Arama sonuçları: *

1. tolgademirtas

Yazılım Öğrencisine Tavsiye

selam arkadaşlar yazılım okuyan kardeşime hem derslerine hem de oyun oynayabileceği bir laptop alacağım bütçe 40000 altı iki cihaz dikkatimi çekti sizin tavsiyeniz ne olur bu konuda...
  2. tolgademirtas

1K civarı modem tavsiyesi

Arkadaşlar modemi değiştirmem gerekiyor bütçem 1k civarı çok fazla üzerine çıkmak istemiyorum telekomcu arkadaşım asus yada tplink tercih etmemi söyledi, 120m2 alanda 3. katta kendim kablo ile kullanacağım ama 2. kattada wifi çekişinin iyi olmasını istiyorum varmıdır önereceğiniz birşeyler
  3. tolgademirtas

ASUS 23.8" TUF Gaming VG249Q3A

uzun araştırmalar ve uykusuz gecelerden sonra bu arkadaşla uzun bir birliktelik kurma kararı aldım kullanan arkadaşlar varsa tavsiye eder mi nasıldır ürünün kalitesi? https://www.itopya.com/asus-238-tuf-gaming-vg249q3a-180hz-1msgtg-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896
  4. tolgademirtas

Sarftech T60 Nasıldır?

Beyaz temalı mini klavye almak istiyorum bu cihaz hakkında görüşleriniz nedir, çok fazla değişik söylem var rgb olduğunu söyleyip rainbow olduğu şeklinde yazılım desteği filan var mıdır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Sarftech T60 Kırmızı Switch RGB Kablolu Oyuncu Klavye 599,99 TL...
  5. tolgademirtas

Çözüldü✓ Glorious Model I Mouse

Beyaz temalı uygun bir mouse arıyorum Glorious Model I dikkatimi çekti kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir?
  6. tolgademirtas

1080P 24' 27' F/P monitör tavsiyesine ihtiyacım var

selam arkadaşlar amd 7500f rtx4060 sistem siparişi verdim, bu sistem için 4000 5000 aralığında monitör arıyorum 160 170 180 hz , önceliğim 24' ama 27' de gel gitdeyim, önerilerinizi bekliyorum
  7. tolgademirtas

Monza vs Emin Çıtak ?

Yıllarca intel kullandım hiçbir sıkıntım yoktu şimdi amd almak istiyorum aslında ama aradaki fiyat farkına değer mi 1080p oyunculuk için https://www.gaming.gen.tr/urun/366485/monza-4060-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  8. tolgademirtas

1080P oyunculuk için monitör önerisi

RTX4060 1080p oyunculuk için hangisini önerirsiniz? gönlümden geçen 27 inç ama 1080p için max 24 inç öneriyorlar.. bunlar dışında önereceğiniz cihaz varsa onları da değerlendirebilirim...
  9. tolgademirtas

intel'den devam mı yoksa bir çılgınlık yapıp amd'ye geçmeli mi?

hangisi ile yola devam etmeli, çok bilgisayarım oldu hepsi inteldi şimdi bir değişikliğe gitmeli mi emin olamadım. tek yapacağım akşamları 3-5 saat 1080p oyun oynamak...
  10. tolgademirtas

7500f vs 12400f Sistem Önerisi

Kaçan f/p sistemlerinden sonra bu iki cihaz arasında kaldım sizlerin önerisi ne olur? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-gaming-oc-8g-h610m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html#odeme-secenekleri...
  11. tolgademirtas

Watch 4 Kullananlar Buraya

Selam arkadaşlar 10 gündür samsung galaxy watch 4 classic modelini kullanıyorum, her şey iyi hoş ama telefonuma (A73) arama geldiği zaman saat 2 3 saniye sonra çalmaya başlıyor ve aramayı saatten kabul ettiğim zaman telefon yaklaşık 2 saniye kadar çalmaya devam ediyor, saati sıfırlayıp tekrar...
  12. tolgademirtas

Huawei Telefon Önerisi

Selam arkadaşlar telefonu sadece banka ve sosyal medya işleri için kullandığımdan 8000 tl bandında ve uzun ömürlü bir telefon almak istiyorum, yıllardır Samsung Note 4 kullanıyorum ve bir Huawei fanıyım, çevremde Huawei aldırdığı insanların hepsi stabillik konusunda telefonlarından çok memnun...
  13. tolgademirtas

Format Atamıyorum bilgisayar Hiçbir şeye izin vermiyor!

arkadaşlar bilgisayarım 2 gündür masa üstündeyken bir süre sonra "kmode exception not handled" hatası verip kendi kendine reset atıyor fakat oyundayken hiçbirşey olmuyor, şimdi fabrika ayarlarına geri dönmek istiyorum, işleminiz gerçekleştirelemedi diyor eski haline dönüyor, sistem geri...
  14. tolgademirtas

LoL ve Dj Proramı için Laptop önerisi

Selam arkadaşlar bir arkadaşımız için 10.000 TL civarlarında dj mixeri kullanabileceği ve boş zamanlarda lol oynatacak güzel bir laptop arıyoruz, kendim masaüstüne sıcak baktığım için laptop piyasasına çok hakim değilim konuyla alakalı bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum
  15. tolgademirtas

Kadın Bisikleti Tavsiyesi

Selam arkadaşlar eşim ve annem için alacağım şehir bisikleti seçiminde kararsız kaldım, ikisi de acemi olduğu için başlangıç için uygun bütçeli bisikletler tercihim o yüzden Carraro ve Kron markası arasında kaldım, özellik olarak birbirinin aynısı fakat malzeme kalitesi olarak hangisini tercih...
  16. tolgademirtas

Düşük donanım yüksek kalite mi? Yüksek donanım düşük kalite mi?

Selam herkese yeni bir hazır sistem alma arifesindeyken siz değerli forum arkadaşlarımın görüşlerini almak isterim; ortak noktamız "AYNI PARAYA" -TUF serisi anakart ve TUF serisi 3060'lı bir sistem mi? -PRİME serisi anakart ve DUAL serisi 3060Ti'lı bir sistem mi? tercih ederdiniz...
Geri