Arama sonuçları: *

• Users: Abdullah63
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

Selamlar. Şuanda sistemimde Forza 85 Essential hava soğutucu var, Tebilon'dan hazır sistem almıştım. Hatay'da yaşıyorum ve havalar yazın çok sıcak oluyor. Yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Bunu satıp ARGB'li, çift fanlı daha iyi bir soğutucuyla değiştirmek istiyorum. Şuan gördüğüm ve beğendiğim...
  2. A

AOC Q27G4ZD (27" 2K OLED) vs. U32G4U (32" 4K FastIPS)

Herkese hayırlı Ramazanlar. AOC'nin Q27G4ZD 27" 2K QD-OLED monitörü pazar günü elime ulaştı. Önceki monitörüm 27" IPS 400nit bir monitördü. 400nit IPS ekrandan 450nit QD-OLED'e geçince parlaklık anlamında daha büyük bir sıçrama bekliyordum fakat beklediğim gibi olmadı. HDR'ı ayarlayınca...
  3. A

50-55K'ye AMD + AMD Sistem Önerisi

Selamlar, laptopu satıp yerine masaüstü sistem koymak istiyorum. 50-55K civarı bütçem var (Duruma göre 3-5 daha zorlamaya çalışırım). İşlemci ve ekran kartı AMD olsun istiyorum. Kafamda 64 GB / 2 TB var ama siz şu an olabilecek en iyi PC için yardımcı olursanız, olmadı daha sonra RAM ve SSD...
  4. A

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

Selamlar, laptopu satıp kasa toplamayı düşünüyorum. Şöyle bir şey topladım. Ryzen 5 7500F bana kaç yıl yeter, seçtiğim diğer bileşenler iyi midir? Siz ne önerirsiniz...
  5. A

Öneri 1000₺ Civarı Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Merhabalar. Çok fazla FPS oyunu oynayan biri değilim. RDR 2, The Last Of Us, Uncharted, GTA 5 gibi oyunları oynuyorum. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum yani. Çoğunlukla Anadolu rock dinliyorum. Yani ses kalitesi ve ses seviyesi güzel, kaliteli, rahat bir kulaklık istiyorum. Sağlam olsun. Beni iyi...
Geri