Arama sonuçları: *

• Users: NotFounds
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Pilotaj için tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar, Ben 10. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve pilot olmak istiyorum. Şu anda derslerim orta seviyede, teşekkür belgesi alıyorum ve ortalamam 73-75 civarında. Pilot olma yolunda hangi adımları izlemem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle matematik ve fizik derslerimi nasıl...
  2. N

Bu sistem iyi mi? sizce

Arkadaşlar merhaba bu sistem iyi mi? sizce alayım mı hemen yoksa bekleyimmi indirim olurmu karne indirimi vs. Hazır sistem link: https://www.itopya.com/modart-x17-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2_h26120 Monitör link...
  3. N

c# sql havalimanı uygulaması

Merhaba arkadaşlar C# ve SQL kullanarak bir hava yolu uygulaması geliştiriyorum. Uygulamamda bir uçuş arama özelliği bulunuyor. Kullanıcıdan kalkış noktası, varış noktası ve tarih bilgilerini alıyorum. Örneğin, kullanıcı Ankara'dan İstanbul'a 5 Mayıs için uçuş arıyor. Kullanıcı bu bilgileri...
  4. N

c# ve sql ile yardımınız lazım

Arkadaşlar, tekrardan merhaba. Ben kullanıcı kayıt olduğunda SQL databasemde ona özel kullanıcı ismiyle bir DB oluşturuyorum. Otomatik oluyor. Sonra giriş yaptığında kendi database'iyle giriş yapıyor. Buraya kadar sorunsuz çalışıyor. Daha sonra uçuş arama yerine gelince, nereden Ankara, nereye...
  5. N

c# ve sql ile her kullanıcı için veri tutma

C# ve SQL kullanarak her bir kullanıcı kayıt olduktan sonra ona özel bir veritabanı oluşturabilir miyiz? Yani, ona özel olacak ve yaptığı değişiklikler hep onda kalacak, farklı birisi giriş yaptığında gözükmeyecek. Bunu nasıl yaparım ve hangi yolu izlemeliyim? Dilerseniz, SQL tablo ve C# kayıt...
  6. N

Çözüldü✓ c# hava yolu uygulaması

Merhaba arkadaşlar C# ve SQL kullanarak bir hava yolu uygulaması geliştiriyorum. Uygulamamda bir uçuş arama özelliği bulunuyor. Kullanıcıdan kalkış noktası, varış noktası ve tarih bilgilerini alıyorum. Örneğin, kullanıcı Ankara'dan İstanbul'a 28 Nisan için uçuş arıyor. Kullanıcı bu bilgileri...
Geri