Arama sonuçları: *

• Users: mstf13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

BİOS GÜNCELLEME YAPMALI MIYIM ?

Selam knklar. Asus 620mk model anakartım var, pcyi alalı 4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Öylesine bi güncelleştirmelere bakayım dedim yeni bios güncellemesi gelmiş, sizce yapmalı mıyım, sorun yaşarmıyım sizce ?
  2. M

"PCIEX16 Link Speed Has Been Modified PCI 3.0" hatası

Selam arkadaşlar, yeni aldığım hazır sistemi 3 aydır falan kullanıyordum. Bugün bilgisayarı açtığımda başlıktaki uyarı geldi, GPU-Z'den baktım PCI 3.0 gözüküyor. BIOS'a girdim pcıex16 link Speed ayarını buldum gen 3 olmuş, onu Auto'ya aldım düzeldi. Sizce bu neden olmuş olabilir. Ekran kartı...
  3. M

2K sessiz mekanik klavye önerisi

Selam arkadaşlar, 2K bütçeye sessiz mekanik klavye önerebilir misiniz? Uzun süre kargo beklemek istemediğim için AliExpress tarzı yerlerden önermeyin.
  4. M

bu kablosuz mouse alınır mı?

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104021697#shopify-product-reviews Bu mouse alınır mı sizce , daha iyi öneriniz var mı ? fingertip tutuşum.
  5. M

kablosuz mouse 2000tl öneri

Selam arkadaşlar 2000tl civarlarında güzel bir kablosuz mouse önerebilirmsiniz teşekkürler.
  6. M

1500tl Klavye önerisi

Selam Arkadaşlar max 1500 olacak şekilde güzel bir klavye önerir misiniz? ,
  7. M

kasa fan ledleri sönüp tekrar yanıyor

Selam arkadaşlar ,hazır sistem aldım bi sıkıntısı yok, ama az önce gta 5 oynarken kasanın önündeki fanların ledleri kendi kendine sönüp tekrar yanmaya başladı. Oyundan çıkınca yine sabit yanıyor, bunları tamamen kapamanın bir yolu varmı, yada bu sorunu nasıl çözerim? kasa...
  8. M

Kablosuz oyuncu mouse

Selam arkadaşlar kablosuz oyuncu mouse almayı düşünüyorum, aklımda birkaç model var. 1. Logitech g pro x 2. Steelseries rival 3 3. Steelseries aerox 3 4. asus rog gladius 3 Sizin öneriniz hangisi ?
  9. M

Kasadan gelen ses normal mi ?

Selam arkadaşlar yeni aldığım hazır sistemden çıkan ses normal mi ? Aldığım yerin desteğine sordum normal çalışma sesi dediler. Çok yüksek bir ses değil ama kendini belli ediyor, coil whine sesi mi değil mi emin olamadım. Sistemde 750w gold plus güç kaynağı ve 4060ti var.
  10. M

Çözüldü✓ ekranda anlık kararmalar yırtılmalar

Selam arkadaşlar görsellerde paylaştığım gibi tarayıcı da gezerken bazen nadir bazen arka arkaya böyle anlık kararmalar oluyor. Bu neyden kaynaklı olabilir aklıma hiçbir şey gelmiyor ,çünkü sistemi hazır olarak gaming gen üstünden yeni aldım, monitör de aynı şekilde yeni. Usb ile temiz format...
  11. M

25k bütçe sistem önerisi

Selam Arkadaşlar 25bin bandında bir bütçe belirledim, esneklik payı olabilir. Sistem önerisi istiyorum, oyun odaklı kullanacağım, bilgisayar toplamaktan ve parçalarından fazla anlamadığım için yardımınızı istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Geri