Arama sonuçları: *

1. Mete Kunteper

Vatan Bilgisayar sorunsuz iade nasıl yapılır?

Arkadaşlar internetten bir monitör aldım. Ekranın üst çerçevesinin ortasında büyük bir ışık sızması var. (IPS Glow değil) İstanbul'da oturmama rağmen monitör İzmir'den kargolandı. Bu ürünü Vatan'ın mazeret üretemeden, sorun, prosedür çıkarmadan geri alıp paramı iade etmesi için en uygun yöntem...
  2. Mete Kunteper

Dell G2724D vs MSI MAG 274QRFW

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/890975-933468/dell-g2724d_msi-mag-274qrfw/ Fiyatları zaten hemen hemen aynı olduğu için fiyatları göze almadan hangisi daha iyidir? Artıları, eksileri, panel kaliteleri arasında dişe dokunur bir fark var mıdır?
  3. Mete Kunteper

MSI G244PF E2 monitör ayarları nasıl olmalı?

Merhaba. Response Time hangi değerde olmalı ve neyi etklier tam olarak? Fastest seçeneğinde UFO testinde beyaz bir hare gibi ghosting oluyor simgenin arkasında. O yüzden Fast seçeneğine aldım. --- Görselde gözüktüğü gibi bu ayarı aktif edince Adaptive Sync ve HDCR kapanıyor; parlaklık...
  4. Mete Kunteper

1440p IPS monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 3,5 yıldır kullandığım 1440p 144Hz VA AOC Q27G2U monitörüm aniden bozuldu. Görüntü kafasına göre gelip gidiyor. Tamiri 360$ tuttuğu için yeni bir monitör bakıyorum. Bu sefer IPS panele geçmek istiyorum. Ekran kartım NVIDIA RTX 3070. Aşağıdaki modellere arasında kaldım. AOC...
Geri