Arama sonuçları: *

• Users: MrCoskun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mouse hızlı dönüşlerde yukarı veya aşağı dönüyor stabil dönmüyor

Arkadaşlar Rampage Smx r44 model maus aldım 2 gün önce. Önceki mausum Logitech'ti kablo kopma sonucu vedalaştık onunla. Fakat hayatımda hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım. Çocukluğumdan beri bi tık yüksek sens oynarım mujj gibi. Bu mausu aldığımda çok lanet bir durumla karşılaştım...
  2. M

Monster Tulpar T7 İşlemci ısınma sorunu

İ7 10750H işlemcili cihazım Google Chrome'de bile tek sekme YouTube'de video izlerken 93-94 derecelere çıkıyor Valorant, CSGO, Witcher 3 gibi oyunlarda düşük ayarlarda 98-99'u gördüğüm oldu. Biraz araştırma yaptığımda şirketler bunu savunuyor ve 100 dereceye kadar olan dereceleri normal görüyor...
  3. M

Ekran kartım eski işlevini görmüyor

Ekran kartı RTX 2060 cihazım var (laptop). Fakat Valorantta falan en düşük ayarlarda 130-140 arası gidip geliyor bu normal mi sizce? Bir kaç ay öncesinde 200 altına düşmezdi. Bu sorunun çözümleri var mıdır? Ekran kartı güncelleme falan? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. M

Türktelekom Pişmanlıktır

Türktelekom hayatımda gördüğüm en berbat operatördür. Apartmanınızda fiber yok hipernet var dediler eyvallah. Zaten ikisi arasına fark yok dediler ona da tamam dedik. 16 mbit'lik internet kullanıyorum. Upload hızı artık öyle bir noktaya geliyor ki, testlerde 0.01 oluyor (0.4 üstünü hiç göremedim...
  5. M

RAM donanımsal sorun

Arkadaşlar 2-3 gün önce RAM yükseltme ile ilgili konu açmıştım. RAM'lerim geldi slotlara taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Bilgisayar özelliklerine baktığımda RAM'lerin algıladığını gördüm ve rahatladım. Fakat oyuna girdim ve birden mavi ekran verdi yıllardır bu hatayı almıyordum. Windows...
  6. M

4 GB DDR4 Ram Laptop 8x2 16 olur mu?

Elimde i5 7. Nesil Casper C600 cihazım var. SSD takviyesi yaptım fakat ram düşük kaldı tek slot 4 GB takılı şuan (2 slot girişi var). Bugün 2400mhZ 2 adet 8gb ram isteyeceğim. Fakat çalışır mı biraz tedirgin oldum. YouTube üzerinde hiç buna dair video bulamadım. 4'ü 12 yapıyorlar baska da...
  7. M

Ucuza Windows Satın almak

Herkese Selamün Aleyküm arkadaşlar, 2 gün önce Monster'dan FreeDOS işletim sistemli bir cihaz aldım. Windows fiyatlarına hiç bakmamıştım yıllardır. Çocukken mahalle abimize gider sahte crackle falan bir şekilde hallederdik. Fakat artık dedim orjinal kullanayım dedim, Microsoft store üzerinde...
  8. M

Laptop cihazımı SSD ile hayata döndürme!

Arkadaşlar babam kendi işlerini halletmek için bir laptop almış ama çok yavaş olduğunu belirtti, Casper serisi olduğunu duyunca hiçte şaşırmadım :D Neyse ben bu cihaza SSD takmayı düşünüyorum fakat M.2 düşünüyorum, Ama M.2 destekliyor mu veya herhangi aparata ihtiyacı var mı nereden bakabilirim...
  9. M

Yeni Toplayacağım PC'de sadece M.2 SSD kullansam olur mu?

Arkadaşlar yaklaşık 7000-7500 lira bütçem var Toplayacağım PC'de shift-tab olsun uygulama açılış hızı olsun çok önem veriyorum. Toplayacağım PC'de sadece XPG 1TB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD'sini kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir sabit diske ihtiyacım olur mu yoksa sadece M.2 SSD bana yeter mi...
  10. M

Windows Ses Sorun

Arkadaşlar öncellikle sıkıntı şu kulaklık taktiktan sonra sesi fullemeye çalıştım ve bu "yüksek sesle dinlerseniz kulaklar zarar görebilir uyarısını gördüm ve yine de arttırmak ister misiniz" sorusunu kabul ediyorum yaptım fakat ses arttırmaya çalıştığımda ses 35i geçmiyor kulaklık çıkarıp sesi...
  11. M

Laptop Şarj ışığı

Arkadaşlar cihazımı şarja takıyorum fakat şarj olduğunu gösteren bilgisayar üzerindeki şarj ışığı turuncu şekilde yanıp sönüyor. Şarjdan çıkarıp bir kaç kez tekrar denememde düzeliyor. (Laptop bataryası ve şarj aleti değişti ikiside orjinal değil). Acaba şarj aletinin voltajının yetmemesi gibi...
Geri