Arama sonuçları: *

• Users: rookries
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rookries

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Thermalright peerless Assassin 120 SE ARGB soğutucum var. Bunun ARGB'sini nasıl açabilirim acaba konuda hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Anakart: MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600MHz (OC) M.2 mATX Anakart Kasa: DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus...
  2. rookries

SteelSeries Nova 5 kulaklıktan ses gelmiyor

Arkadaşlar, kulaklığı 2 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ancak gg Sonar'ın son güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarı her açtığımda kulaklıktan ses gelmiyor. Kulaklık açık olmasına rağmen ses alamıyorum. Dongle'ı çıkarıp tekrar taktığımda sorun düzeliyor, fakat her seferinde bunu...
  3. rookries

İkinci Monitörüm 144 hz olmasına rağmen 60 olarak gösteriyor

İki monitör kullanıyorum yeni monitör alınca 144 hz olan monitörümü yan monitör yaptım 60 hz olarak gösteriyor hdmi ve dp kablolarını da denedim ona ragmen yine 60 hz sebebi nedir acaba çözümü var mıdır?
  4. rookries

Ölü piksel mi, sıkışmış piksel mi?

Yeni bir monitör almıştım dün elime ulaştı ilk başta farketmedim daha sonrasında ölü piksel testinde küçük yeşil renkte noktalar vardı ama sadece ekranı siyah yaptığım zaman gözüküyor diğer beyaz, kırmızı vs o renklerde gözükmüyor bu ölü piksel mi sıkışmış piksel mi? Eğer sıkışmış pikselse nasıl...
  5. rookries

STEELSERIES Arctis Nova 5X Wireless

Arkadaşlar kulaklık alınır mı güncel kullananlar tavsiye eder mi acaba? Pc için kullancağım Düz 5 ile farkı yok galiba birde dip ses sorunu veya kronik sorunları var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. rookries

TPA 120 SE ARGB soğutucu DeepCool CC560 kasaya sığar mı?

Link: Amazon.com.tr Arkadaşlar fazla övünülen bu soğutucuyu almak üzereyim almadan önce sormak istedim ilk defa soğutucu alıyorum o yüzden bilmiyorum. Aşağıda belirttiğim kasam ve anakartıma uyar mı büyük duruyor biraz bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Kasa: DeepCool CC560 PF750 750W...
  7. rookries

Creative Cam ''Connect your Creative devices to Experience the Creative'' hatası

Creative Cam Sync 1080p V2 kamerası kullanıyorum, önceden bir sıkıntı yoktu, tekrar uygulamaya girdiğimde "Connect your Creative devices to Experience the Creative" yazısı çıkıyor, nasıl düzeltebilirim?
  8. rookries

Kasaya Ek Fan Önerisi

Kasa: DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus mid-Tower / Anakart: MSI A520M-A Pro AMD A520. Arkadaşlar kasamın üst kısmına ek fan almayı düşünüyorum, önceliğim fan sesi çok rahatsız edici olmamasıdır. Önerileriniz nelerdir?
  9. rookries

SSD ve RAM'in dip ses ile bir alakası var mıdır?

Arkadaşlar herkese merhaba, başlık biraz garip gelebilir şöyle açıklayayım bilgisayara kulaklık takınca dip ses geliyordu (kulaklıklarda herhangi bir problem yok) bilgisayarı teknik servise gönderdim ve dip ses sorununun anakartta olduğunu düşünüyordum. Ancak sonrasında, SSD ve RAM'in arızalı...
  10. rookries

MSI A520M-A PRO Driver

Arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bu anakartı kullanıyorum. İnternet üzerinden driver indiriyorum ancak ses driver'ında sorun yaşıyorum. Driver'ı kuruyorum, sistemi yeniden başlat seçeneğine tıkladıktan sonra bilgisayar açıldığında driver yeniden açılıyor. Tekrar yeniden başlat dediğimde...
  11. rookries

Steelseries Arctis 1 Wireless

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma hangi kulaklığı takarsam takayım arkadan hep "fısss" diye az ama rahatsız edici bir ses geliyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu kablosuz kulaklığa geçtikten sonra böyle bir sorun oldu (SteelSeries Arctis 1 Wireless) sonrasında eski kablolu (Gamepower Medusa)...
Geri