Arama sonuçları: *

• Users: Oredarhyme
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Oredarhyme

4070 süper ve Cyberpunk düşük FPS problemi

4070 Süper, R5 7500F, B 650M Pro, 32 Gg DDR5 5000mhz olması gerek. Özellikler bu bütün ayarları bırakacağım. Garipsediğim konu RTX açmadan önce görüntü kalitesi çok daha iyi iken RTX açınca aşırı saçma bir şekilde Fps +10 civarı kadar artıyor. Başka hiçbir şeyi değiştirmeme rağmen bunu yapıyor...
  2. Oredarhyme

Bannerlord mod uymsuzluğu

Oyunu steamden ve güncel son sürümden oynuyorum. Az önce yine bir güncelleme geldi 2gb civarında. Harmony dahil neredeyse hicbir modu kullanamıyorum sürümü aşağı çekiyorum bana mısın demiyor. Hangi sürümde en fazla hangi modla oynayabilirim. Banka modundan tut, diplomasiye modları kullanamıyorum...
  3. Oredarhyme

Bannerlord'ta sürüm ve mod uyumsuzluğu

oyunuım anlık olarak güncel mod olan V1.2.11'de Harmony'de dahil neredeyse hiçbir modu kullanamıyorum cünkü bu sürüm için değiller. Sürümü kısıyorum, olmuyor ne yapmalıyım?
  4. Oredarhyme

Donanım arşivde konu nasıl silinir?

Silmek için ne yapmalıyım?
  5. Oredarhyme

4070Superden istediğim verimi alamıyorum

4070 Super, R5 7500F, Msı B650m anakart, 32gb ram,1tb ssd Sistem bu Stardew Valley'de bile 60fps sabit bir şeyler yaptığım ortada ama ne bilmiyorum. Msı afterburner ile alakalı mı? cpu ve gpu kullanımı aşırı az nasıl düzeltirimn cs2'de full ayarlarda bile 300 küsür veriyor çok garip geldi
  6. Oredarhyme

Msı Pro B650M-B anakartı ile crucial pro ddr5 16gb ramler uyumlu mu?

Pc çalışıyor, görüntü gelmiyor. Kaç kere denesem de olmadı ramler uyumlu değil mi diye düşünmeye başladım bir şeyler ters ve sadece boot ledi yanıyor(hazır sistem ve ilk defa start veriyorum)
  7. Oredarhyme

Vatan'dan aldığım hazır sistem kargoya verilmedi?

Hazır sistem sipariş ettim ve sipariş ettiğim günde dahil 10 gün oluyor. Kargoyaverilmedi, onaylandı olarak görünüyor. Mail'inasıl atmalıyım ki dönsünler artık şuna.
  8. Oredarhyme

Çözüldü✓ Vatandan pc sipariş aldım ama kod falan gelmedi?

Arkadaşlar siparişi gerçekleştirdim ama hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. Karttan para çekildi ama ben kargoya ulaşamıyorum ne yapmam gerek?
  9. Oredarhyme

Razer Basilisk V3 ya da X Hyperspeed modeli hangisi alınır?

Hangiai alınır, fiyat umrumda değil hangisi daha iyi artıları, eksileri nelerdir?
  10. Oredarhyme

RTX 4070 Super'li Ryzen 5 7500f'li Bu Sistem Alını Mı?

Bütçem bu civarlarda, 4070 Superli bir sistem topluyorum. Bu özelleştirmelerle birlikte sizce bu sistem alınır mı? Daha iyisi, var mıdır? 49k boru değil yardımcı olursanız çok hoş olur...
  11. Oredarhyme

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed fare alınır mı?

Şu anlık kur, fiyatlar ve gündeme göre 1.6k'yı fazla aşmadan muadili mümkünse razer, logitech, steelseries mouse'lar var mı? Alınır mı?
  12. Oredarhyme

İtopya'da hazır sistemler düşecek mi?

Hazır sistemi Şubeden almak istiyorum, en iyi seçenekte itopya. Kargo işi bazen hayattan soğutuyor uğraşmak istemiyorum. Diğer sitelerdeki aynı sistemlere göre arada en az 6-7k fark gördüm az önce. Sizce biraz daha bekleyip alınır mı?
  13. Oredarhyme

Asus 24 tuf gaming vg24vq1b 165hz 1ms freesync fhd ips curved monitör alınır mı?

Şu an itopyada 4.5k, indirimde sizce alınır mı? https://www.itopya.com/asus-24-tuf-gaming-vg24vq1b-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-curved-gaming-monitor_u23971
  14. Oredarhyme

ASUS 24" TUF Gaming VG24VQ1B 165Hz 1ms HD IPS Curved Monitör IPS panel mi?

Bazıları VA, bazıları IPS panel diyor. Curved mönitörler arasında IPS olduğunu iddia eden en f/p monitör. Peki gerçekten IPS mi? Eğer değilse bile alınır mı? Gayet uygun.
  15. Oredarhyme

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600, Rtx 4060ti(16gb) sistem 2k için uygun mudur?

2k oyunculuk için alıcam. Ddr5 bir sistem olacak. 7600 işlemcisi stok soğutucuyla gelmiyormuş sanırım.(rampage octagon c60 siyah düşünüyorum) Onun için soğutucu almam gerekli mi? 4060ti 16gb vramli hali 2k oyunculuk için uygun mudur? Donanım arşiv youtube kanalının dün(1 haziran cumartesi)...
  16. Oredarhyme

25k hazır sistem önerisi?

Sadece itopya ve sinerji.com önerilerini yazarsanız sevinirim. Ddr4, 4060'lı R5 5600'lü bir sistem çok aradım ama ram ve ssd düzenlemesi yaptığımda uçuyor fiyat. Özellikle de fiyatı ucuz tutmak için Ram ve ssd aşırı kısılıyor(anakartı önemsiz bulduklarından A520 yapıştırıyorlar), bilinmedik...
  17. Oredarhyme

YKS için belgede çıkartırken küçüklük fotoğrafının bir önemi var mı? Edit: Yokmuş

Arkadaşlar yeni limliğe geçildiği ilk an almıştım kimliği fotoğrafım baya küçük, haliyle değiştim. Sınav görevlisi sorun yapar mı? Kimlik fotoğrafımı değiştirmeli miyim?? Acil dönerseniz iyi olur randevu ile ilgili bir sorunum var çünkü. Şart değilse değiştirmeyeceğim.
  18. Oredarhyme

Ubisoft'ta "Legend24" Kodu ile 500tl'ye 250tl indirim hâlâ devam ediyor mu?

Arkadaşlar 7 mayıs 2024 civarında indirim kodunun başlamış olması gerek. Ne zamana kadar devam ediyor ya da bitti mi nereden öğrenebilirim? Birkaç güne alacağım çünkü bitmiş olmasın, lütfen.
  19. Oredarhyme

Çözüldü✓ 1080p oyunculuk için 8gb vram yeterli mi?

Rtx 4060 almayı düşünüyorum ama vram gerçekten çok az geliyor. Sırf bunun yüzünden Rtx 3060(12) almayı bile düşündüm. Ne yapmam gerek, tavsiyeniz nedir?
  20. Oredarhyme

İki sistem arasında hangisi daha akıl kârı?

Aralarında neredeyse hiç fark yok ve iki sistem arasında çok düşenmeden yazayım. https://www.itopya.com/phoenix-4060-amd-ryzen-5-5500asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h25851 (Sisteme RYZEN 5 5600 özelleştirmesi yapılmıştır)...
Geri