Arama sonuçları: *

• Users: metehanxwq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. metehanxwq

Takas Yaparken Dolandırıldım Ne Yapmalıyım

Merhaba, Sahibinden üzerinden yaşadığım bir mağduriyetle ilgili yardım almak istiyorum. Logitech G29 direksiyon setimi satıyordum ve telefon ihtiyacım olduğu için bir satıcıya iPhone 11 256 GB TR cihazı karşılığında takas teklif ettim. İlan açıklamasında sadece Face ID bozuk yazıyordu...
  2. metehanxwq

Monitörde Siyah Ekran Sorunu

Merhaba,Lenovo Legion Go’ya AOC 2K 144 Hz monitör bağladım. İlk başta görüntü vardı ama 60 Hz görünüyordu. 120 Hz’e aldığımda siyah ekran oldu. Tekrar 60 Hz’e düşürsem de artık görüntü gelmiyor.Farklı HDMI kablosu denedim, sonuç aynı.Sizce Legion Go 2K 144 Hz desteklemiyor mu, yoksa monitörde mi...
  3. metehanxwq

Yardım Banabikurye ücret iadesi yapar mı?

merhaba banabikuryeden araçlı kurye çağırdım fakat 1 saat oldu kurye atanmadı iptal edicem para iadesi yaparlar mı yoksa bekliyim mi şuanda lazım bana bilen kullanan varsa yardımcı olsun daha önce motorlu çağırdım hemen atandı bazen atanmıyor
  4. metehanxwq

Yardım AOC 2K 27 İNÇ BU MONİTÖR ALINIR MI?

merhaba 2. el 27 curved monitör istiyorum sizce bu monitör alınır mı 2 yıllık kutu fatura yok 4500 e veriyor sıfır aldım ama kronik sorunluydu 2 kere iade ettim kullanan varsa bu monitör özelinde yorum yapsın önerisi olan varsa curved olmayan monitör atmasın 27 ve curved olması önemli sagolun...
  5. metehanxwq

Yardım Amazon’dan Aldığım MSI MAG 27C6F Monitörde Tekrarlayan Işık Sızması Sorunu

Merhaba, Amazon üzerinden MSI 27” MAG 27C6F model monitörü sıfır olarak satın aldım. İlk gelen üründe belirgin ışık sızması (backlight bleed) problemi vardı ve bu nedenle iade ettim. Aynı modelden tekrar sipariş verdim ancak ikinci gelen üründe de aynı sorunla karşılaştım. İki farklı üründe de...
  6. metehanxwq

Yardım Sizce Hangi Monitörü Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar 6 bin bütçem var baya araştırma yaptım fakat monitör fiyatları artmış bütçemle 2 adet monitör bulabildim özellikle 27 inç ve curved istiyorum yoksa ips panelde var 4-5 bin bandında curved yok o yüzden bu 2 monitörden hangisi iyidir? satıcılarına baktım AOC olanınki Dey...
  7. metehanxwq

Yardım Monitör Önerisi 5-6 K

selam aleyküm arkadaşlar simülasyon oyunları ve fps rekabetçi oyunlar daha çok oynıcam 27 inç almayı düşünüyorum büyük mü olur ips panel istiyorum ve curved olması gerekiyor 144 hz olsa yeter iyi bilindik bi marka olsun konsolum 144 hz kadar destekliyor lütfen önerirleriniz yapar mısınız...
  8. metehanxwq

Yardım 3-4 Bin 144 Hz Curved Monitör Önerisi

Merhaba lenovo Legion go oyun konsolum için 24 27 inç curved monitör lazım genelde similasyon oyunu oynıcam direksiyon setiyle hikayeli oyunu konsolda oynarım bütçeme uygun iyi bir monitör önerir misiniz ? 2.elde olur hangi markayı almalıyım IPS istiyorum 144 hz olsa yeter
  9. metehanxwq

Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

Merhaba bugün akşam sahibinden üzerinden tabletini sattım fakat kullanıyorken ekranda hiçbir sorunu yoktu öyle olsa o fiyata koymam ve açıklamayada yazarım para için değmez ve eve gelince fotoğraf attı bana ekranda çizgiler var pikselde bir sıkıntı var acaba yere düşünce böyle bir şey olur mu...
  10. metehanxwq

Yardım lenovo legion go el konsoluma logitech g29 direksiyon seti bağlamak istiyorum

selam aleyküm lenovo legion go el konsolum için dock arıyorum sahibindende buldum bu dock konsola uyar mı ve g29 direksiyon setini bağlasam uyumluluk sağları mı?
  11. metehanxwq

Yardım İphone 11 E-Sim Sorunu

merhaba bugün fiziksel vodafone hattımı e-sine çevirmek için vodafone bayisine gittim fakat ayarlardan OR kod okuttuklarında olmadı ve ücret talep ettiler mecbur vermek zorunda kaldım vodafone aradım yarın gidin yine yardım isteyin yapmazlarsa ücret iadenizi yaparız dediler fakat evde başka bir...
  12. metehanxwq

Yardım Bu microsd kart nintendo switch olede uyar mı?

Selam aleyküm sıfır olarak 128 gb hafıza kartı arıyorum buldum sizce nintendo switch oled ile uyumlu mu? fiyat olarak 400₺ bandında uygun geldi aslında 512 gb lazım ama bütçem suanda buna yetiyor.
  13. metehanxwq

İnternet firma önerisi

selam aleyküm istanbulda oturuyorum turk telekom interneti kullanıyorum 1 aydır baglantı kopması ve hız düşüklüğü yaşıyorum internetimi değiştirmek istiyorum hızlı sorunsuz teknik desteği iyi olan internet markası önerir misiniz?
  14. metehanxwq

Yardım BASS VE AMFİ NE KADAR EDER?

SELAM ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR BENDE OTO BAS VE AMFİSİ VAR ANLAMIYORUM SİZCE NE KADAR EDER? SOUNDMAX AMFİNİN SIFIRI 2.500₺ AUİDOBAHN BASSI BULAMADIM 3000WAAT AMFİYLE İKİSİ GALİBA AMFİNİN MODELİNİN RESMİNİ ATTIM FİYAT ÖNERİNİZİ YAZIN
  15. metehanxwq

MOTO KURYE FİRMASI MAHKEMEYE VERMEKLE TEHDİT EDİYOR!!!!!!!!

selam aleyküm dostlar bundan 3 hafta önce telefon alıcaktım fakat istanbul dışında köydeydim ve alıcağım kişiyle anlaştık bende googledan bi kurye firması buldum ve çağırdım gidip cihazın sahibinden aldı bana fotoğraf video attı fakat wp mesajlarında sürekli aceleci ve üslup olarak kötü...
  16. metehanxwq

Xbox One X Hoparlör Bağlama

Selam aleyküm hocamlar xbox series x aldım hoparlör bağlamak istiyorum aux yeride var takıyorum hoparlör ses gelmiyor konsola taktığımda ses geliyor çok anlamıyorum ayarlardan da yapıyorum olmuyor neden olabilir? hoparlör veya soundbar takılmıyor mu?
  17. metehanxwq

Asus Rog Strik Hoparlörden Cızırtı Geliyor Garanti Kapsamına Girer Mi?

merhaba asus rog strik g15 laptopum var garantisi 2025’e kadar var yüksek sesli dinleyince hoparlörden rahatsız edici şekilde cızırtı geliyor garantiye göndersem yaparlar mı? çok cızırtlı bir ses geliyor
  18. metehanxwq

Canlı destek nasıl olunur?

Merhaba arkadaşlar müşteri hizmetlerinde çalışmak istiyorum trendyol hepsiburada vs olur ama internete araştırdım bulamadım nerden bulabilirim home office evden çalışmak istiyorum lise mezunuyum mümkün mü çalışmam çalışan varsa bilgilendirebilir mi?
  19. metehanxwq

İşyeri açma belgesi ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar liseden mezun oldum makine resamlığı alanından ama ünversitede o bölümü istemiyorum elimde işyeri açma belgesi ve diploma var siteler var kiralalık vermek için sizce ne kadar eder? Bir sıkıntı çıkar mı ? Güvenilir birine verirsem.
  20. metehanxwq

Yardım Laptopun sıcaklık değerleri nasıl?

Merhabalar arkadaşlar HP Pavilion 15 laptopum var gta v’de yüksek ayarda işlemci 98-100 derecelere çıkıyor aşırı ısınıyor ekran kartıdq 88-90 falan sizce çok mu 6-7 ay önce bakımları yapılmış valorantada öyle aşırı ısınıyor İşlemci İntel i5 11300h Ekran Kartı: Rtx 3050 4 Gb
Geri