Arama sonuçları: *

• Users: mqmiii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mqmiii

Sistemi satsam ne kadar eder

KASA ÖZELLİKLERİ Msı 360mm sıvı soğutucu Ryzen 5 7500f işlemci 16gb Ddr5 cl30 ram 512 gb m2 ssd Akvaryum kasa 4 fan rgb 850 bronz sertifikalı psu 9060xt 16 gb gigabayt ekran kartı 3 fan Gigabayt 850b wifi6 anakart ddr5 EKİPMAN Atk a9 plus mouse Atk n9 pro kulaklık kablosuz Aula f75 max...
  2. mqmiii

Çözüldü✓ Anakart bağlantısı doğrumu

Bağlantılar doğrumu yardımcı olurmusunuz
  3. mqmiii

Yardım Son Parça sistemim için Yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar DDR 5 9060xt 16 gb 16 gb ram tek işlemcim kaldı bunu düşünüyorum uyumsuzluk vs sorun olurmu
  4. mqmiii

Yardım Ram öneri bu ram nasıldır ?

Selamun aleyküm DDR 5 sistem topluyorum mecbur ram alcaz artık bu en ucuzu ama iyi midir? bilgisi olan yardım edebilirmi
  5. mqmiii

Yardım Hangi anakartı tercih etmeliyim

9060xt 16 gb ekran kartı aldım işlemcim de ryzen5 7600x3d düşünüyorum anakart hangisi olmalı
  6. mqmiii

Yardım 9060 XT 16G Tavsiye.

Selamun aleyküm 9060 almyı düşündüm bu gün alıcam inşallah kullanan arkadaşlar veya bilgisi oşanlar yorum yapabilirmi nasıldır araştırdığıma göre güzel ekran kartı birde sizlerin düşüncesini görmek istedim
  7. mqmiii

9060xt 16GB Yardımcı olurmusunuz

İyi günler 22 bine 16 gb 9060xt 16 gb var gibi duruyor mantıklı olarak, sıfırdan kasa topluyorum 22 bini geçemiyorum sizin öneriniz varmı yardımcı olurmusunuz
  8. mqmiii

Bu Leptop Mantıklımı ???

9 Ay taksite bölüp almayı düşünüyorum görüşlerinizi söylermisiniz
  9. mqmiii

Bu leptop güzelmidir kullanan varmı ??

İyi akşamlar yarın nasip olursa bunu almayı düşünüyorum sizin de fikrinizi almak istedim sizce nasıldır leptop
  10. mqmiii

Bu iki laptop arasında kaldım Hangisini almalıyım

Erazer markayı çok bilmiyorum ama özellik olarak lenovodan daha iyi gibi duruyor sizce hangisini tercih etmeliyim
  11. mqmiii

LEPTOP ÖNERİSİ VARMDIR

50 bşne kadar leptop önrirmisiniz şuan indirimde olan 5060 ekran kartlı birkaç vardı fiyatı yükselmiş
  12. mqmiii

Ps5 için monitör önerisi

Ps5 için indirimde 2 k monitör arıyorum tavsiye öneri varmı acaba Birde evdeki TV 2k ama 60 hz alcağım monitör ile arasında ciddi fark olurmu
  13. mqmiii

Max 15 bine leptop önerisi

Dğkkanda kullanmak için barkot okutmak youtube ye girmek getir hepsi burada gibi sitelerden sipariş almak gibi işler şçin kullanılcak varmı indirimde veya bildiğiniz yardımcı olurmusunuz
  14. mqmiii

Monitör Önerisi PS5 için

Ps5 için 32 inç Monitör önerşsi varmıdır Ips oled vs hangisi güzel olur ?
  15. mqmiii

Battlefield 6 hangi paket alınmalı

Standart da online varmı ? Diğer paketi mi almam lazım
  16. mqmiii

Sizce Bu PS5 alınır mı? ?

https://app.hb.biz/mpBhYQ6OOHDA Uzun süredir düşünüyorum 9 taksitle alma düşüncesindeyim ekstraları da güzel alınır mı ?
  17. mqmiii

Renkler değişti nasıl yapabilirim

Arkadaşlar dizi nin üzerinden örnek veriyim normal rengi 1. Resimde olduğu gibi ama pc de mavi oluyor renk değişiyor bunun çözümü nedir ??
  18. mqmiii

Anakart için Bluetooth önerisi

Asus prime a620 M k anakartım var ps5 koku için Bluetooth lazım öneriniz varmı bununla ilgili link bırakırmısınız 😊
  19. mqmiii

Arkadaşlar iyi mi? sizce bu ram

Arkadaşlar 16 gb ram var pc de 64 yapıcam önce 32 sonra 32 almayı düşünüyorum sizce nasıl rgb olsun istiyorum birde lar
Geri