Arama sonuçları: *

• Users: Kiba55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Monitör standı önerisi

iyi sosyaller. g24f2 için monitör standı bakıyorum ve north bayou f80 modelini beğendim. fakat şöyle bi sorunum var masamın arkası dik sizce oturur mu?
  2. K

Ikinci el klavye önerisi

ikinci el klavye bakıyorum 2.7k bütçem var. mekanik klavye araştırıyorum. %75 boyut bakıyorum
  3. K

Valorant fps normalmi

Ryzen 7 6800h 3050 ti 4gb vram 16 gb dual ddr5 4800mhz ram ile maç içinde ortalama 180 170 fps alıyorum normalmi? 200 fps görüyor çatışmada falan 150 160 oluyor. Map te smoke vs doluncada 110 oluyor. Termal macun mx 6 yeni değiştirdim. Termal putty ile bakımlarını yaptım. Sıcaklık konusundada...
  4. K

2.700 tl klavye önerisi

2700 tl bütçe ile klavye bakıyorum mekanik olsa daha iyi olur.
  5. K

Öneri Pembe mor klavye önerisi

Max bütçe 2.7k olcak şekilde klavye bakıyorum. Ajazz ak820 max plus pembe olan stokta yok onun gibi benzeri klavye arıyorum.
  6. K

HP Victus E1006NT VRM ve VRAM Thermal Pad Kalınlığı Kaç mm?

Merhaba, HP Victus E1006NT model laptopumun VRM ve VRAM thermal padlerini değiştireceğim fakat fabrika çıkışlı padlerin kalınlığını öğrenemedim. HP teknik destek bu bilgiyi paylaşmıyor. Bu modeli açıp ölçüm yapmış veya pad değişimi yapmış olan var mı? VRAM için kaç mm kullanılıyor? VRM için kaç...
  7. K

Çözüldü✓ aryond monitor alınırmi

basliktada dedigim gibi Alınır mı? ucuz gözüküyor ama monitörler uygun gibi
  8. K

Çözüldü✓ 24 inç ips pivot monitor önerisi

başlıkta da dediğim gibi ips pivot monitor lazim. 165 hz lere bakiyorum fiyat cok olmasin diye gigabyte in 24 gf 2 modelini gördüm pazartesi günü itopyaya gidip alabilirim sizlerinde önerinizi duymak isterim
  9. K

corsair tkl k60 pro 8000 hz gözükmüyor

herkese iyi forumlar klavyemde 8000 hz ayarı kayboldu icue uygulamasında maksimum 1000 gösteriyor eskiden 8000 gösteriyordu
  10. K

dualsense içini açsam garanti gidermi

DualSense ile PC'de oyun oynuyorum ve gıcırdama var options butonu ve karenin arasında ve biraz gevşek sağ taraf o yüzden bende içini açıp anakartın altındaki vidayı sıkmak istiyorum. Sizce sorun çıkar mı?
  11. K

dualsense sıfırlanmiyor

dualsense sıfırlanmiyor internette bissuru sey denedim ama yazilim hala guncel gozukuyor
  12. K

dualsense options butonunds gicirdama sorunu

başlıktada dediğim gibi butona basili tutunfa ses yok basili tutmayinca butonun etrafini sıkıyorum gicirdama var normalmi v2 kol
  13. K

dualsense kasasından ses geliyor

Başlıkta da dediğimi gibi üçgen ve karenin arasini siktığımda plastik kasa sesi geliyor. sizce normal mi? diğer hiçbir yerinde yok.
  14. K

dualsense l2 daha hafif

dün Media Markt tan dualsense aldim eve geldim actim sorun yok cok dikkat etmedim kullandim oynadım ertesi gün dikkatli inceleyeyim dedim l2 r2 ye göre basmasi biraz daha kolay oyle cok fazla fark edilebilir bisi değil dikkatli hissetmeye calisinca anlasiliyor sizce normalmi
  15. K

dualsense analog titreme

ben bugun Media Markt tan dualsense aldim ve gamepad tester dan deneyeyim dedim sol analog daki nokta titriyor sizce normalmi
  16. K

incehesap iade sorunu yaratirmi

Çarşamba günü elime xbox 9. nesil geldi ve pil sorunu yüzünden pekte hoşuma gitmedi şarjlı pil falan alırım dedim sağlam kaliteli gp recyko pro vardı 500 TL olunca bende giderim o fiyata ps5 dualsense alırım dedim pil piyasasina baksaydim almazdım neyse asıl konuya gelirsek ben bu kolu iade...
  17. K

xbox analog rahatsızlığı

Hakkında o kadar çok olumlu yorum okuduktan sonra en sonunda paraya kıyıp gidip Xbox One 9.nesil gamepad satın almaya karar verdim. Dünde satın aldım. Ancak kullanmaya başladıktan sonra analog hiç hoşuma gitmedi. Oldukça sert ve küçük bir analoga sahip Xbox One Gamepad'i..Oyunda artık elimde izi...
  18. K

xbox wireless 9. nesil x y a b basınca ses çıkıyor

basliktada dedigim gibi bu tuslara oynarken basinca dandik bir ses geliyor normalmi tuş sahte hissiyati veriyor ürün 0 incehesaptan aldim alali 3 veya 4 gun oldu
  19. K

xbox 9. nesil analog tam ortaya gelmiyor

başlıktada belirttiğim gibi analog tam ortaya gelmiyor bazen geliyor bazen gelmiyor iki analogtada aynı
Geri