Arama sonuçları: *

• Users: Erdoke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Cızırtı Sesi Lütfen Yardım

Yeni sistem aldım 7500f 4070 superli. Testlere soktuğumda sıkıntı yok, ryzen masterla oyun moduna alıp occt ile yük testi yapınca işlemci 95 dereceye çıkıyor. Default modda açınca maks 75 derece. ekran kartım bilgisayar kapalıyken kırmızı ışık veriyor açılınca sönüyor pcyi testlere soktuğumda...
  2. E

Yardım Asus 4070 super evo 12gb Ekran kartı sistem kapalıyken kırmızı ışık yanıyor

Bugün siparişimi teslim aldım ekran kartımı taktım, sistem kapalıyken ekran kartı güç yerinden kırmızı ışık yanıyor. Açtığımda sönüyor görüntüde bi sıkıntı yok çalışıyor fanları da çalışıyor. Bi sorun mu var garantiye mi göndermeli
  3. E

Monitör Dahil 50k Bütçeli 4070 Super /4070 TI Super Sistem Tavsiyesi Dostlar

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi 50k bandında parça kalitesinden kısmadan hazır sistem almak istiyorum. Gerekirse 2-3bin de yukarı çıkabilirim. Hem monitör hem sistem tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. E

4070ti lı pchocası sistem

https://www.gaming.gen.tr/urun/551992/espor-4070tis-amd-ryzen-5-7600-tray-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-v2-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ Bu sisteme işlemci 7800xd yapıp bi sıvı soğutma ekleyip alayım diyorum mantıklı mı
  5. E

30bin TL hazır sistem önerisi lütfen

Maks 30 bin tl civarı tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler
  6. E

31.5 inch den 27 inch monitöre geçilirmi??

Monitör olarak Rampage 644s 31.5inç 165 hz modelini kullanıyorum. Oyunlarda ultrada oynamayı seviyorum max 100 140 fps alıyorum, ve monitör gözüme fazla büyük geliyor. Görüntü kalitesi olarak 31.5 inch monitörlerin 1080pde güzel görüntü veremediğini okudum birkaç forumda. Bu sebeple yeni bi...
  7. E

Çözüldü✓ İşlemci Yükseltmesi Tavsiyesi

Sistemime yükseltme yapıyorum en makul işlemci yükseltmesi olarak düşündüm ne önerirsiniz 7bin tl civarı bütçem var. İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 MPK İşlemci Anakart 1 x Asus Prime B450M-K Soket AM4 mATX Gaming Anakart Bellek 2 x Apacer Panther 8GB DDR4 3000Mhz CL16 (1x8GB)...
Geri