Arama sonuçları: *

• Users: omerudun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. omerudun

Oyun için samsung mu iphone mu

Selamun aleyküm. Arkadaşlar telefondan oyun oynamak icin tavsiyeniz nedir? S24 ultra veya 14 pro max duruma göre 15 pro max almak istiyorum. Kamera vs iki tarafda benim icin gayet yeterli. Ciddi şekilde pubg oynayicisiyim. Sizce oyun amaçlı düşünürsek apple mı samsung mu? Şimdiden teşekkürler
  2. omerudun

Yardım Araç arka park sensörü önerisi

Yeni araç aldık ama park sensörü yok. Yeni park sensörü takmak istiyorum ama önceki araca aldığım park sensörü çok başımı ağrıttı. Yağmur yağdığında başlıyor düüt diye ötmeye kuruyana kadar. Park ederken 0cm gösteriyor bir iniyorum daha 30 40 cm var vs vs. Bu tarz sıkıntı yaşamayacağım park...
  3. omerudun

Pubg emulator ile mobile ayrı hassasiyet

Selamün aleyküm dostlar Kimi zaman emulator kimi zaman mobil oynuyorum pubgyi. Her seferinde hassasiyeti ayarlamam mı gerekiyor bunun farklı bir çözümü var midir
  4. omerudun

Monster pusat reflex pro alınır mı?

Öncelikle selamün aleyküm. Şu ürün dikkatimi çekti de sizce alınabilir mi? 16k dpi işimi rahatlıkla görür. Herhangi bir kronik sorunu var mıdır? https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-mouse/pusat-reflex-pro-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah/
  5. omerudun

Çözüldü✓ Bu Laptop F/P olarak alinabilir mi?

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. F/P laptop arıyorum da önüme şu laptop çıktı. Ürün alınabilir mi, yada daha iyi bir f/p laptop var mıdır? Ürün linki; https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15iax9-83gs0013tr.html
  6. omerudun

Gamebooster monitör nasıl?

https://pckolik.com/urun/gamebooster-gb-2720fqhd-27-165hz-1ms-ips-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor Alınabilir mi? Alinmaz ise nedenini soyler misiniz? Şimdiden sonsuz teşekkürler.
  7. omerudun

Yardım 2K f/p monitör tavsiyesi

Selamun aleyküm. 2k 27" tercihen 144 ile 180hz arası tazeleme hızına sahip f/p monitör tavsiyesi alabilir miyim? Şimdiden sonsuz teşekkürler.
  8. omerudun

Amd tabanlı sistem için expo ram şart mı?

Selamün aleyküm. Amd tabanlı bi' sistem düşünüyorum. Cpu Ryzen 5 7600 gpu 7700xt ile 7800xt arasında biri olacak. Kampanyalı sistemde eklenen hali hazırdaki Ramler Xmp uyumlu. Rami Expo destekli almam şart mıdır? Yoksa Xmp Ram sıkıntısız devam ettirir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  9. omerudun

Öneri Amd ekran kartı hataları devam ediyor mu?

Selamun aleyküm. Rx 7000 series ekran kartlarında hâlâ eskisi gibi wattman mavi ekran vs gibi hatalar veriyor mu?
  10. omerudun

...

Steam israile destek oluyor mu? Lütfen sadece cevap yazınız. Kendinizce düşünceleriniz kendinizde kalsın. Yok öyle yok şöyle birbirimizin canını sıkmayalım. Teşekkür ederim.
  11. omerudun

Çözüldü✓ DDR5 SISTEM MI 16GB VRAM MI

Yeni bilgisayar alacağım lakin hazir sitemlerde istesigimi pek bulamıyorum. Vatan bilgisayardan alacağım taksitte ki vade farkının az olmasından dolayı. Ya ddr4 Rtx 4060Ti 16gb vram seçmem gerekiyor. Ya da ddr5 4060ti 8gb vram seçmem gerekiyor. Oyunlarda kullanılan vram degerlerini gorunce 8gb...
Geri