Arama sonuçları: *

• Users: Musty144p
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Musty144p

Kaliteli Likit tavsiyeleri E-sigara (Waporesso gtx go 40)

Waporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
  2. Musty144p

Kaliteli Likit tavsiyeleri E-sigara (Waporesso gtx go 40)

Waporesso gtx go 40 cihazım var 3x60ml Tanya likit kullandım merdiven altı kalitesiz olduğunu öğrendim fiyatını hakeden F/P kaliteli likit önerebilir misiniz?
  3. Musty144p

ALT TAB SİYAH EKRAN SORUNU

R5 2600 rx580 8gb 16 ram win 10 pro sadece oyunlarda yaşadığım bi sorun alt tab atınca 3-4 saniye siyah ekranda bekletiyo ardından sağ üstte DP yazısı geliyo pc açılırkende son ekrana gelirken siyah ekrana düşüyo açıldığında yine sağ üstte DP yazısı beliriyo bütün oyunlarda aynı sorunu...
  4. Musty144p

500W RX570 besler mi?

cooler master 500w güç kaynağı ryzen 5 2600 işlemci 8x2 16gb 2400mhz corsair RX570 4gb olacak şekilde sistem olacak bu güç kaynağı bu sistemi besler mi
  5. Musty144p

STAJIMI BİTİRMEKLE İYİ Mİ YAPMIŞIM GEREKSİZ Mİ?

1 temmuz itibariyle stajıma başladım staja girdiğim yer exper aynı işletmenin yan tarafı var tamir bakım yedek parça formları doldurmaya gittiğimde yemek konusunda biz ne yersek onu yersin denmişti. herhangi bir bilgi verilmedi bu konu hakkında ilk hafta güzel geçti . yemekler başka bi şubeden...
  6. Musty144p

FS 22 Hata veriyor çözümü bilen varmı?

bu hatayı alıyorum epic games ten ücretsiz olarak aldım ilk defa indirdim ve çalıştırmayı denediğimde böyle bi hata ile karşılaştım çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim silip tekrardan yüklesem yine aynı sorunu alırmıyım
  7. Musty144p

Riot Games Support Hatası

son 2 gündür hesabımın biletler kısmına giriş yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum skin iade edicem gece pazarımdaki skini alıcam ama oyun izin vermiyor düzelir mi? hata ile ilgili bildikleriniz neler ?
  8. Musty144p

R5 2600 GTX750Ti 450W yeter mi?

sistemim ; Ryzen5 2600 3.40 ghz GTX 750 Tİ 2gb çift fanlı beslemeli 16gb 2400mhz 450W güç kaynağım var ama nadiren de olsa bi anda kapanıp açılma sorunu yaşamaya başladım güç kaynağından kaynaklımı elektrik mi anlık gidip geliyor çözemedim ama pc hiç durmuyor bu sırada direkt olarak ekran gidip...
  9. Musty144p

VALORANT hesabım takasla gg

Hesabım ilandaydı birisi dm attı dc yönlendirdi takas teklif etti takas ettik ama ben diğer hesabıda önceki hesabımın mailine çektiğim için satış işlemi dönmüş olduğu gözüktüğü için hesabımı kurtaramazmışım bir şekilde halletme imkanım varmı hesap doluydu çok sinirliyim
Geri