Arama sonuçları: *

• Users: VACUNA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Yardım İşlemcinin kenarında termal macun kaldı çıkmıyor?

Hocam fotoğraftaki gibi termal macun etrafına bulaşmış açıkçası ilk defa temizlik yapıyorum bu şekilde ve etrafındakileri nasıl çıkarabilirim yada dursa problem yaratırmı (Düzenleme) Hocam yumuşak bir dış fırçası ile temizledim ikinci fotodaki gibi çıktı ama zarar vermismidir)
  2. V

İ5 12400f Kaç ''W'' çekiyor?

hocam i512400f kaç ''W'' çektiğini biliyormusunuz biliyorsanız beni bilgilendirirseniz sevnirim :)
  3. V

İ5 12400f için termal macun?

Hocam öncelikle hepinize merhaba. Masaüstü bilgisayarımda i512400f kullanıyorum ve bu işlemci için düşündüğüm termal macun thermal grizzly hydronaut 11.8w. iyi olduğunu biliyorum ama daha iyisi varmı yada benim işlemcim için bu uygun olurmu?
  4. V

Bios güncellemesi yaktı beni

Hocam çok normal bir şekilde anakartıma bios yükledim yükleme %100 oldu ve artık bilgisayar kapandı geri açıldığında mavi ekran verdi ve hata kodu verdi hata kodunu araştırdıktan sonra tek çözümü format olduğunu anladım kısa bir formattan sonra her şey düzeldi sandım ama bir şeyler garip gelmeye...
  5. V

Valorant Oynarken Alt Tab Atınca PC Donuyor

Hocam alt tab atmak, Alt F4 Yapma v.b şeylerde bilgisayar donuyor ve herhangi bir şey yapamıyorum ses var görüntü donuk şekilde oluyor kasanın üzerindeki reset tuşuna basınca düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar yapıyorum. Bilgisayarı alalı 9 ay oldu snrm ve en başlardada oluyordu aradan 4...
  6. V

razer blackshark v2 iyi mi??

Hocam bu aldıktan sonra yazmam biraz saçma ama razer blackshark v2 sizce iyi mi? ve kalitesi nasıl?
  7. V

Bilgisayar Eskisinden Daha Sıcak

hocam şimdi ben bir hava soğutucu aldım ve lga 1200 bilgisayarcı bir sorun olmaz diyip lga 1700 olan anakartıma bunu uzun uğraşlar sonucu taktı ama garip bir durum var işlemcim 44 derecelere düşüyor boşta evet işe yaradı ama anlık 60 olabiliyor ve eskide valorantta 70 derecelere çıkmazken şimdi...
  8. V

12400F Soğukluğu (50-55 Derecede)

Evet cidden soğukluğu, ben ömrüm boyunca bu kadar soğuk işlemci görmedim pc açtıktan sonra her türlü oyunu oynarım hatta pc'nin sınırlarını zorlamayı seven biriyim ama günün sonunda o kadar çok çalışmasına rağmen 50-55 derecelerde kalması beni çok şaşırttı cevrem ve eski bilgisayarlarım dahil...
Geri