Arama sonuçları: *

• Users: T 10 Heavy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

300-400 TL bütçe dışarıda kullanım için kablosuz kulaklık önerisi, bunlar nasıl?

Merhaba forum üyeleri, Siz olsanız hangisini alırdınız? Lenovo thinkplus mı yoksa Xiaomi Redmi Buds 4 active mi? Bu iki model arasında kararsız kaldım ve fikirlerinizi merak ettim. Telefonum Samsung, bilekliğim Xiaomi band 8 ve ileride, 1-2 yıl içerisinde, Xiaomi telefon alırım gibi...
  2. T

500 TL akıllı saat-bileklik önerisi (samsung telefona)

Çok beklentim yok, bütçem 500 TL. Bu fiyata alabileceğim akıllı saat veya bileklik önerir misiniz? Özellikle sağlık takibi konusunda temel özellikler sunan bir cihaz arıyorum. Adım sayar, kalp atış hızı izleme, uyku takibi gibi fonksiyonlar benim için yeterli (İyi bir marka ise bazıları eksik...
  3. T

Sırf Kredi notunu yükseltmek ve geçmiş oluşturmak üyelik almak saçma mı?

Merhaba, 2k burs alan ve işsiz bir üniversite öğrencisiyim. Konumum hakkında biraz bilgi vereyim; başlık amatör ve gereksizse affola. Kredi notu ve benzeri konuları araştırdım, ancak benim durumumla ilgili çok fazla bilgi bulamadım. Geleceğe yatırım yapmak amacıyla kredi notumu yükseltmek...
  4. T

Ps plus- Xbox game pass Yıllık vs indirim tarihleri?

Black fridayda geçen yıl yüzde 20 ps plus indirimi oldu diye biliyorum yıllık abonelikte. Bildiğiniz başka indirimler oluyor mu ps plus, Game pass vslerde? İyi forumlar.
  5. T

100 bin TL 4090 sistem toplama

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/Y4SETGAF Sizce olmus mu neler hatalı? 100kya daha iyisi yapılabilir mi? teknosada 4090 pny ve 7500F li sistemi 120 ye buldum. linke girmek istemeyenler için benim sistemin png de bu:
  6. T

50000 TL'ye 24 GB VRAM 4K render amaçlı PC mümkün mü?

Başlıktaki gibi. Monitör ve klavyeyi 2-3 bin TL'ye geçiştireceğim, daha çok workstation kıvamı kullanılacak renderde. Bu fiyata 7900 XTX sistem denedim fakat 80 bini geçti. Sanırım 2. el şekilde 3090la kurmak zorundayım başka alternatifim yok değil mi? Bu arada DaVinci ve After Effects tarzı...
  7. T

Yardım 80 bin TL'ye 2. el Casper Excalibur alınır mı? (RTX 4090'lı G911)

Sellamlar Donanım arşivi. Amaç 4090'lı laptop almak bu fiyata İstanbul'da bir excalibur G911 gördüm. 32 GB RAM 2 TB SSD 4090 ve i7 13900HX vardı yanılmıyorsam. Tek alış ölçütüm içinde 4090 olması. Sizce her hafta kontrol etsem bundan daha uyguna bulabilir miyim? Hepsiburada'da aynı bilgisayar...
Geri