Arama sonuçları: *

• Users: meedo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. meedo

Çözüldü✓ WİN11 Format USB'si Hazırlarken Hata Alıyorum

Rufusu ve win 11 iso dosyasını indirdim, Rufus'u çalıştırıp 128 gb USB'mi seçiyorum. Ardından başla diyorum ve konum kullanılamıyor F:\ erişilemiyor. Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. gibibir hata aldıktan sonra Rufus dosyaları USB'ye yazıyor ama hatalı veya eksik bir yazım olur diye...
  2. meedo

ETS 2 Bir şey Yazmadan Çöküyor, Neden?

Silip yükledim, dosyaları doğruladım fakat başlaya bastığımda direkt çöküyor hiöbir şey yazmadan kapanıyor oyun. (STEAM)
  3. meedo

Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?
  4. meedo

Replika PS4 Gamepad Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC?magaza=Elvita 600 TL uygun geldi, bir sorun olur mu acaba? Ya da riske atmayıp logitech kablolu mu alayım?
  5. meedo

Turknet kod paylaşmak isteyen var mı? (Yeni geçicem)

Bugün telefonda konuştum da, arkadaş kodu varsa öğrenip o kodla kayıt yaptırın dediler.
  6. meedo

Kablosuz Kulaklığım İçin Aux to Aux kablo önerisi

Merhaba QCY H2 PRO kulaklığım var, OBS açtığımda ses kulaklık bluetooth olduğundan normalden daha boğuk bir şekilde geliyor. Bunu düzeltmek için de kulaklığı kablolu olarak kullanmak istiyorum. Fakat kaliteli bir aux to aux kablosu istiyorum. Mikrofonsuz bir model tercih edersem mikrofon...
  7. meedo

Kasa Önerisi İstiyorum (max 4-5k)

MSI M100A 650W kasa modelini kullanıyorum fakat hem akrilik panel olması hem de malzeme kalitesi (sacın inceliği) beni mutlu etmiyor. MAX 4-5 Bin TL'ye harbi sağlam, mesh panel, hava akışı güzel bir kasa önerisi var mıdır? Bir de bu kasayı ikinci elde satabilir miyim, satılır mı?
  8. meedo

TurkTelekom İNTERNET OLMADAN BAĞLI Sorunu?

2 gündür habire bu hatayı alıyorum, müşteri hizmetlerini arıyorum hallettik diyip kapatıyorlar. Zaten doğru dürüst paramın hakkını vermiyorlar, 2-3 günde bir kesin arıyorum. Bant doluluğu var vs zırvalıyorlar anca. Tahhütün bitişi Kasım 2025, ne yapacağım bilmiyorum. Tecrübeli kişiler yardımcı...
  9. meedo

Samsung A16 Alınır Mı? (Anneler günü)

Bu telefon alınır mı mediatek işlemci bi tık tereddütte bıraktı, bir de adaptör direkt samsung 15w alayım mı yoksa başka marka var mı önereceğiniz ?
  10. meedo

Thermalright Burst Assassin 120 SE ramleri sıkıştırır mı? (Fotolu)

Arkadaşlar ramler sıkışır mı, sığar mı soğutucu? Ona göre alacağım.
  11. meedo

SATA SSD öneri, tavsiye?

M2 SSD depolamam doldu 1 TBdı, anakartımda başka m2 slotu olmadığından forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine SATA SSD almaya karar verdim. En az 1 TB olmalı, hangi marka, model iyidir?
  12. meedo

SSD DEPOLAMAM BİTTİ!

1TB SSD'li sistem almıştım fakat baya doldu. Yükseltme yapmak istesem bu ssd'deki dosyaları nasıl yenisine aktarabilirim. Anakartımda tek bir SSD slotu var.
  13. meedo

Başlangıç seviye gamepad (1000 TL)

İlk defa bi kol almak istiyorum fake ds4 alınır mı 500'e falan?
  14. meedo

Aula F75'te TAB tuşuna basınca yazıları seçiyor

Wordde bir yazı yazıyorum ve paragraf başı yapmam gerek fakat tab tuşuna basınca sayfadaki yazıları seçiyor
  15. meedo

Spor Aletlerinden Anlayanlar Bakabilir mi? (Kondisyon Bisikleti)

1 sene önce bu bisikletten aldık fakat pedalları döndüren sabit rulman artık sabit değil takur tukur ses yapıyor. Ne yapabilirim?
  16. meedo

Telefonun camı çıkıyor?

Validenin P Smart 2019 telefonu var, bi kez ekran kırıldı onu değştirttik. Sonrasında cam bir türlü yapışmıyor, defalarca teledoncuya verdik, japonla yapıştırdık yok... Ne yapabiliriz?
  17. meedo

Monitöre amblight projesi nasıl yapabilirim?

Bilenler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  18. meedo

Cyberpunk 450 TL'ye ALINIR MI

Alsam mı bilemiyorum, Gta 5, Gta 4, Forza 4, Efootbal ve ETS 2 oynuyorum. Bir de Mafia nin 1,2 ve 3 olanı 93 TL toplam. Bu da alınır mı?
  19. meedo

ARGB KONTROLCÜSÜ ALMAK MI, ARGB FAN SETİ ALMAK MI?

Kasam MSI M100A rainbow bir kasa. Kontrolcü mü alsam, Kontrol edilebilir bir fan seti mi alsam(Anakartımda ARGB desteği yok, olur mu bilmiyorum.), yoksa 1 seneye kadar kasayı mı değiştirsem? Fikir belirtirseniz çok sevinirim.
Geri