Arama sonuçları: *

• Users: darty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darty

Öneri 128 gb veya 64 gb usb öneri

Merhabalar, ben kendime 128 gb veya 64 gb kaliteli, okuma hızı hızlı bir usb arıyorum. Araştırdıktan sonra Kingston veya Sandisk'i kaliteli olduğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz varsa önerebilirseniz sevinirim. ek olarak uygun fiyatlı olursa iyi olur.
  2. darty

Yardım Nfs Mw 2005'i Usb'me kurarken european help files kısmında takılı kalıyor.

Merhabalar, ben 128 gb usb'me nfs mw 2005 kurmak istiyorum. ben bu siteden https://www.myabandonware.com/game/need-for-speed-most-wanted-i4m#download European version (Multi-language) seçeneğini indirdim.içinde tek cd ve anahtar var. cd'yi kurdum. autorun'u da açtım. key'i fln girdim veyer...
  3. darty

Need For Speed Most Wanted (2005) Nerden indirilir?

Merhabalar. Ben bilgisayarıma Nfs mw indirmek istiyorum ama güvenilir bir site bulamadım. Bana nasıl veya nerden indirebileceğimi önerir misiniz? Ama full sürüm olsun. Ek olarak, oyun satışta değil mecbur korsan indireceğim. Yani laf etmeseniz iyi olur :)
  4. darty

Çözüldü✓ Sizce bu pc'ler iyi ve güvenilir midir?

Geçen gün google'da pc'lere bakınıyordum. Karşıma 8000 tl 9000 tl Pc'ler çıktı. Ama güvenilir midir bilmiyorum. Ve ben bu sistem işlerinden pek anlamıyorum. Buraya ilgimi çeken pc'lerin linkini bıraktım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim :) 1. link =...
Geri