Arama sonuçları: *

• Users: holywatch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Mac mini m2 geforce now

Herkese merhaba. 4k 120hz tv kullanıyorum ve internetim superonline 1000mbit. Akşamları işten gelip 2-3 saat GeForce now üzerinden Mac mini m2 üzerinden oyun oynama düşüncem var. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Farklı önerilere de açığım. Aranızda masaüstü topla diyenler olabilir fakat...
  2. H

Yardım Mesh sistem hakkında

Herkese merhabalar. Yaklaşık 100m2 dubleks dairede yaşıyorum. Kullandığım iss superonline fiber 500mbit. Malum ev dubleks olduğu için alt katta internet çekmiyor. Kablo ile de uğraşmak istemiyorum. Sizce hangi model mesh ürünü tercih etmeliyim? Bütçem 3-4k arası. Şimdiden teşekkürler
  3. H

Yardım F/p 4000tl civarı monitör önerisi

Herkese merhabalar. 4000-4500tl civarı 1080p 24inc. minimum 144hz monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. H

Çözüldü✓ Termal pad değişimi…

Herkese merhabalar. Xfx quick rx6700xt ekran kartımın termal padlerini değiştirmek istiyorum. Pad kullanımında hangi markayı ve ölçüyü kullanabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. H

Yardım Xiaomi mesh system ax3000

Herkese merhabalar. Dubleks evde yaşıyorum. Modem üst katta, pc ise alt katta. Superonline 500mbps fiber internet kullanıyorum. Kablo vs ile uğraşmak istemediğim için kaliteli bir mesh sistem ararken başlıktaki xiaomi mesh ax3000 ürününü gördüm. Ürün ile alakalı internette sağlıklı bir inceleme...
Geri