Arama sonuçları: *

1. W

15.000 tl ile müzik kulaklığı önerisi ?

3 yıldır kullandığım samsung bit marka kulaklığım hoporleri patladı ,müzik dinlemeyi sevdiğim için ise güzel bir kulaklık arıyorum bütçem 15 k ama ucuza güzel onerebiliesiniz
  2. W

65.999 Msi katana laptop alınır mı?

Zaten masaüstü sistemim var ama laptop da almak istiyorum oyun için hikaye ağırlıklı sizce yeterli mi?
  3. W

Bilgisayarım nekadar eder ?

Amd ryzen 7500 f işlemci Biostar b650 mp e pro 6000 Inno3d RT4070 süper twin x2 Lexar thor 16x16 6000 mhz cl 32 Adata legend 2 tb 5000.3200 Xpg k Mesh kyber 750 w 80 gold Thermalright pherless assasing 120 m .monitör MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Toplu halde satmak istiyorum kaça...
  4. W

Cpu sıcaklığım 105 dereceye çıkıyor masaüstü acil yardım

Arkadaşlar aslında bu tarz şeylerden pek anlamam bilgisayarın şuan bir sorunu yok ana core temp indirip bakayım dedim cpu için verdiği 105 civarı mi derece yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum
  5. W

2 tb saglam bir sdd önerir misiniz?

5 6 k bütçem var biraz daha çıkabilirim donanımsal olarak sağlam sdd öneriniz var mı
  6. W

Eski m2 sdd değiştiriyorum yenisi nasıl ?

Arkadaşlar eski adata sdd yenisi ile değiştirmek istiyorum sırf 2tb yapmak için sizce deger mi depolama yetmiyor almışken iyi marka alayım diyorum
  7. W

Yeni Bir bilgisayar neden siyah ekran verir

Bazen saatlerce oyun oynuyorum sorun olmuyor Bazen ise youtube girsem direk siyah ekran oluyor bilgisayar her şey çalışıyor ekran gelmiyor fanlar hizlaniyor. 16.16 ram kullanıyorum 1 tanesini çıkarınca Bazen 1 2 ay boyunca hiç hata almıyorum ama bir süre sonra yine hata veriyor .işlemciyi ilk...
  8. W

6 saat furmark testi normal mi ?

6 saat boyunca açık kaldı donma kasma hiç bir şey olmadı ısınsa bile sorun çıkarması iyiye işaret değil mi
  9. W

Lütfenn siyah ekran icin yardim edin

Sistemim resimdeki gibi .alalı 1 yıla yakın oldu aldığımdan beri içindeki tozu almaktan başka bir şey yapmadım. Bazen oyun oynarken bazen ise video izlerken bilgisayarın ekranı gidiyor ve fanlar son sürat hizlanıyor ve ekran birdahaa gelmiyor. Bazen sistemi akşamdan sabaha bir oyun açık şekilde...
  10. W

Furmark testim normal mi ?

Sürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ?
  11. W

Acil siyah ekran sorununa çözüm yeni bilgisayar

saatlerce oyun oynuyorum sorun olmuyor Bazen ise youtube girsem direk siyah ekran oluyor bilgisayar her şey çalışıyor ekran gelmiyor fanlar hizlaniyor. 16.16 ram kullanıyorum 1 tanesini çıkarınca Bazen 1 2 ay boyunca hiç hata almıyorum ama bir süre sonra yine hata veriyor .işlemciyi ilk takarken...
  12. W

Ramdan dolayi siyah ekran hatası alabilir miyim ?

Bazen saatlerce oyun oynuyorum sorun olmuyor Bazen ise youtube girsem direk siyah ekran oluyor bilgisayar her şey çalışıyor ekran gelmiyor fanlar hizlaniyor. 16.16 ram kullanıyorum 1 tanesini çıkarınca Bazen 1 2 ay boyunca hiç hata almıyorum ama bir süre sonra yine hata veriyor .işlemciyi ilk...
  13. W

Siyah ekran sorununu çözdüm ama şimdi ne yapacağım?

3 4 ay önce siyah ekran sorunu ile cebelleşiyordum bilgisayar çalışıyor ama ekran gidiyordu bazı oyunlarda bazen oyun oynamasam bile bilgisayar kendi kendine siyah ekran veriyordu açılması ise zordu.nekadar video izlesemde düzelmedi. Servise göndermeden önce son kez 2 soylu Ramın 1 tanesini...
  14. W

Hazır sistemim 30 k eder mi ?

15. W

Acill yeni Ram önerisi

Bilgisayarımın aylardır siyah ekran verme sorunu vardı yani oyun oynarken birden ekran kapanıyor bilgisayar fanlari hızlı çalışıyordu ve reset atmadan düzelmiyordu ne yaptıysam düzelmedi bende en son 16x 16x olan ramların bitanesini söktüm ve bilgisayar artık hiç siyah ekran vermemeye başladı ve...
  16. W

Monitör aniden neden güç keser ?

İyi günler normal google de gezinirken aniden monitör ekranım gitti ve bilgisayar fanlarım çok fazla ses çıkarmaya başladı .reset attım görüntü gelmedi 2 sefer tekrar atınca görüntü gelmeye başladı. Bunu yaşayan sebebini bilen var mı
  17. W

Raindow siz 300 fps verirken 60 neden düştü ?

4070 süperim var dün 300 fps altına düşmeyen oyun sabah kalktığımda 60 70 arası veriyor neden acaba
  18. W

Mini vantilatörü kasaya taksam zararı olur mu ?

Usb ile çalışan vantilatör aldım hem kablolu hem kablosuz bu gücünü kasadan alsa sorun cikar mi sizce zarar ver mi ? 750 what kasam var 4070 süperli yani güç çok fazla var ekran kartına göre
  19. W

Maksimum 3 bin tl ye kablolu gaming kulaklık

Yeni bilgisayarım için kulaklık arıyorum fp yardımcı olur musunuz kablolu
Geri