Arama sonuçları: *

• Users: lil kenzo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lil kenzo

Uzun hikaye

uzun hikaye
  2. lil kenzo

Retrostreetr mini ps konsolu ürünü gerçek mi?

İnstagramda reklam olarak karşıma çıkıp duruyor ve yıllar niye böyle bir şey yapılmıyor diye sorguluyordum. Hele kendim mi yapsam mı diye düşünüyordum. Aranızdan alan var mı ya da sattıcı güvenilir mi bileniniz var mı...
  3. lil kenzo

Jbl boombox 3 gibi hoparlör

Jbl boombox 3’ü test etme şansım oldu ve hayran kaldım. Gerek ses netliğiyle gerek basslarıyla bayağı iyidi. Fakat fiyatı benim için biraz yüksek. Daha uyguna fiyata yakın performansta önerdiğiniz hoparlör var mı?
  4. lil kenzo

Razer Barracuda X oyun için ayarlar

Birkaç gündür razer'ın kendi 7.1 programını denedim ama sesi çok yapay yaptığı için hoşuma gitmedi. THX denemesini bakayım dedim o da pek hoşuma gitmedi. Ne oyun için ne müzik için çok kötü. Ne yapmalıyım?
  5. lil kenzo

Çözüldü✓ 2500-3000K bandında kulaklık

Rekabetçi oyun/ Müzikte kaliteli ses verecek, kablolu kablosuz fark etmez bir kulaklık bakıyorum. Araştırmalarına göre şunları beğendim ama hangisi seçilir bilemedim. HyperX Cloud III Logitech G G435 LIGHTSPEED Corsair Void Elite RGB Asus TUF Gaming H3 Wireless Razer BlackShark V2 X
  6. lil kenzo

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMING VG27AQM1A vs MSI G274QPX

ASUS TUF GAMING VG27AQM1A 27", Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" ile MSI G274QPX 27" arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir?
  7. lil kenzo

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/551992/espor-4070tis-amd-ryzen-5-7600-tray-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-v2-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ Sistem bu yakın fiyata gamegaraj'dan 7500F ve 4070S sistem almayı planlıyordum fakat bu sistemin...
  8. lil kenzo

Çözüldü✓ 9800X3D Çıktıktan Ne kadar Süre Sonra Elime Geçer?

1,5 ay önce 7800X3D & 4070S sistem toplamaya karar verdim ve paramı ayarlamama az kalmışken 7800X3D fiyatları astronomik artış gösterdiği için alamadım. 7800X3D fiyatları her ne kadar biraz düşmüş olsa da bence hala biraz pahalı. Normalde 9800x3d ve nvidia 50 serisini bekleyecektim fakat...
  9. lil kenzo

Çözüldü✓ 19.10.2024'e göre Pc toplama yorumu

Yaklaşık 2 aydır bu forumda toplama pc almak için fikir danışıyorum. En başından 7800X3D & 4070S sistem toplamayı planlıyorum. Malum 7800X3D astronomik fiyat artışından dolayı 9800X3D ve RTX 5000 serisini beklemeye karar verdim. Başka sistemlere bakmaya devam edeyim dedim fakat hangi sisteme...
  10. lil kenzo

Çözüldü✓ Max 62K Toplama PC önerisi

Benim aklımda 7800X3D ve 4070 Super'li bir sistem vardı fakat CPU'yu artık bulamadığımdan başka bir built düşünmem lazım. Oyun için kullanacağım. Önerilerinize açığım.
  11. lil kenzo

7900X ve 4070S'li sistem sizce nasıl?

İncehesapta böyle bir sistem dizdim. Ayrıca soğutma da alacağım. Sizce fiyatına göre nasıl?
  12. lil kenzo

NETGSM'ye geçtiğimden beri Halkbank uygulamasına giremiyorum

Aslında arkadaşımın problemi fakat birlikte çözmeye çalışıyoruz. Uygulamadan giriş yapmayı denediğimizde onun cihazından, onun SİM kartı takılıyken, mobil veriyle giriş yapmaya çalışıyoruz fakat olmuyor. Bir bilgisi olan var mı?
  13. lil kenzo

Piyasada 7800X3D kıtlığı?

Yaklaşık 1 aydır sistem toplamak için araştırma yapıyorum. En başlarda 7800X3D'ye sahip bir sürü hazır sistem bulabilirken artık 1 tane bile bulamıyorum. 2 gün önceye kadar sharky-7a sistemini almayı düşünüyordum fakat orada da kalkınca öyle bir sistem başka bulamadım. Yurt dışında da artık...
  14. lil kenzo

ASUS TUF Gaming VG27AQM1A iyi midir?

Linkteki monitör 27" 260Hz 1ms IPS panel bir monitör. Diğer markalarda bu fiyata 144Hz oluyor. Bu monitör neden bu kadar uygun? https://www.gaming.gen.tr/urun/440753/asus-tuf-gaming-vg27aqm1a-27-inc-260-hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  15. lil kenzo

4070'li sistem şimdi mi alınmalı yoksa 50 serisi beklenmeli mi?

Yeni bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Parça olarak 4070 super ve 7800X3D olarak belirledim. Game garaj'da beğendiğim 1-2 sistem var. Almayı planlarken Nvidia'nın yakın zamanda 50 serisini duyuracağını öğrendim. 50 Serisini alacak bütçem olmaz fakat 40 serisi kartlar çok ucuzlar mı orasını...
  16. lil kenzo

7800X3D ve 4070 SUPER'li sistem dizmek istiyorum

Donanım olarak işlemci, ekran kartını yazdım zaten. RAM: 16GBx2 5400-6000 Mhz DDR5 Depolama: M.2 1TB 7000 civarı okuma/yazma Soğutucu ve kasa hakkında hiçbir fikrim yok pek araştımadım. Hazır sistemlere baktım da şu anlık pek indirimli bir şey bulamadım. Belki gözümden kaçan vardır. Benle...
  17. lil kenzo

Yardım CS:GO Alt+Tab Hızını Arttırma

Bende ASUS DUAL GTX 1660S ve AMD Ryzen 5 2600x var ama ona rağmen Alt+Tab hızım çok uzun sürüyor. Unlost'un videosundakilerin bir kısmını yaptım. Çünkü onun yaptıkları daha çok kötü bilgisayarlar için ki benim bilgisayarın performansı iyi ama hala yavaş. Yardımcı olusanız sevinirim Başlatma...
Geri