Arama sonuçları: *

• Users: WebHead
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Fiber İnternet Sinyal Sorunu ve Ekiplerin Bir Türlü Gelmemesi

Arkadaşlar merhaba. 8 ay önce bağlattığım Türk Telekom Fiber İnternet ile bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım.22 Kasım Cuma Günü komşumuz da Türk Telekom abonesi olmuş ve o gün onun internetini bağlarken sanırım benim internetime zarar verdiler ve o gün bugündür internetim yok. Arızadan bir...
  2. W

Uygulamalı Ehliyet Sınavı İçin Oyun Önerisi

Arkadaşalar merhaba.1 ay içinde uygulamalı ehliyet sınavım var.Daha önce hiç araba sürmeyi deneyimlememiş biri olarak 1 haftalık uygulamalı eğitimde bayağı yol katettim ancak pratik şuan pratik yapmak için araç bulamıyorum.Elimde tabi ki yerini tutmasa da Logitech'in direksiyon seti var.En...
  3. W

FC 24 gameplay ağır hissetiriyor

Herkese merhabalar öncelikle.Amd Ryzen 5 2600 işlemci ve 1660Ti ekran kartına sahibim.Uzun zamandır Fc 24 oynarken bir korner lag dışı bir fps problemi yaşamadım ancak son zamanlarda aşırı derece de gameplay ağır hissettiriyor.Oyuncular sanki esnekliğini kaybetmiş gibi.Bu durum hakkında bir...
  4. W

FC 24 MAVİ EKRAN HATASI

Ben hayatımda bu ea kadar rezil bir oyun firması gerçekten görmedim ya.Geçen hafta oyuna girerken girmiyor ve repair yapınca giriliyordu(her seferinde bu arada).Şimdi artık repair ile girmeyi de geçtim mavi ekran hatası veriyor :D Ana ekran gelmeden önce çıkan ekrandan sonra driver overran stack...
Geri