Arama sonuçları: *

• Users: Rolland
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

S23 ultradan S25 edgeye geçilir mi

Arkadaşlar s23 ultra cihazım var ve cidden çok büyük cebime falan sığdırmakda zorluk çekiyorum alırken bu kadar olacağını düşünmemiştim açıkcası. kompakt bir telefon arıyorum ama amiral gemisi düzeyinde olacak s25 Edgeyi düşündüm aman aman fiyat farkı yok 3 nesil önde bir işlemcisi var çok çok...
  2. R

Öneri Kablolu oyun kolu önerisi PC

Arkadaşlar kablolu olsa iyi olur USB şeklinde 700 lira bandını geçmesin yeterli fifa için kullanacağım şimdiden öneren Arkadaşlara teşekkürler
  3. R

Yardım Pc ethernet kablosunu görmüyor

Arkadaşlar düne kadar çalışıyordu "ağ ayarlarını sıfırla" dedim daha da düzelmedi kabloda falan sorun olduğunu düşünmüyorum 200 megabit internetim vardı 94 veriyodu sıfırla dedim gitti artı olarak "Bilgisayarınızda geçerli saat doğru olmayabilir" diyordu
  4. R

Yardım Internet 100mbps'e sabitlendi / "Bilgisayarınızda Geçerli Saat doğru olmayabilir"

ÇÖZÜM: En sonunda kendim aradım buldum ilk önce anakarttan JBAT1 yazan pinlere 2 Tornavida ile 5-10 saniye turarak BİOSU sıfırlamış oldum (sizin anakartta farklı yazıyor olabilir model yazarak bios pili sıfırlama pini olarak aratabilirsiniz) ilk 30-40 saniye pc açılmayabilir normaldir. ek olarak...
  5. R

Windows 10 kurulumı yaparken ekran gitti

Arkadaşlar Ultra iso ile Windows 10 2016 yükledik bu ekranda kaldı ne yapacağız
  6. R

Öneri 100 mgbs için Modem önerisi

Arkadaşlar Türksat dan Türknete geçiş yapıyoruz bize modemin kendimizin sağlamamız gerektiğini söylediler alt yapımız 100 megabit destekliyor çekim gücü yüksek olan modem önerirseniz sevinirim çünkü Türksatin getirdiği modem evin çoğu yerinde çekmiyodu
  7. R

Türknete geçilir mi?

Arkadaşlar şuan Türksat Kablonet kullanıyorum son zamanlara kadar hiç bir sıkıntım yoktu fakat internetim ikide bir gitmeye başladı sorun yaşamaya başladım hazır taahhüt sürem de bitmeye çok yakınken Türknete geçsem mi diye düşünüyorum şuan kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar bana tavsiyede...
  8. R

Öneri E-sim destekli akıllı saat önerisi

Arkadaşlar Samsung Galaxy s23 ulrtaya sahibim ama YD yanımda da iki telefon gezdirmek istemiyorum acaba hostpot açabileceğim e sim destekleyen bir akıllı saat var mıdır varsa ucuzundan önerirseniz sevinirim
  9. R

S23 ULTRA IMEI SORUNU

Arkadaşlar bu telefona nasıl IMEI atılır 4 aylık geçici falan atılabiliyor mu yoksa server kayıt nedir nasıl yapılır söylerseniz sevinirim
  10. R

Öneri 5060-5070 Laptop önerisi

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler fiyatı önemli değil
  11. R

Android 15-20K arası telefon önerisi

Arkadaşlar oyun oynayan birisi değilim Max oynadığım oyun clash Royale onu da günde en fazla 2-3 maç atıyorum keyfine 15-20 bin arası bir bütçem var bataryası iyi götürsün tasarımı şık olsun yeter tavsiye verirseniz sevinirim. Aklımdaki telefon: Nothing phone 1
  12. R

Metin 2 de nasıl para kazanılır?

Arkadaşlar bilgim 0 bir yerlerden duyumlar aldım tek bir tane bilgisayarım var imzamda göründüğü gibi güçlü denilebilecek bir bilgisayarım var çoklu program falan açabilirim yol gösterirseniz sevinirim
  13. R

The Last Of Us Part 1 sürekli çöküyor

Arkadaşlar TLOU part 1 oynuyorum ''Mali Semt'' bölümünde her seferinde aynı sahne aynı konumda oyun çöküyor imzama bakarsanız sistemimde kötü değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  14. R

IOS IPhone 17 çıkınca 16 PM fiyatı düşer mi?

Arkadaşlar Eylül ayında telefon alma fikirim var aklımda olan Cihaz iPhone 16 Pro Max 40-50K bütçem var YD düşünüyorum iPhone 17 çıkınca 16PM fiyatı düşer mi ya da bu bütçe ile iPhone 17/17 Pro alma şansım olur mu beklemek daha mı mantıklı şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim
  15. R

Öneri 10-15K aradı laptop önerisi

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden yardım eden herkese teşekkürler
  16. R

RX 9080 XT Çıkar mı?

Arkadaşlar kart yükseltmeyi düşünüyorum malum Nvidia kartlarını AMD ye göre uçuk fiyata satıyor bende şuan ki RX7900 GRE kartıma fark yaratacak bir kart düşünüyorum acaba RX 9080 XT Çıkar mı çıkarsa tahmini kaç TL olur ortalama ne zaman çıkar fikirlerinizi tahminlerinizi söylerseniz mutlu olurum
  17. R

Düşük OBP ile 130K sıralama Yapılır mı?

Arkadaşlar rezalet denilebilecek bir OBP puanına sahibim bu sene 12. sınıfta ortalamayı 75 yaparsam anca OBP 60 oluyor. Sonradan akıllanan Tayfadanım günlük düzenli ders çalışıyorum hedefim GAUN Elektrik-Elektronik mühendisliği ya da Makine Mühendisliği kazanabileceğime inanıyorum sizce bu OBP...
  18. R

Hava Harp okuluna girmek için ne yapmak gerekir?

Arkadaşlar hava harp okuluna girmek için hangi şartları karşılamamız gerekiyor bildiğim kadarıyla MSÜ üzerinden en son 360 ile alım yapılmış onun haricinde YKS'ye de girmemiz lazımmış YKS den kaç puan kaç bine girmemiz lazım bilmiyorum sağlık v.b şartlar nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.
  19. R

Öneri Uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi

Arkadaşlar Logitech gibi üst düzey bişey beklemiyorum Truckersmp oynayacağım sadece direksiyon 90 derece olmasın tam tur dönsün yeter benim için 2. el olur 0 olur fark etmez uygun fiyatlı bişey önerirseniz sevinirim
  20. R

SAPPHİRE PULSE RX 7900 GRE Bulk ikinci elden değeri nedir?

Arkadaşlar Garanti faturası Bulk ürünü olduğu için kahverengi kutusu mevcut 9 aylık kart ikinci elden satmak istesem fiyatı öldürmemek şartı ile kaça satabilirim?
Geri