilizce ile nasıl bir yol izleyebilirim onun için bir bölüm vesaire bir şey varmı? Yurtdışında çalışma gibi bir durum söz konusu olabilirmi? Tam olarak bilmiyorum bende...
  3. L

Bu ne anlama geliyor?

Nakil başvurusu yapmıştım bu sabah gibi baktığımda okulun boş kontenjanı 11, benim sıram 36'ydı şimdi büyük ihtimal nakil onaylanıcak mı anlamadım
  4. L

Warzone Seviye Hatası

Merhaba Warzoneda neredeyse 1 aydır sürekli levelim 55 iken bir anda 10 oluyor bu sebeple wildcard kullanamıyorum nasıl çözebilirim
  5. L

CLOUDFLARE İNDİRDİKTEN SONRA ROBLOX YÜKLENMİYOR

cloudflare 1.1.1.1 warp indirdip robloxa girdim oyunu indire tıkladım oyun inme aşamasına gelmeden hata verdi cloudflarei sildim modemi kapatıp açtım sorun düzelmedi 1727413966 Yani nasıl dns ayarlarını eski haline getircem? 1727414041 .
  6. L

WİFİ AÇIK AMA İNTERNETE(TARAYICIYA)GİRİLMİYOR

Wifi ve modem açık olduğu halde wifi'a bağlandığım zaman tarayiciya oyuna hicbirseye girilmiyor hem bilgisayar hem telefonda yaşıyorum sorunu
  7. L

2024'te VALORANT Kaç GB?

Merhaba Valorant'ı indirceğim ama kaç GB ona göre oyun silmek istiyorum hemen oyun silersem geri yüklemem uzun sürüyor da, oyun şu an kaç GB bilen yazabilir mi?
  8. L

MODERN WARFARE 3 BUNDLE ÖNERİSİ

ŞUAN 3400CP VAR MAX 2400CP FİYATLI BUNDLE LAZIM
  9. L

F/p Su altı kamerası önerisi

Fiyatı 3000k'yı geçmeyecek şekilde fiyat performans su altı kamerası arıyorum
  10. L

Sorgu Panelinden Birini Arayıp Troll

Sorgu panelinden tanimadigim birini arayip edepli bir sekilde saka yapsam suç olur mu
  11. L

Yemek yediğim halde kilo alamıyorum

Yaş 16 boy 1.83 Kilo 68 4 5 öğün yemek yememe rağmen hiçbir şekilde kilo alamıyorum genetik olduğunu düşünmüyorum evdeki herkes yapılı(ben dışında) zargana olmaktansa obez bile olurum neler yiyerek kilo alabilirim?
  12. L

El yayı bilek kol geliştirici arıyorum

150 lb veya 200 lb el yayı arıyorum saçma sapan bir marka olmasın
  13. L

Redmi Note 12 Pro plus 5g Rooted Device hatası

Redmi telefonumu denemek için bir oyun yükledim fakat oyuna girerken "sunucu bağlantısı kesildi rooted device" hatası verdi nasıl düzeltebilirim 1718874754 .
  14. L

PUBGM Bu Setin İsmi Ne?

Resmini bıraktığım setin ismi nedir çok uzun zamandır arıyorum
  15. L

Game Guardian Root sorunu

Game Guardian kullanarak bir oyunda kozmetik bir hile yapcaktim fakat daemon root yok sorunu verdi nasil cozebilirim parallel space yukledim duzelmedi
  16. L

Growtopia baskasi ban yedi diye oyuna goremiyorum

Oyunu ilk defa indirdim ne alaka baska biri yuzunden ben neden giremiyorum
  17. L

Puff içime çektiğimde öksürüyorum

Vozol watermelon-ice adli puffu aldim ve her cektigimde oksurup duruyorum bogazim yaniyor bunu nasil onleyebilirim
Geri