Arama sonuçları: *

1. 9

VXE R1 PRO MAX alınmalı mı? VXE R1 PRO mu PRO MAX mi?

VXE R1 Pro Max almayı düşünüyorum veya dahah f/p olacaksa R1 Pro. Sizce almalı mıyım yoksa indirim beklemeli miyim? (Ön satış indirimi gibi)
  2. 9

Format için Flash Bellek önerisi

Bilgisayara virüs bulaştı. Format için. ISO dosyasını yazdırma lazım. Elimde flash disk yok. Hızlı flash disk önerir misiniz? Son olarak 2 tane alırsam daha iyi olur çünkü birine Windows 11 diğerine Windows 10 yazdırmayı planlıyorum. Bütçem: 2 flash disk maksimum 500 TL. Bu nasıl...
  3. 9

Redragon K618 keycap önerisi

Klavye Low profile olduğu için güzel uyacak keycap bulamadım. Eğer bildiğiniz varsa bakmak isterim.
  4. 9

Furylevel Z1 alınır mı?

Merhaba, kendime yeni mouse almak istiyorum. Sürekli düz metinde konu açmaktan sıkıldım. İlk defa anket deneyeceğim. Yanıtlarınızı bekliyorum. Yanıtlayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. 9

48.99$ ürün gümrüğe takılır mı

https://ajazzbrand.com/products/ajazz-aj159-apex-mouse?srsltid=AfmBOoo4giwDgyhPYLx3gTbjyJ9PllX1DZhajOqzAHGhQCZLhisiV2FK Bu ürünü almak istiyorum. Gümrüğe takılır mı?
  6. 9

Furylevel Z1 vs VXE R1

Merhaba, mouse almak istiyorum fakat bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? R1 Pro alamadıktan sonra R1 almanın bir anlamı yok gibi geldi ama Z1 de sorunlu gibi yazılar okumuştum. Çok kararsız kaldım.
  7. 9

🔥İndirim Glorious Model D Wireless 1999TL

https://www.itopya.com/glorious-model-d-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u24363
  8. 9

Razer Basiliks V3 X vs Glorious Model D

Razer Basiliks V3 X mi tercih edilmeli yoksa Glorious Model D Wireless mi alınmalı? İkiside bence gayet güzel indirime girmişler. Ben olsam Razer Basiliks V3 X tercih ederdim ama birkaç fikir almak istedim.
  9. 9

Havit Store güvenilir mi?

Merhaba. Havit Store üzerinden alışveriş yapacağım. Ödeme sırasında T.C kimlik numarası istediği için kafam takıldı. Sizce güvenilir mi? Alışveriş yapan arkadaşlar var mı?
  10. 9

Razer Blackshark V2X alınır mı?

Kulaklık almak istiyorum. V2X baktım. Sizce alınır mı?
  11. 9

1500-1700 TL kulaklık önerisi.

Merhaba, bütçem 1500-1700 TL arası. Biraz artabilirim ama çok olmamak şartıyla. Anakartım MSI A320M-A Pro. Rampage almaktan yana değilim, GamePower'ın kaliteli ürünü ise değerlendirebilirim. Havit GameNote önermezseniz sevinirim. :D
  12. 9

1500TL kulaklık önerisi

Online FPS oyunlarıyla alakam yok fakat hikayeli oyunlarda o atmosferi hissetmekten çok hoşlanıyorum. Kulaklarım biraz büyük. Küçük olmazsa iyi olur. 1700TL'ye kadar çıkabilirim. Şarkı dinlerken bassları hissetmek de benim için önemli.
  13. 9

Ortak hesapta FIFA 22 açılmıyor

Ekte bırakacağım resimdeki hatayı alıyorum. Oyunu İtemSatış üzerinden ortak hesap olarak satın aldım. Şimdiye kadar girerken sorun yaşamadım fakat iki gündür böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. 9

HyperX Cloud 2 vs Cloud 3

Merhaba, yeni bir kulaklık almak istiyorum. HyperX Cloud serisinde karar kıldım. Sizce Cloud 2 mi almak daha iyi olur yoksa Cloud 3 mü? Fiyat farkı çok olmadığı için hangisi daha kaliteliyse onu alacağım.
  15. 9

2500 TL kulaklık önerisi

Selamlar hocalarım. 1700 TL bütçem var. 2500 TL'ye kadar çıkabilirim. Biraz fazla terleyen birisiyim. Kulaklarımda büyük. Ona göre önerirseniz iyi olur. Genelde FIFA, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarıyla aram yok. Şarkı dinlemeyi de severim. Önerileriniz için teşekkürler. :D
  16. 9

1000 TL'ye kadar mouse önerisi

Merhaba Rampage SMX-G72 mouse 2 yıldır kullanıyorum.İki gündür durduğu yerde imleç hareket etmeye başladı. Ben de yeni bir mouse almaya karar verdim. Beni uzun süreler götürecek bir mouse önerirseniz sevinirim. Elim biraz büyük. Ona göre öneriler daha iyi olacaktır.
  17. 9

1500 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Abidik gubidik çin markaları önermezseniz sevinirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
  18. 9

PC Hocası sistem alınır mı?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gigabyte-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=rx-7700-xt
  19. 9

1200 TL kulaklık önerisi

Merhaba, Geçen ay Havit Gamenote H2230D kulak üstü kulaklık almıştım. Fakat kulaklık 1-2 haftaya bozuldu. Kulağımı çok rahatsız ediyordu. Ben de para biriktirip yeni bir kulaklık biriktirdim. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim ama 100-200 lira civarı. Önereceğiniz kulaklık biraz büyük olursa çok...
  20. 9

Ram frekansı doğru mu?

Merhaba, 2 tane yeni ram aldım 3200 mhz. Sizce ram frekansları doğru mu? Garibime gitti. Yanlışsa nasıl düzelitlebilir?
Geri