Arama sonuçları: *

• Users: ytMuRaT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ytMuRaT

Gıbırnet , Hiperonline gibi markalar neden yavaşlıyor

Arkadaşlar biz bu iki firmayı kullanıyoruz ve iki firmanın internetide bayram gününden beri gelip gelip gidiyor aynı sorumu yaşayan varmı
  2. ytMuRaT

Acer Nitro Isı Sorunu: Çözüm Önerileri

Arkadaşlar benim bir acer nitro laptopum var. R5 5600h RTX 3060. Isınıyordu gittim termal macun aldım termal ped aldım yerli yerine yerleştirdim ısı sorunu halen devam ediyordu soğutucu aldım yetmedi kendim ek yaptım fakat ne yaparsam yapayım bu ısı gitmiyor oyunlarda drop yiyorum servis müşteri...
  3. ytMuRaT

Steam açtığımda açılmıyor???

Merhaba arkadaşlar steam girdiğimde açılmıyor aile interti vesaire diyor nasıl düzeltebilirim
  4. ytMuRaT

R5 8400f RX7800XT nasıldır?

https://www.incehesap.com/obsidian-elite-hazir-sistem-fiyati-57184/ Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bilgisayar almayı düşünüyorum bu bilgisayar darboğaz yaparmı yada fps testleri nasıl olur? 1727713912 .
  5. ytMuRaT

Amazon sitesinden gaming laptop alınır mı?

Ben gaming bir laptop alacağım fakat amazon sitesi bazı modelleri diğer ticaret sitelerini göre uyguna vieriyor güvenilir mi...
  6. ytMuRaT

Casper Excalibur bu fiyata alınır mı?

Merhaba bu fiyata bu laptop alınır mı? https://www.amazon.com.tr/Excalibur-G870-1245-BVB0X-B-i5-12450H-RTX4060-Freedos/dp/B0BYT5YXNF/ref=sr_1_39?sr=8-39
  7. ytMuRaT

Sevdiğim kıza nasıl açılırım

Ben bir tane kızdan hoşlanıyorum ne yapmalıyım.
  8. ytMuRaT

Yardım Bu fiyata bu Macbook nasıl?

Arkadaşlar ben liseye yeni geçtim ve ders ,3d programlar ve oyun gibi şeyler yapıcam çevremdeki bir kaç kişi windosw laptop almamamı onun yerine macbook almamamı önerdi. Sizce bu fiyata bu macbook nasıl...
  9. ytMuRaT

Dostlar laptop alıcağım yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar ben laptop almayı düşünüyorum fakat laptop piyasasını pek bilmiyorum ne almalıyım bütçem max 50k Şimdiden teşekkür ederim
  10. ytMuRaT

Öneri Güzel laptop önerisi

Ben LGS öğrencisiyim 2 Haziranda sınava gireceğim yaz dönemimde alınabilecek laptop önerisi.
Geri