Arama sonuçları: *

• Users: ledunha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ledunha

Sistemim kac TL'ye satılabilir

hocalarım selamlar imzamdaki sisteme sahibim sadece ekran kartının kutusu ve faturası var ikinci el satmayı planlıyorum ortalama kac TL'ye satabilirim
  2. ledunha

RTX 3080 mi RX9060XT mi

hacılar selamlar bende suan asus tuf rtx3080 var 10gb, sizce kapalı kutu sapphire pulse rx9060xt 16gb ile takaslasam mı güc olarak daha gucsuz ama temiz kapalı kart ordan kafam rahat eder diye dusunuyorum. benim kartta guvenlik etiketide yok ilerde satarken etiketli daha rahat ettirir gibi
  3. ledunha

3k civarı mouse onerisi

arkadaslar cok kriter yok sadece oyun icin 3k civarı mouse lazım vxe r1 falan dısında
  4. ledunha

40k-45k sistem onerisi

selam dostlar arkadasima sistem alacagim tas catlasa 45k butce cikar 5070li bir sistem toplamayi dusunuyorum hazir yada toplama onerileriniz varsa bekliyorum
  5. ledunha

2.5k-3k kulaklık önerisi

selam dostlar arkadasıma kulaklık alacagız 2.5-3k butcesi var onerileriniz neler kablolu kablosuz fark etmez
  6. ledunha

Topladıgım sistemde bir hata var mı?

dostlar arkadasıma 34-35k butceye bir sistem toplayacagım oynayacagı belirli bir oyun yok cs,valo,hikaye oyunları hepsini oynayacakmıs topladıgım sistem su sekilde hata vs var mı yada oneriniz var mı merakla bekliyorum işlemci- Ryzen 5 7500f anakart- Gigabyte b650m ekran kartı- RTX 5060ti ram-...
  7. ledunha

Rtx 5060ti ve ryzen 5 7500f kac w tüketir

arkadaslar 650w bronze sertifikalı Msı Psu Mag A650BNL almayı dusunuyorum overclock yapılmayacak kasada 3 tane argb fan olacak size 650w yeter mi yoksa 750 gibi dusuneyim mi
  8. ledunha

Bilgisayarımda mining mi var

selamlar bilgisayarım googlede gezinirken acayip fan hızını arttırıyor cidden rahatsız edici bir seviyeye geliyor ama denetim masasını actıgım an ses giddiyor denk gelmişimdir heralde diye ilk takmyordum ama gir cık yapa yapa yaklasık 9-10 defa denetim masası ve google arası gecis yaptım her...
  9. ledunha

Trde Surron tipi elektrikli motor bulunabilir mi

Selam dostlar yurdısında oldukca unlu olan surron veya onun tipinde 60-65 km/h görecek bir elektrikli motor 40k-50k civarına türkiye icerisinde bulunabilir mi yada yurtdısından getirilirse ortalama kaca patlar bilgilendirirseniz sevinirim
  10. ledunha

Twisted minds ultrawide monitor alınır mı

Hocalarım selamlar, aşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz ucuz geldi bir bit yenigi var mıdır sizce. https://www.n11.com/urun/twisted-minds-tm34cwqhd165va-34-1ms-165hz-freesync-kavisli-monitor-66942652 34” 165Hz VA panel, fiyatı baya uygun ama bu kadar ucuz olması kafamı...
  11. ledunha

Yapay zekayla yarışmaya katılmak

hocalarım selamlar bizim bir animasyon yarısmamız var fakat yarısmada sadece yapay zeka kullanabilicekmisiz, yani sadece bir yapay zeka aracıyla animasyon filmi cıkarmak durumundayım. adam gibi calısan dedigimi isleyebilcek bir araca ihtiyacım var ücretsiz olması sart degil üyelikli olabilir...
  12. ledunha

Kablosuz kulaklık önerisi

dostlar genelde cs oynuyorum o yüzden sesleri iyi verebilen bi kulaklık olması önemli ve mikrofonu anlasılır olsa yeter üst seviye olmasına gerek yok bütcem yaklasık 5k falan ama olabildigince ucuz olursa daha iyi olur gaminggende parolparayla bayagı bir cashback alınabiliyormus...
  13. ledunha

Steam Deck LCD versiyonu alınır mı

merhaba iyi forumlar, yaklasık 12k ve 15k arası steam deck almayı planliıyorum birkac tane 512gb buldum fakat alınır mı alınmaz mı parasını hak eder mi bilemiyorum. Asus rog ally, Msi claw gibi el konsolları hakkında cok bilgim yok onlardan alınabilcek vs. var mıdır
  14. ledunha

Yardım 15.000TL`ye ticarete atılınır mı

15.000 TL sermayem var, Merter’den replika tişört vs. alıp satmayı düşünüyorum. Sizce bu iş mantıklı mı, kâr eder miyim? yada 15.000tl yle baska neler yapılabilir
  15. ledunha

Yardım Blue Switch klavye onerisi

genelde cs oynuyorum o mekanik hissiyatı olan baska switchlerde olabilir %75 civarı olursa daha iyi olur butce 2000-3000
  16. ledunha

Yardım Iphoneda olusan ekran yanıklarını nasıl gecirebilirim

iphone 14 sahibiyim ve insatgramda fazla vakit gecirmekten ve ekran süremin fazla olmasından dolayı ekranda yanıklar olusmaya basladı bunları nasıl onleyebilirim, yada olanları gecirmek icin bir care var mıdır?
  17. ledunha

Yardım Yurtici Samsung s20fe cihazına yazdıgım fiyat iyi mi

cihaz ikinci el ekranında cizikler var ve insta ana ekranının yanıkları var ama cok belli olmuyor kasada cok cizik yok yazılımsal olarak hicbir hatası yok yüz okuma, parmak okuma vs. herşeyi calısıyor sadece kozmetiği biraz belirttigim gibi sıkıntılı. fiyatına 5.799TL yazdım sizce abartı mı...
  18. ledunha

Yardım 8000 TL'ye ici acılmamıs 3070 alınır mı (zotac dual)

baslıkta belirttigim gibi kutulu faturalı garantisi bitmis zotac dual 3070 var, alınır mı?
  19. ledunha

Yardım 2025 yılında RTX 3070Ti alınır mı

malum sene bitiyor yaklasık 8-9k bütceyle rtx 3070ti a gecmek istiyorum gtx 1070ten fakat 8gb vram gozumu korkutuyor, aydınlatabilirseniz sevinirim
  20. ledunha

Yardım Ryzen 7 5800x ile kullanılabilecek en uygun ekran kartı nedir

şuan aktif olarak gtx 1070Ti kullanıcısıyım ddr4 32gb ramli bir sistemim var, dahada yazacak bir şey bulamadim bütçede duruma göre bakabilirim
Geri