Arama sonuçları: *

• Users: Bay.Panda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bay.Panda

Yardım Monitör Önerisi Yardım Edermisiniz

Arkadaşlar Sistemim Fotoğraftaki Gibi 2 Tane Monitör Alıcam Ama İkisini Aynı anda Alamıcam 1 Tanesi 240 Veya 360 Hz Arası Olucak Diğeri 2 Veya 4 k Kullanım Amacı Birini Rekabetçi Oyun İçin Kullanıcam Diğerini Yazılım, Tasarım, Ve Hikayeli Oyunlarda Ekran Başındaki Sürem Uzun Oluyor İşimden...
  2. Bay.Panda

Sıfırdan Sistem Topalama

!BEYAZ SİSTEM! Arkadaşlar Merhaba Bir Süre Önce 0 Dan Sistem Toplamaya Başladım Para Biriktirip Parça Parça Alıyordum Ama Kafam Karışık Yardımcı Olur Musunuz Kasa ve sıvı soğutucu olarak linkteki olanları aldım İşlemcime göre inşallah sıvı soğutucu sıkıntı çıkartmaz yoksa satıcam yeni bir şey...
  3. Bay.Panda

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Yardım

Arkadaşlar Merhaba Bir Süre Önce 0 Dan Sistem Toplamaya Başladım Para Biriktirip Parça Parça Alıyordum Ama Kafam Karışık Yardımcı Olur Musunuz Kasa ve sıvı soğutucu olarak bunları aldım İşlemcime göre inşallah sıkıntı çıkartmaz yoksa satıcam yeni bir şey alıcam ama kasamdam memnunum fanlara...
  4. Bay.Panda

Çözüldü✓ Ekran Kartı Seçimi İçin Yardım

Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba. Ekran Kartı Alıcam Ama Kararsız Kaldım https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4070-super-12g-gaming-x-slim-white-gaming-ekran-karti-fiyati-71177/ Veya...
  5. Bay.Panda

Çözüldü✓ Bu Sisteme Ekran Kartı Önerisi İyice Okuyup Öneri Yapınız

Kasa HXOZL ROBİN 3 Sıvı Soğutucu Gamemaster GM-360-k Power Supply Asus Rog Strix 850w 80 Plus Gold Anakart Asus Rog Strix b650-a Wifi İşlemci Ryzen 7 7800x3d Ram GSKILL Trident Z5 RGB 2x16 Ddr5 6400 Mhz 32cl Şuanda 15 Bin TL Bütçem Var Ama Ekran Kartını Taksit İle Alıcam 25 Bin TL Kadar...
  6. Bay.Panda

Çözüldü✓ HXOZL 750w 80 Plus psu İyimidir

Arkadaşlar Merhaba Am5 Sistem Dizdim Trk Eksik Kalan Ekran Kartı Ve Kasanın İçinden Çıkan Power Supply Kullanmayı Düşünüyordum Ama İçime Bir Yanda Sinmedi...
  7. Bay.Panda

Çözüldü✓ 2. El Veya 0 Ekran Kartı

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Sıfırdan Am5 Sistem Diziyordum Ve Ekran Kartı Harici Bütün Kasa Bitti Ve Elimde Kısıtlı Bir Para Kaldı Sarı Siteden Kartlara Baktım Ama Çok Kararsız Kaldım Beyaz Sistem Diziyorum Ve Bazı Kartlara Baktım Mesela ASUS ROG STRIX 3080 Buldum 16k Tertemiz Mining...
  8. Bay.Panda

Yardım Hot Swap Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar Merhaba Beyaz Mekanik Alıcaktım Sonradan Switch Bozulma Sorunu Ve Yay Sesi Olma Sorunu Yüzünden Switchleri Çıkartamıyoruz Yağlıyamıyoruz Bu Yüzden Hot Swap Mekanik Klavye Arıyorum Beyaz Ve Rgb Olması İyi Olur Aklımdaki Klavye...
  9. Bay.Panda

Çözüldü✓ 3 Farklı Ram Arasında Kaldım Yardım Edermisiniz

https://www.incehesap.com/xpg-lancer-rgb-white-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-oyuncu-ram-ax5u6400c3216g-dclarwh-fiyati-71471/?gad_source=4&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVA2FCKTF5ETBIgYDh7auUgZxGLjJxuyTZ0AKnD17jU8meFpKWywriRoCpr0QAvD_BwE...
  10. Bay.Panda

Çözüldü✓ Amd 7 7800x3d İçİn Anakart Önerisi

Arkadaşlar Merhaba. Beyaz Sistem Topluyorum Ve Konu Başlığında Belirttiğim İşlemci İçin Anakart önerir misiniz? Çok Kararsız Kaldım
  11. Bay.Panda

Sıfırdan Beyaz Sistem Toplıyuyorum Yardım Edermisiniz.

Merhaba arkadaşlar. Bazı konularda yardım isteyeceğim, parça parça olarak bilgisayar topluyorum ve bazı şeylerde kafam karıştı. İlk başta AM4 toplayacaktım ama vazgeçtim. AM5 daha mantıklı geldi. Beyaz sistem topluyorum. Elimde şu an Akvaryum Kasa + 750W +80 Plus Power Supply + 360mm sıvı...
Geri