Arama sonuçları: *

1. F

Wot ta açılmayan dlss 4

selamlar, 5090 almayı düşünüyorum..bu kartın alameti farikası dlss 4 ..ç.ok fazla world of tanks oynayan biriyim ve bu oyunda dlss çalışmıyor diye biliyorum..sekiro eldenring gibi oyunlar da satın aldım ancak hikayeli oyunlar bitince tekrar wota döneceğim ve 130 bine yakın para bayıldığım bir...
  2. F

240 bin tl hıgh-end sistem

2025 şubat gibi sistemi toplayacağım,güncel fiyatlarla yazdım şubatta ne olur bilinmez..kabaca bu sistemi kuracağım..önerilerinize açığım mevcut pc yi ise kullanmaya devam edeceğim şubattan sonra anakart:rog X870E-E Gaming WiFi 25k işlemci: amd 9800x3d...
  3. F

9800x3d işlemci 7800x3d ye göre çok fazla fark yaratır mı?

pc toplayacağım ancak 5 bin serisi ekran kartları ve 9 bin serisi işlemciler için 2025e kadar beklemei düşünüyorum..9800x3d beklenen büyük performans artışını sağlar mı sizce? hadi bu başardı diyelim..bu performans artışı başedilemez bir soğutma problemine dönüşür mü yoksa yoksa tam aksine daha...
  4. F

çift monitör 1080p ve 4k 32 inç oled?

elimde 1080p tn panel 24 inç monitör var....elimdeki monitörü günlük ve fps oyunları için kullanmak istiyorum..hemen yanına da yeni tıplayacağım 4080super in hakkını verecek görsel zevk yaşatacak 4k oled almayı düşünüyorum...4k monitörde fps yetmiyor demeden direkt 1080p monitörü...
  5. F

fifa 2003 ü windows 10da nasıl oynarım?

başlıkta belirttiğim gibi fifa 2003 oynamak istiyorum..nasıl yaparım
Top Bottom