Arama sonuçları: *

1. F

65K'ya Oyun ve Yayın için RTX 5070'li Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir hem oyun oynamak hem yayın yapmak hem de günlük işlerimi hiçbir sorun yaşamadan halletmek için bir PC arıyordum. Fakat hazır sistemlere baktığımda sürekli pahallı fiyatlarla karşı karşıya kaldım. Ben de çözümü, bilgisayarlarla ilgilenmeye başladığımdan beri...
  2. F

CSM kapalıyken Windows Açılmıyor

Herkese merhaba. Uzun zamandır secure boot açıp valorant girebilmek için CSM'i kapatmaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam yapayım CSM'i kapatınca Windows'u bir türlü açamadım. En son olarak Windows'umu GPT ye çevirmek için format attım ve Windows'u GPT yaptım fakat hiçbir şey değişmedi...
  3. F

Öneri Ucuz Direksiyon seti önerisi (maks 7k)

Merhaba, yakın zaman içerisinde direksiyon seti almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı ve daha önce hayatımda hiç direksiyon seti almadığım için bu konu hakkında fazla bilgim yok. İnternette 10k gibi uçuk fiyatları öneriyorlar ama mlsf o kadar bütçem yok. Benim için ortalama ve düşük fiyatlı...
  4. F

Slayer 4 7-4060, i7 14700HX, qhd 240hz Nasıl ?

Merhaba arkadaşlar, yakın bir zamanda beni uzun süre götürecek bir lettop almayı düşünüyorum. Uzun süreli bir araştırma sonucu böyle bir lettop buldum ama lettopdan pek emin değilim. İnternette ki fan testlerinde özellikle yük altındayken acayip ses çıkartıyor ve ekranından emin degilim, ekran...
  5. F

Yardım 800 TL bütçeye mirofonlu oyuncu kulaklığı onerisi

Merhaba arkadaşlar. Acilen yeni bir kulaklığa ihtiyacım var ama kulaklıkların özelliklerinden ve hangi marka kulaklık almam gerektiğinden gram anlamıyorum. Eğer 800tl değilde 1000tl felan olursa ama 800tllik kulaklığa göre acayip bir farkı varsa yinede önerebilrisiniz. Ayrıca önerdiğiniz...
  6. F

ID-Cooling SE-224-XTS mi daha iyi yoksa ID-Cooling SE-224-XT V2 mi

Merhaba Arkadaşlar. Amd Ryzen 5 5600x için kule tipi bir soğutma arıyorum kasamda pek büyük değil yani şöyle diyim kasanın yanındaki cam paneli çıkartıp soğutucuyu öyle takacam. Bu soğutuculardan birini alma kistiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Ayrıca işlemcim şu an stok fanlı her oyun en...
  7. F

Ryzen 5 5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi (Kule Tipi Önermeyin!!!)

Selamın Aleyküm arkadaşlar. Yaklaşık 1 buçuk yıldır felan stok fanlı AMD Ryzen 5600x işlemcisini kullanıyorum. İlk aldığımda soğutma alacak bir bütçem yoktu ama şu an maks 3.5k lık bir bütçem var. Zamanında, yani birkaç ay önce, işlemciye undervolt yaptırmıştım sıcaklık biraz düzeldi ama...
  8. F

Ryzen 5 5600x rtx3060 12gb 32 GB 3200 Mhz ramli pc sizce 2. elden kaça gider

Merhaba arkadaşlar. Elimde RTX 3060 12GB li Ryzen 5 5600x işlemcili 32GB ramli bir bilgisayar var ve 2. elden satıp daha iyisini almayı düşünüyorum.Sizce bu PC kaça gider özellikler aşağıda. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum.Bu pc ile yayında açtım, editde yaptım, pohotshopda yaptım, banamısın...
  9. F

Çözüldü✓ 500 TL civarında oyuncu mouse önerisi

Şu an rampage smx-r70 kullanıyorum ama yavaş yavaş gitmeye başladı. Mouselardan da pek anlamıyorum. Valorant LoL gibi oyunlar için kullanacağım, bütçem de 500TL civarı. Hafif bir mouse arıyorum ve DPI'yı 800 de kullanıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Not: Ergonomik tasarımı r70 e...
Geri