Arama sonuçları: *

• Users: vsVens
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vsVens

İdefix sitesini kapattı.

2. vsVens

Öneri IDEFİX boykot listesine girdi

Özgür Özel İdefix'i boykot listesinde açıkladı. Kendilerini yandaş şirketlikle suçluyor. İdefix benim genelde tercih etmediğim bir şirketti zaten güvenilir veya ucuz bir site olarak hiç görmedim. Bundan sonrada pek işim olmayacak gibi duruyor.
  3. vsVens

Format sonrası Ethernet takılı olmasına rağmen görmüyor

MSI Trinity serisinden bir PC'ye format attık ama ethernet kablosundan interneti görmüyor. Wifi üzerinden bağlanıyor. Chipset ve driverları kurduk gene de bağlanmıyor. Kabloyu yok sayıyor direkt.
  4. vsVens

Çözüldü✓ 5700X3D 6700XT 600W PSU yeterli olur mu ?

5700X3D almayı düşünüyorum 600W 80+ Bronze PSU'm var yeterli olur mu ? 5700X3D için DARK freezer X124 blue yeterli olur mu ?
  5. vsVens

Çözüldü✓ 5700X çok ısınır mı ?

Ekran kartım 6700XT işlemcim R5 3600 olarak bir tık yetersiz kaldı. İkinci elde satıp 5700X alıcam. Elimde Dark Freezer X124 hava soğutucu var. Çok ısınan bir işlemci mi ?
  6. vsVens

Türk telekom parayı ödemiyor

THH üzerinden TürkTelekom'u şikayet ettik ve lehimize karar çıktı ama 15 gün geçmesine rağmen ödeme yapmadılar. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim ?
  7. vsVens

Comnet'e geçmek mantıklı mı ?

VDSL internetim var. Comnete geçmek istiyorum ama baya direkten telefon kablosuyla internetim var. Türk telekomdan geçsem, para ödemem gerekir mi, yoksa direkt geçiş yapabilir miyim? Müşteri hizmetleri nasıl bir de ?
  8. vsVens

Western Union Para Alma

Arkadaşım bir 20 Euro gönderdi. Western Union üzerinden bir türlü çekemedim. Yapı kredi ve ziraat üzerinden çekmeyi denedim sürekli sonra deneyin hatasını alıyorum. Sorun ne olabilir ?
  9. vsVens

Yardım Max 40-45K laptop önerisi

F/P laptopları linkleyebilir misiniz ?
  10. vsVens

Çizim yapılacak güçlü laptop önerisi

Mimar için güzel laptop önerisi yapabilecek var mı ? Max bütçe 40Bin.
  11. vsVens

AFMF2 Cyberpunkta çalışıyor mu ?

Cyberpunk'ı indiricem ama deneyen bir arkadaş çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi ? Ona göre vazgeçebilirim. Şimdiye kadar birkaç oyunda denediğimde hep etkin değil uyarısı aldım.
  12. vsVens

Öneri İTOPYADAN SİSTEM ALDIK (kepazelik) videosu :D

Kendisi sevdiğim youtuber/pcci abilerdendir. Hafif reklamı olsun hemde ufaktan itopyayla yaşadığı sorunları dinleyin istedim.
  13. vsVens

Snerji yazınca forumun bu bir spam olabilir demesi

Bunun sebebi ney hiç bir şekilde yazdırmıyor. Sistem tavsiye ederken farkettim. Bir ulu insan bizi aydınlatabilir mi ?
  14. vsVens

Yardım İnce Hesap Alınacak SSD önerisi

Max 3000i geçmeyecek şekilde. Alınabilir SSD önerir misiniz? Bu gece sipariş edeceğim yardım edenlere şimdiden sonsuz teşekkürler.
  15. vsVens

MLD SSD alınır mı ?

1TB SSD alıcam. Video editörlüğü yapıyorum önerilerinizi bekliyorum. MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000) bu SSD gözüme çarptı iyi bir SSD mi bu ?
  16. vsVens

Hepsiburada Termal Macun önerisi

Böyle bir termal macun buldum. Mümkünse 2 işlemciye yetecek kadar 100Tl'yi aşmayacak düzgün termal macun öneriniz var mı ?
  17. vsVens

Adobe Media Encoder Görüntü Kayma Sorunu

Render alırken görüntü hafif kayıyor ve her formatta oluyor çözümü yazan bir yer bulamadım.
  18. vsVens

SSD'lerin Gereksiz Pahalı Olması Konusunda

Nedense SSD'lerin pahalı olması acayip saçma geliyor bana. 1 TB SSD 2.5 3Bin TL. Aynı fiyata işlemci alabiliyorsun. Bugün sadece PC'nizde 2-3 online oyun 1-2 3A oyun tutsanız. 750 GB depolamanız doluyor. SSD fiyatları bir bana mı saçma geliyor ?
  19. vsVens

1-1.5K Kulaklık önerisi

Kulaküstü wireless,kablolu kulaklık yardıma ihtiyacım var.
Geri