Özgür Özel İdefix'i boykot listesinde açıkladı. Kendilerini yandaş şirketlikle suçluyor. İdefix benim genelde tercih etmediğim bir şirketti zaten güvenilir veya ucuz bir site olarak hiç görmedim. Bundan sonrada pek işim olmayacak gibi duruyor.
MSI Trinity serisinden bir PC'ye format attık ama ethernet kablosundan interneti görmüyor. Wifi üzerinden bağlanıyor. Chipset ve driverları kurduk gene de bağlanmıyor. Kabloyu yok sayıyor direkt.
Ekran kartım 6700XT işlemcim R5 3600 olarak bir tık yetersiz kaldı. İkinci elde satıp 5700X alıcam. Elimde Dark Freezer X124 hava soğutucu var.
Çok ısınan bir işlemci mi ?
VDSL internetim var. Comnete geçmek istiyorum ama baya direkten telefon kablosuyla internetim var. Türk telekomdan geçsem, para ödemem gerekir mi, yoksa direkt geçiş yapabilir miyim? Müşteri hizmetleri nasıl bir de ?
Arkadaşım bir 20 Euro gönderdi. Western Union üzerinden bir türlü çekemedim. Yapı kredi ve ziraat üzerinden çekmeyi denedim sürekli sonra deneyin hatasını alıyorum. Sorun ne olabilir ?
Cyberpunk'ı indiricem ama deneyen bir arkadaş çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi ? Ona göre vazgeçebilirim. Şimdiye kadar birkaç oyunda denediğimde hep etkin değil uyarısı aldım.
1TB SSD alıcam. Video editörlüğü yapıyorum önerilerinizi bekliyorum.
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000) bu SSD gözüme çarptı iyi bir SSD mi bu ?
Nedense SSD'lerin pahalı olması acayip saçma geliyor bana. 1 TB SSD 2.5 3Bin TL. Aynı fiyata işlemci alabiliyorsun. Bugün sadece PC'nizde 2-3 online oyun 1-2 3A oyun tutsanız. 750 GB depolamanız doluyor. SSD fiyatları bir bana mı saçma geliyor ?